MI imamo x20+ sa bazom - dobro radi posao
zna da se zagna da preskace noge od namjestaja i stolova (sto moze nekim cudom), ali je onda bucan blento
e sad, cijeli stan je "dizajniran" sa idejom da ce on raditi osnovno ciscenje pa je savm namjestaj bez nogica (dje je moguce) i dovoljne visine da prodje ispod svega .. eto, ako smo dobre volje mu skrajnemo stolice ili ih slozimo "u linijju" da fino prodje ispod
od "mana" bih mu nasao to sto nema senzor za popunjenost korpe za prasinu, pa ako mu das cijeli stan da usisa bice mu previse (zbog dlaka od ljubimca)... ali ako mu razdvojis ce on izmedju sekcija da isprazni posudu i onda je sve OK
Sam prazni?
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
da, ima bazu - sam ispira mop i sam prazni svoju korpu u veliku kesu u bazi
kesa je "potrosna roba" - deebot npr ima plasticnu korpu u bazi koju ti kad se napuni praznis u smece
imas i 2 kanistera za cistu i prljavu vodu - jednim se dopunja i pere mop, a grugi prazni prljavstinu sa mopova - ti mu podesavas u aplikaciji koliko cesto treba da ispira mop dok cisti - default je cini mi se na svakih 10m2 da se vrati da ga opere
od kad robot radi, veci usisvac se mali za coskove i namjestaj i ako se sta prospe/izmrvi
dzoger isto tako, mozda nedeljno da se malo izdetaljise i ociste coskovi plocica, jer je ovaj prilicno dobar u svojemu poslu
Predpostavljam da ne moze da se penje na tepihe ?
Drug mi ima jednoga ali taj nema đaoljeg tepiha/stazu kroz stan ljeti i zimi samo zdravina sa hladnih plocica, naravno ni podno nema ugradjeno jer kako kaze nepotrebno je sve to![]()
A da moj s20 preko pragova preskace a ne tepih. 2cm mu nije problem, bez zastajkivanja na tepih ide. Ovi jaci modeli vjerovatno i vece prepreke
Imam bas taj, ne znam kakvi su ostali da uporedim ali nama je dobar. Uzeo sam sa temua jos 8 komada mopova na cicak su, pa pred svako pranje stavimo ciste. Dovoljno vode stane za oko 70kvm. Penje se na tepihe lagano. Kablovi od punjaca mu zaglave cetku.
Ako ga uzmes ukljucuj ga na vacuuming before moping mod, bolji je nego onaj dje istovremeno usisava i mopuje.
Sent from my phone
Ma jesi vidio ti to molim te, znaci penje se mali glavonja.
E uzet ce se jedan pa neka dere, svakih 10 dana coskove i sto ne moze dofatit a onda i detaljnije prec dzogerom![]()
2.5cm preskace iz mjesta bez zaleta
Imamo stolove sa ovakvim nogama, ~2.5cm su visine od poda i preskace ih kad god zabudali (citaj ne ode u suprotnom pravcu da vata krugove pa da prodje ispod)
https://www.okov.rs/img/products/thu...Eqjen9KhqQ.png
Inace, sto se kupovine tice, sacekaj jos ~mjesec, u oktobru su sve one black friday akcije, xiaomi da malo duzu akciju i bude bas dobar popust obicno
Moj ti je savjet ova opcija sa bazom - lakse je
I sto rece Nikola - repromaterijal (kese, cetke, krpe za mop itd imas bas bas jeftinu na alixpres/temu)
Aparat za kokice? Vrijedi li to uzimati ili i dalje alu serpa neprikosnovena
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
A snimaju i bez usisivaca![]()
vec postoje algoritmi koji analiziraju prostiranje wifi signala i od toga "mapiraju" prostor u 3D-u... tako da sto se privatnosti tice, ne postoji
*uz sve sto smo vec imali, da ne sirimo temu
Ko je serviser za teslu - aspirator konkretno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
moj nema, meni to ne smeta.
preporuka za veći električni roštilj,poželjno iz okova?
Ima li ko problem sa gree klimom i gree+ aplikacijom mozda? Upalim klimu na daljinski radi sve super a kad upalim preko gree+ aplikacije ne radi kako treba nego zablokira
Jel se nekome slicno desavalo
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Znaci samo dobre baterije u daljinski![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Svaki nestanak struje ili reset modema je vodio ka "skidanju" sa aplikacije i paklenim ponovnim podesavanjem. Senzori brkaju temperaturu. Radi li, radi, jel softver smece, jeste.
Jel uzimao ko dreame stapne usisivace?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Preporuka za mašinu za sušenje veša sa toplotnom pumpom, ali da je slim varijanta, tj do 55cm dubine.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks