La taverna di San Giuseppe, ako koga put nanese u Sienu, topla preporuka.Sve je vrhunskiii....od predjela do dezerta.
A tek vina....
Što bi čoeku.Mali dodatak za ovu pekaru mislim da imaju odlične neke kroasane sa pistaćima i svašta nešto ko voli slatki program ja ti izbjegavam jer ne jedem slatko.
A danas neizbježni Feral i njihova salata od žućenice.Znači,bolju salatu ne pamtim.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
La taverna di San Giuseppe, ako koga put nanese u Sienu, topla preporuka.Sve je vrhunskiii....od predjela do dezerta.
A tek vina....
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Realno nema
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
A ni skupljeg.
Ako je kvalitetan onda nije skup.Mislim sat Casio je skup jer se njime samo zoriš a samo je sat i pokazuje koliko je sati kao svaki drugi sat ali kvalitetna hrana ne može biti skupa.
Feral - riba Šarag.Perfekšn.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Đe iźes sad bilo šta u Pg.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Flešbek. Prošle godine neđe u ovo vrijeme žena snimi ovaj restoran pored hotela nam. Ajde veli da vidimo vjerovatno imaju ćevape, mali ih voli. Tad su bili 24 e. E rekoh zaisto ih po toj cijeni nećemo jesti. Razumijem što je Dubrovnik đe nema junkfooda sa kioska ispod 10 e i strance koji ne znaju šta je ćevap, ali za nas je baš overkill. A pomoglo je u odluci i što je tad bio street food festival i ponuda u svim restoranima predjelo, glavno jelo i dezert za 25-45 e da biraš kakvih hoćeš đakonija. Prije neku noć u Spago biftek ok. Lignje i brancin, posebno prilog uz njega, debelo ispod prosjeka. Još mi i nekakav insekt zaronio u pivo. Ambijent i usluga ok, ali sve u svemu za mene precijenjeno
Ledena kocka u Roštiljijadu je čisto savršenstvo. I svaki put bez greške.
Provozasmo se juce ja i kumara do Kolasina na kacamak, ispred Savardaka se cekao red. Stvarno dreždati ispred nismo bili kadri, pa odosmo u Vodenicu. I kacamak i meso na seljacki nacin bijahu skroz korektni
"Zivot je Avganistan, vjeciti rat niskog inteziteta"
• No Rich Parents •
Konoba Krivokapić imaju kajmak onaj pravi domaći kad mi donese neko imitaciju kajmaka ka Minheh koji ga stavlja u neke kombinacije kao ona suva rebarca na kajmaku baš bezveze ne znam što im je fora da štede na istom najbolje onda i da ga ne nude jer nisu baš ni jeftini.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Spago, vrhunski sve, 7 ljudi ostalo bez riječi kakva je hrana.
Bijah u Grahovac koja im je ovo logika:
Kačamak ..................... 10.90 Eur
Cicvara ......................... 10.90 Eur
Popara .......................... 6.90 Eur
...dok s druge strane u isti restoran recimo:
Teleća džigerica ................... 8.00 Eur
Jaretina u mlijeku .................................. 15.00 Eur
Znači,dodaš pet eura na kačamak i eto jaretina u mlijeku.Meni logike niđe veze.
Da je 1e ne bih je pojeo,nzm mislim da ih ima dosta koji ne vole jaretinu... A da luta s cijenama luta mada hrana je super uvjek i ljubazno osoblje
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Ma okey to nego cijena žive vage je daleko veća od cijene kukuruznog brašna i šta sve ide u kačamak ili tek poparu ali očito mu prolazi pa nadoknadi.Ambijent je inače odličan.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Vala sve je top tamo, plus ona igraonica da ne misli cojek dje je sitna stoka
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Svratih na ovu benzinsku pumpu da kušam ovdje preporučene tortilje i zadovoljan sam i ukusne i obilne.
I da su znacajno losije prosle bi kao najbolje jer sam svratio da ih probam posle visesatnog putovanja.
Da dodam da imaju i zaric kraljicu šljivovicu pa je ugodjaj bio potpun
Cijena je bila za dvoje 21€ dakle dvije rakije zaric koka kola i dvije porcijetih tortilja jedna sa piletinom jedna sa kulenom.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks