Strasan je card nocas pa ce izdrzati![]()
Ostaće se ovđe masu brate dok dođe na red glavna borba, treba lijegat![]()
Strasan je card nocas pa ce izdrzati![]()
Kako Bo prosu ovoga
Ne moze dariush vise ni samar da primi
Ovo je 3.x da je nokautiran u zadnja 4 meca
Ode Rocky na spavanje
Kakav card nocas sto je ovo
Je li idu sad ove zenske pa onda JDM?
Jeste
Odgledah sad borbe. Prates sa onakvim eksplozivnim ulazom i dugim rukama bi sa onim direktom nokautirao bilo koga.
Makačev je imao perfektan gameplan koji je sproveo u djelo, s time to ga je posolio malo sa calf kick-ovima. To je ta ista i energija i kardio itd. ali primijetio sam da to nije ista brzina i eksplozivnost koju je imao u LW, samo 7 kilograma veća divizija a razlika se ba vidi po tom pitanju. Mislim da će on u ovoj diviziji biti izloen raznim iskuenjima, jer ima stranih boraca koji mu nisu toliko dobar matchup kao to je to bio JDM. Ali ovaj stil stil borbe khabibov koji je on večeras radio je neprevaziđen. U tom smislu mu je jedino parirao bio Tsarukyan kad su se tukli, jer je i on odličan grepler pa je neutralisao njegovu dominaciju. Ali svakako će biti interesantno gledati naredne borbe. Sudeći po izgledu makačeva, sumnjam da će on prolaziti kroz muke da topi miiće i skida kilau, a sa druge strane ne vjerujem da Topuria u Welter moe biti uspjean kao to je to slučaj u LW, tako da je pitanje oće li uopte do tog meča i doći. Ali moguće da je ba to plan za UFC White House event.
Problem sa Iliom T, je visina, nizak je tip za welter, a nema sanse da Islama ikada vise vidimo u Lightweight diviziji. Ovo sinoc, je takva demonstarija sile i skill-a, nevjerovatno... 19 min control time-a... Brutalno.. Posle meca sa Belalom, rekoh ovo moze biti blize, izazov za Islama, nesto... Kad ono, Islam ga razmonitra, jednog od najboljih tipova sa boksom u ufc-u.
Sefe, da se ne lazemo, ovo se ne moze odbraniti..Bukvalno nema odbrane od ovoga, kao sto i on sam kaze, ok, moze biti da takedown ne prodje, jedan, drugi, ali treci, no way brotha
![]()
To je tačno. A jesi vidio nakon prve runde kako se JDM istraumirao od takedown-a, da posle nije mogao ni standup raditi. Ovaj dagestani stil borbe protivnika neka samo to umori nego to sam primijetio da ih demoralie, izgube volju i samopouzdanje u nastavku borbe, bukvalno ih psihički oslabi.
JDM jedino sto je zaista dobro radio sinoc jer odbrana od gusenja. Prijatno me iznenadio i u par navrata kad je uspio da ustane iz rusenja. Mislim da su ga oni low kickovi najvise ostetili u startu, vidjelo se kasnije da je imao dosta problema sa kretanjem, naravno to je sve zasluga Islamovog tima jer su mu tako neutralisali box.
Morales se nudi kao izazivac u ww, bas opasan borac.
Sad slusah Islama kako prica da im je plan bio da radi calf kikove dok ne promijeni stance, i kad promijeni, da tada ide na double leg rusenje.
Moze li biti vece ponizenje za americku naciju da im pred Bijelom kućom dagestanci/rusi budu headlineri?
Dana sa sve manje opcija, sa druge strane Jon Jones pritiska
Tek sad vidjeh da je Dillon Danis opet pravio sr*** masu odvratan tip, zeli paznju po svaku cijenu a izgleda da ga je ovaj put to skupo kostalo
Last edited by diVerso; 16-11-25 at 21:15.
"Zivot je Avganistan, vjeciti rat niskog inteziteta"
No Rich Parents
Nastavlja se tafeta. Po ovome bi u budućnosti neko trebao Pratesa da uspava:
![]()
Moguce, mada i dalje ne razumijem sta on zeli. Ja razumijem da hajp otvara razna vrata, ali ne kapiram koja se to vrata njemu vise mogu otvoriti. Nema kvalitet za neke jake meceve, eventualno jos neka borba protiv nekog youtubera? Ne moze ni to, youtuberi se sad biju sa tajsonom i dzosuom
"Zivot je Avganistan, vjeciti rat niskog inteziteta"
No Rich Parents
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks