Ja blage veze nemam oko kola, tj. najviše što sam radio je da sijalicu zamijenim, gumu zamijenim, ulje dospem, antifriz i vodu za brisače pa eo deveta godina da vozim N20 2.0T bez ikakvih problema, prešao sam ravno 100k (ja, inače je auto prešlo 136k, uzeo ga od Njemca na 36k). Godišnje redovno održavanje, ulje u motoru mijenjam na 10k, mjenjaču na 30k, mijenjam godišnje sve filtere, ako nešto čujem (ležaj i slično) odem i zamijenim, hebe mi se za preventive i čuda. Problema većih bez, alternator crkao (reparirao ga za 120e), termostat zamijenjen, ležaj i dihtunzi dekla, bilo je još ponešto sigurno ali sitnice čim se ne sjećam. Jedina mu je mana što troši 3-3.5l benzina više no što treba al hebiga, kad nemamo krštenih majstora koji će ući u dubiozu problema, vozim ga tako, ionako ne prelazim neke kilometraže kao što se i vidi.G30 mi se nažalost ne sviđa inače bih išao na B58 540i sigurno za sledeće auto. (G60 ni ne razmatram jer je em preskup em grdan)

G30 mi se nažalost ne sviđa inače bih išao na B58 540i sigurno za sledeće auto. (G60 ni ne razmatram jer je em preskup em grdan)
Reply With Quote
Bookmarks