Kako dobit Transferu debilnu
Ista stvar i kod mene, dva zaredom, pauza pa opet dva za redom i tako.
Potrgovao sam robe za djecu tonu, donji djelovi trenerki, pamucne majice, prosto nevjerovatno da ljudi odbijaju da koriste tu opciju
Elem, ovo sta Laz prica mi lici na dailyrewards kojeg uspjesno izbjegavam a koji daje dio kesa, kupone i vaucere.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ja koristio i dalje tvrdim da je samo navlakusa. Dobio sam prvo mogucnost povrata, svaki proizvod koji sam stavio u korpu mi je bio po nekolika eura skuplji, a nijedan nije preko 10e bio. Neki dan sam krenuo da to potrosim, svaki proizvod je skuplji u korpi negoli kad ga trazis. Plus sto pratim to naporedo na drugi telefon. Tako da te nikako ne zapane 50eura, no mozda ni 20 kad sve saberes
Ne znam kako tebi to ispada, meni su iste cijene.
Uzmem i dodajem u korpu sto mi treba, kad se aktivira kredit izaberem iz korpe i uvijek su iste ili skoro iste cijene (desi se da se promijeni cijena u tih 20ak dana) kao onda kad sam ih dodao. Bilo je artikala i od evro i od 60 i kusur.
I računica je jednostavna, izaberem iz korpe robu u vrijednosti od 74-5-6 evra, 50 platim sa kreditom a ostatak doplatim. I to je ušteda od 67-68%, bolja kombinacija na temu ne postoji da ja znam.
I to sam odradio do sad jedno 10 do 15 puta.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Meni nikad razlike, ni eura a ne 30€ …
Tj ista cijena preko toga i ovako…
Takodje bez razlike, sve je 1:1
a cak, ukoliko mi je u korpu bio proizvod koji sam preko one klasicne akcije (Mistery offer ili slicne) dodao gdje na jedan proizvod dobijem popust do 90% a u praksi to bude najvise 65%, e cak i on sa popustom mi udje u korpu za claimcredit, tako da dobijem popust na punu cijenu + povrat novca.
Na sve ovo, jos radim i onaj price adjustment gdje u mjesec dana od trgovine ukoliko je proizvodu pala cijenu mogu dobiti razliku nazad, i to uzmem na sav ovaj popust.
I da razbijem mit o punim cijenama opet, ta puna cijena koja je u korpu, je jeftinija od pune cijene na aliexpress gdje dodatno placamo i PDV, a ovamo na vec jeftiniju cijenu dobijemo 65% povrata novca i ostale benefite.
Jedina je žal sto TEMU nema artikle kao aliexpress ili ebay, već su im proizvodi vecinom za širu namjenu.
Njak Njak Njak
Ma ja sam Ali batalio, cak mi ni cijena tu nije bitna jer samo sitnice neke uzimam, al vrijeme cekanja od par mjeseci, vatanje sa postarima i cuda... Plus gomila laznih prodavaca..
Ne krivim te jer im je intuitivnost sajta pakao.
Cijena koju vidis 16.05 je sa ovim umanjenjem iznad sto ti pise "extra -2,83"
U korpu ti je onda data puna cijena bez tog umanjenja kao osnovna vrijednost i finalna cijena od 10.66 koja je nakon umanjenja od 2.83 i ostalih koje imas jer ocito imas ili kredita ili kupona ili neceg sto skida jos.
Isto tako ako selektujes jos neki proizvod iz korpe taj iznos kredita se rasporedi ravnomjerno pa onda cijena poraste po proizvodu itd....
Imaju neki bas pogresan algoritam za prikazivanje cijena
Njak Njak Njak
Ma nema proizvoda da nije na akciju, svi su snizeni non stop.
Kupi li ko onaj aparat za varenje sa temua? 130.eura
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ako je bas aparat za varenje, vjerujem da uz malo dodatka imas i odje telwin na akciji
Mozda da pratis Lidl.hr,ili Lidl.rs oni imaju aparat za varenje,dosta jeftin.
Iz licnog iskustva Parkside alat je pristojnog kvaliteta.
Profi mašine su skuplje,jer su dizajnIrane da istrpe svakodnevna maltretiranja.
Ovo valja za neku normalnu upotrebu.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Meni nije kao kod ostalih claimcredit koleza, no je kao kod tebe, postoji razlika u cijeni izmedju proizvoda u korpi i onih prilikom klasicne pretrage- ali samo kada je artikal vise dana u korpi. Opet postoji lupa za pretragu pa se moze naci i isti artikal po istoj ili nizoj cijeni od klasicne pretrage. Cak i ako si ga platio vise, preko price adjusment se uglavnom ta razlika vrne.
LM, na kraju, cak i da bude da te zapadne tih 20€, ako odradis takvih 5-10 trgovina za redom bukvalno si cascen 100-200€. A ne zapdane 20 nego nekih realnih 40-50€ svaki put. Bukvalno za 25€ se coek nakupuje svega i svacega - i tako svaki put. Pa dokle dura da dura.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks