Ja sam zeni narucivao sa tog lente kontakti godinama, dok konacno nije skinula dioptriju i pocinula.
Uvjek su bili pouzdani.
Sent from my phone
Ja sam zeni narucivao sa tog lente kontakti godinama, dok konacno nije skinula dioptriju i pocinula.
Uvjek su bili pouzdani.
Sent from my phone
uzimate li samo sočiva ili i sredstva za odrzavanje?
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Jesu li što povpoljnija sočiva s ovog albanskog sajta u odnosu na eoptika.rs?
koliko viđeh, slične su cijene.
Ja sam takodje narucivao zeni na lente kontakti i uvjek je sve bilo profesionalno i bez ikakvih problema
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo da potvrdim i ja da su stigla sočiva.
Always,forever and beyond ...
Poručio sam prošli ponedeljak neku majicu iz Fashion & Friends. I dalje ništa od dostave.
U četvrtak poručih par stvarčica sa Amazon USA, danas zove UPS kaže imate paket biću na adresi brzo. Stiglo sve top.
Brže stigne paket iz Amerike, nego CG -> CG...
Zna li neko zasto na track trace posta ne moze da se ubaci ECSC00 tracking number,na universalparcel traking pise 17 Oct 2025 07:10 Arrived at local delivery center Da li je to kod nas u posti u drzavi ili sta ?
Kucaj te ESCS tracking brojeve na NTC sajtu, kad udje paket kod nas pisaće ti sve...
Zna li neko na koji sajt mogu ovo naci i poruciti ili nesto slicno ako je ko sa ovih aktuelnih sajtova porucivao?
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
Da li se jos nekom desavalo da posiljka dodje do poste u Ljubljanu i umjesto da je proslijede za CG oni je vrate posiljaocu, evo meni se drugi put djesava a ne odgovaraju na mejl.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Ima li kakvih zastoja u Pošti?
Neki paket iz Litvanije putuje evo 18 dana, još nije registrovan u pošti
Ranije je stizalo od tamo za nekih 10ak dana
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Meni isto iz Austrije.
Nažalost (moju), nema tracking, ali to mi je bila dostupna opcija. I naravno, unaprijed sam ga prežalio, svjestan toga gdje živim
Je li imao ko iskustva sa posiljkama preko 150e preko obicne poste?
Zvali me sad iz poste da moram da angazujem speditera da odradi carinu jer oni to ne mogu
Koga ste angazovali, koliko ste platili?
Zahtijevaj da ti oni ocarine
50 eura ako angažuješ špeditera
Stevanne, je li ti bilo preko 150e?
meni rekose ako je preko 150e da ne mogu oni.
https://www.postacg.me/usluge/spedic...kih-posiljaka/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks