Sin mi naručio tamo jagnjetinu u mlijeku...ostavio pola.Reko,nisi ti za jagnjetinu/jaretinu...mada kad mi prenese kako je to izgledalo...otprilike ka keks u mlijeko,pliva meso u vareniku.Ja da znam to se samo kuva u mlijeko a služi se lešo a ne da pliva u mlijeku...no neko će od gurmana sa foruma znat bolje
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
U Grahovac je donesu u mlijeko ali su donijeli (makar meni) tanjir na koji izvadis meso.
Ona se sluzi sa mlijekom a jede posebno na tanjir.
Takodje sos od bijelog luka sto ide sa njom im je vrhunski.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako misliš pliva?Ako se odvoji u drugi tanjir kako Pasha reče evo ne znam.Skinuh fotku sa njihovog insta meni izgleda okey ali čim Pasha hvali još sos od bijelog luka to se mora probati.
Mislim restoran mi izgleda profi nije šminka a vlasnika ne bi komentarisala.Osoblje je kako neko reče samo takvo.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Ja mislim,mada nisam naručivao,da se to služi bez da pliva u mlijeko,ali eto može da se izvadi iz te varenike pa se varenika ponese mačkama
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Ne jedem ni u jednu od Zagorickih pekara.
Hvala vlasniku Marqueza te se sjetio da i mi otpadnici sa druge strane Morače imamo dušu i otvorio restoran na Stari.Banja.Ne bi više onaj kod Limenke ušla za spas.
Cigarilosi strašni uz Pivo.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
[mention]Bluemoon [/mention]
Cudo kad si vec na stari nidje ne pomenu Formenter pub. Danas se zadesih slucajno tamo na kafu, vidjeh da imaju mali milion piva.
Sorry na off.
Ja sam danas bila kod majke na supu. Diže iz mrtvih.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Neke stvari se nikada neće promijeniti
Last edited by Bluemoon; 18-11-25 at 01:09.
Ja sam mislio da je Bluemoon niksicanka
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
I ja zamisli a ona nam komsinica
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ja jesam i na antarktik da odem neće nikšić iz menea ne na masline..nego kad smo kod Nikšića i na ovu temu odavno nisam na motel one rolnice od bifteka u sosu od bundeve uz krombaher pivo.Ako koga točkovi ili noge put trebjese povedu preporuka.
Samo da kažete da ne posipaju nekim začinom što zaliči na vegetu.Tačno svuđe moraju da opraše i pokvare jela tim glupostima.
Last edited by Bluemoon; 18-11-25 at 10:14.
Kad smo već kod Maslina. Kako su dobile "ime"?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ovih 5 zadnjih slova su mi sumnjiva.
Zna sw da su u davna doba na Zlatici i okolini bili rimski maslinjaci, mozda od tuda ostalo.
Andol?
Sent from my Pixel 9 Pro using Tapatalk
Nema drugetu me otac vodio kao malog, otud i posledice
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Jel bio ko ovdje na japrake nešto mi ne izgledaju na slici najsjajnije kao da plivaju u ulju.Može bit da izgled vara.
https://glovoapp.com/sr/me/podgorica...-nina-jankovic
Kako lijepo doručkujem u ovaj Steak house svaki put, ljepote ove...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks