Rovus jednom kupih (stapni, jes 80-100€ bio) i nikad vise. Sreca online pa im ga vratih.
Rovus jednom kupih (stapni, jes 80-100€ bio) i nikad vise. Sreca online pa im ga vratih.
Taj stapni ne vrijedi ni 10€, a ni ovaj sa "specijalnom" cijenom
nothing comes from violence and nothing ever could
Kao ni oni parocistaci ili je meni karma s njima takva. Pokvarim ih za 3-4 mjeseca svaki![]()
Usisivač koji dobro vuče, Miele, mada mu je cijena jača.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Taman svaka 2-3 mjeseca novi, mada za 80-100€ sta ocekivati..
Karcher i da te Bog vidi, jes da ce te cuti par blokova kad usisavas ali nije ni to lose, dajes drugima ideju da bi i oni trebali![]()
Philips HR3770/00
Ima li neko ovaj 2u1 sokovnik/blender i kako se pokazao ?
za kucu usisivac karcher wd3
nedoder samo ako se koristi kako treba
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
4 u kucu imamo..nedoder
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
da li neko ima dehidrator hrane (voca) pa da moze da prenese kako su se pokazali ? Rodila mi neka sljiva pa mi je pala ideja da napravim suve sljive
Ja sam probao neki iz okova, nidje veze, kilo da osusi deset dana treba.
I moj. To valjda tako i treba..
Kako su se pokazali Beko sporeti zna li se?
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Ves masina Samsung ww80t4020ee1le https://share.google/tkUBJX6VxkdlqhQ7l
Pretpostavljam da ova mašina vrijedi ove pare,ali ima li ko da ima iskustva sa ovim modelom?(Kvarovi,servis,dostupnost djelova...)
Nismo zahtjevni korisnici.Bitno je da ima program na 90/95°C,program na 30/40°C i da nema potrebu da istražuje prostor po kupatilu ili hodniku kad centrifugira.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Ista stvar, moja izgleda ovako, e sad je li taj model ne znam...ali evo 10 godina, mozda i koja vise, nisam siguran, samo sam cetkice na motor promijenio prije nepunu godinu.
I jos nesto, posto rece da nijeste zahtjevni korisnici..ova opere u prosjeku bar 500 puta minimum na godisnjem nivou...tako da..ako je isti model, kupuj![]()
Last edited by mexiko; 16-09-25 at 14:40.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ima li ko iskustva sa robot usisivacima,imam neku preporuku sa par strana za model Xiaomi s20+?
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Davno ga imam ali ga sve manj ekoristimIpak sam vise za klasiku. Moram maknut zavjese, stolice su mi malo zeznute. Sve ostalo odlicno radi, ali nesto ne znam zasto ga ne koristim haha.
Samo da javim nakon mjesec koristenja SC2 Karcher parocistaca, da sam prezaodvoljna, ima dosta prozora doma, i plus staklene ograde, koaj lakoca ciscenja. Spasena sam da je smao to![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks