Ako iz Kine free shipping bude nekad u roku od 35 dana nema razloga da ne bude slično i jz Australije, po nekoj logici.
A koliko treba carini da odradi svoje?
Da li od sutra pa do ponedeljka poste ne rade ?
Bgmi lazu... Mogu jer ni njima paypal nije pustio pare dok god ti nisi potvrdio da ti je to nešto stiglo
Pisi paypalu s svim slikama prepiski s tim prodavcem eto ti para sutra na racun
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Lepo je naplatit 20 30 50 eura i pritom ukrast 2/5 eura za kafu a kad treba da se pusti sa carine to ko te jebe
12.11.2025. 08:48:25 81003 Podgorica Pošiljka prispjela u izmjeničnu poštu - uvoz 12.11.2025. 08:50:08 81003 Podgorica Pošiljka podnesena na carinski pregled
Nisam im platio preko PayPal-a već karticom preko eBay-a. Ali kao nisu u mogućnosti više sa mi vrate pare preko njih, već čekom ili PayPal-om. I sad kad sam im poslao PayPal account gdje je adresa neka u USA, kartica naša kao ne mogu. Nedavno sam izvisio za nekih 130e jer se firma zatvorila, nije bilo od eBay-a onog money back guarantee. I sad Ovo još nešto preko 200e mnogo je.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Od 7og mi stoji posiljka na carinu, je li rade ti ljudi nesto? Postoji li neki broj da ih kontaktiram?
Đe na carinu? Pošta ili neko od ovih brzih
Sve sto se kupuje preko ebaya zasticen si od samog Ebaya....Par puta kada sam narucivao posiljka ne stigne trazim refound oni posalju pare posle par dana cak posle dodje i posiljka,,isto tako trazim artikal necu pare posalju artikal posle par dana eto prvog a posle mesec ipo dva eto isti artikal...Ebay najsigurnija kupovina na internet sad sto su uveli skoro ili u skorije vrijeme Amazon to vec nisam testirao i temu a Ebay razbijaju sa povracajima mada to je bilo pre 2 3 godine sad su uveli dodatni shiping dodatna carina dodatni pdv za izbjegavat ali sto se povracaja tice prva liga
Last edited by Micko357; 18-11-25 at 18:29.
https://www.pobjeda.me/clanak/u-crnu...ilograma-droge
Rade i te kako rade
8 dana na carini stojala koverta poslata iz SAD i u njoj od sadrzine list papira a4 i kartica za bankomat.
Carinski pregled - 4e
Za lijekove ih trosili glibovi glibavi
Kako dobit ove iz Transfere. Nisam bio tu i pise da mi je paket sa temua vracen u distributivni centar. Na mailove odgovaraju, telefon nemaju..
Pogledaj propuštene pozive na dan kad je bila na dostavi
Stiže mi info da mi je paket na paketomatu Ep-101 EKO PG 4 - (Podgorica) na adresi: Cetinjski put bb, Podgorica. Je li ovo Eko pumpa kod City Kvarta?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks