Prođe se crkva i groblje...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Kako dodje to ? Donji ili gornji ? Donji pretpostavljam ako je desna strana ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prođe se crkva i groblje...
Ja sam ti u donji. Dje stoji tabla donji Brskut pa tu desno. I 100m naprijed. Nisam isao izvise crkve pa sigurno 10 godina.
Je li Donji Brskut prvi kad dolaziš od Lijeve Rijeke...pa se onda spuštaš u Gornji?
Nema mi logike ako je tako ali nebitno, onaj izvor vam je top...kolko puta se napih ljeti...vrće iz mrtvija/znojavija.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Donji i ima, ali gornji nemau suštini Brskut počinje praktično posle skretanja sa Nožice i ima više zaseoka. Pa ima Mirin do, Vučja jama, Potrk, Jankovića laze, Grudicu, Zaugao i donji Brskut. Sigurno sam nešto i preskočio
Za vrijeme knjaževine je bio opština.
Aaaaa,to mi već ima logike.Znači ima Donji Brskut,kao jedan od zaseoka Brskutskih.
No,što ti je činjeti sad kad idete auto putem do Brskuta.Đe đecu svratiti,kad je Andol van trase.Kakva pogana vremena dolaze,đeca će vam pamtiti pumpu na auto put kao mjesto đe su s tatom svraćali kad idu na selo.E to će biti traume.
Radi li bar više ona kafana kod Miloševića(ili su Kojići u pitanju) kod skretanja za Lopate?
E živa istina. Greote od te đece.![]()
Ne znam radi li...
A nisam ni pored Andola prošao ot kad je auto-put otvoren. Jer je onaj put stvarno pakao. Kroz one krivine preko Vjetarnika je znalo I vozaču da se smuči. Jednom zetua da ne pričamo o suvozačima.
A tek kad poledi pa treba da se spuštiš od Anteševca do Nožice...tu strah guz'ci često obraz kalja
Da se tema preimenuje u "Gradnja kuće u Brskutu"
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
I da se forumaška moba organizuje,da se ne razvlače radovi a i ova tema
Sto ne bi moglo ? Prijavis uredno sve, trazis dozvolu i to je to. I za montazne i koje oces.
Jedino sam cuo da su oni sto su postavljali kontenjere trazili kao za privremeni objekat, ne znam vec kako to ide.
Moram poci do Prijestonice da se raspitam. Prosli put je bilo ajde jadan napravi to pa cemo poslije legalizovat. Ne zajebavam se bukvalno su mi tako rekli.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Cijena od 285e/m˛ za sivu fazu(bez krova) povoljna? Primorje
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Šta je uračunato u te 285€ m2 samo ruke ili materijal?
I šta ti računaju u sivu fazu?
Izadje reklama mislim da su ovo oni turrci iz spuza ,probacu ga za trotoar brzo
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ja pogodih ogradu od kamena ovako nešto
Kopanje temelja, materijal i ruke. Sve za 110€ po m˛ (oko 100m ograde imam).
Mislim da je dobra ponuda, s tim da moram da ih čekam do 10 marta. Ne mogu prije počet.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Blokovi im dobro izgledaju, ako su to isti. Mozes ga gletovat kako je dobro izvibriran itd.
Tek posle godinu dana dobi koleginica dozvolu za gradnju kuce u Danilovgrad i to nedje u frutak zagorak tj pm
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
U Dg prvo sagradis, prikacis se nelegalno na sve sto mozes i onda ides po dozvole, to te savjetuju iz svake sluzbe, cak delegiraju ljude da ti zavrse sto treba.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks