To je fakat i do nas je.
Doslo je vrijeme nazalost da se toga trebamo stidjet.
Last edited by Sidewinder; 20-11-25 at 10:00.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Miodrag Novaković iz Kolašina osuđen je na devet mjeseci zatvora zbog prijeteće poruke koju je putem društvene mreže „facebook“ uputio novinarki Televizije E, Itani Kaluđerović, odlučio je Osnovni sud u Kolašinu.
Sudija Osnovnog suda u Kolašinu Arsen Popović danas je usmeno saopštio presudu kojom je Novakoviću određeno i psihijatrijsko liječenje.
Novaković je priznao da je 26. maja ove godine u komentaru, novinarki napisao „Pazi ti, na metak“.
Kad si u kombinaciji sa novinarkom ne mogu ti nelegalnu bastu srusitit...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nemoguce da je samo zbog te poruke dobio 9 mjeseci![]()
Таман толико да се отријезни.
Vozio sa skoro četiri promila alkohola u krvi, izazvao udes u Zeti, pa dobio 15 dana zatvora
https://www.cdm.me/hronika/vozio-sa-...vora/#comments
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Šteta što nije više dobio. Pa kad ljudi skapiraju da pisanje komentara je javna riječ, manje će biti operisanih i ovih koji su se šalili, jer se muda skupila.
Sviđa mi se ovo za liječenje. Zamišljam kako ga okolina diže na sprdnju jer je bio kod psihijatra zbog pisanja komentara.
Zbog psihijatra će se dostina zapitat oće li lajat više ili će smanjit doživljaj nego zbog kazne. Par mjeseci zatvora je sad moderno imat u CV. Ali psihijatar je dobra šega nema što.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ovdje ni jedna vlast niti jedan lider ne proizvodi elitu za buducnost. To je razlika izmedju Zapada i ostatka svijeta. Od poslijeratnih stanova, balerina, Golog otoka, krece uzurbano kvarenje KPJ koja nedje ubrzo postaje SK. Josip Broz stari, kopni, okruzuje se poltronima ili ga poltroni okruzuju. Zato nam je stradanje sudbina, a bilo koja casna stvar poput NOBa izvrgnuta ruglu.
Na ovom forumu svi nesto optuzuju Mandu, Pipuna, Dajka, PESovu ekipu, a niko da optuzi Mila i DPS za kadrovsko unistenje Crne Gore. Za manipulisanje istorijom, vjerskim i nacionalnim opredeljenjima.
Polinezija gospodo.
ZAŠTO JURIŠAJU NA CRNU GORU
Ne guraju oni svoje porijeklo u Crnu Goru jer nas poštuju, ne svojataju našu istoriju jer nas vole, ne pričaju da smo jedan narod zbog toga što misle da smo isti... Crnogorci im uopšte ne trebaju.
Kad smo mi štampali knjige oni nijesu postojali, kad smo mi ratovali i bili slobodni oni su klečali i bili sužnji, kad je Njegoš pisao na 4 jezika Miloš je bio nepismen, kad smo mi bili nacija oni su bili raja.
Zato im treba Crna Gora. Treba im sve ono što nemaju. Trebaju im naši junaci, naša istorija, naša slava, naš Lovćen, naša besmrtnost...
Ali "TVRD JE ORAH VOĆKA ČUDNOVATA".
Zar nije Milošević porijeklom Crnogorac i onaj Vučević te se hvalinja da je iz Kuča.![]()
A to su asimilovani ljudi... izgubljeni
Jesu mora da su i ovi kavački i škaljarski klanovi ipak manje asimilovani dok prave dilove sa Belivukom i nekim tamo sve likovima preko okeana njima puca Q ko je kakve nacije super su ujedinjeni.
Vala ako je što krindže to su im ta službena auta ahaahahah kakav krindže a tek taj jebeni majbah.
Ali moraš priznat onda i da je Putin žešći krindžeraj.
https://youtube.com/shorts/RalXkDM45...6i7KNPhXRiegGZ
Moš li to i ti da veliš.Nešto stekoh utisak neđe da mu se diviš.Ali ništa strašno sve može da se menja.
Last edited by Bluemoon; 20-11-25 at 19:07.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks