Kafana "Kafanica" Berane
Kremanadla za medalju!
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Kafana "Kafanica" Berane
Kremanadla za medalju!
James Tiberius Kirk
Konoba Bendiš, lokacija zeznuta za objasniti za nekoga ko nije prolazio tuda više puta. Iz pravca Hn-Cg granica i ulazi se u BiH(ka Trebinju). Odmah posle granice, 300-400m ide se nizbrdo ka Zupcima i Zubačkom polju, na sami početak polja sa lijeve strane nalazi se Konoba Bendiš. Kad se ide iz pravca Trebinja ka Hn, prođe se čitavo Zubačko polje, na sami početak uzbrdice prije granice, sa desne strane je konoba. Zašto sam se potrudio da objasnim lokaciju? Zato što stvarno treba da odete tamo da probate sve sa menija. Teletina, domaća kobasica(pržena-kuvana), dimljena vješalica itd...brutalno dobra hrana. Ja sam prije par dana jeo teletinu ispod sača i to je baš brutalno dobro. Porcija je pravih 350gr+, i generalno su dobre porcije. Cijene su dosta povoljnije čak od Trebinja. 12€ je porcija teletine ispod sača, dok je u Trebinje 15+, kod nas u Cg ako se ne varam ide i na 17€.
Ne prekidaj Zenu Dok Cuti
Brate lakse da si pin podijelio
https://maps.app.goo.gl/B7azcETyN1WEqhwF7
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Kod Sonje jutros da se podigne holesterol na zoru odma’.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam juče u Dijanu, isto je ona masnoća iz Sonje neprevaziđena
Ja nisam posao nikad u Sonju pored Pecovica. Ali su mi ovi u Zagoric ogadili burek kod njih. Znaci ne bih ga vise pojeo sanse nema. 10 puta idem da jedem kod njih u Zagoric i kazem im ljudi nije isti burek, cinite nesto. Ocemo ocemo. Ocete k.
Ka đeca nikad nijesmo u Deliziu odili.
No vazda u "Sonju".
To je ostalo nešto kao kod "Štetnog".
A sad đeci uzimam u Deliziu.
Ne sviđa im se kod Sonje.
Konobab Ceklin u Virpazar, je li samo riblji meni, ili ima kakvog mesa da se pojede?
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
Kad vidim one dvije gospođe u Sonju, jeza me prođe. Burek zaostao u vremenu.
Bas zbog toga, nije moderan kao ovi moderni bureci, takozvane novije generacije bureka, low fat bureka iz instagram ere. A gospodje su isto old school, tamo sto godina, tradicija.
Jos samo fali trokut jogurt pack i sve je kao prije 25 godina
Živa istina. I ono mjesto bez njih ne bi bilo isto.
Kad smo vec kod jaretine ja isto mislim da restoran bolji od Mrizi i Zanave na Balkanu ne postoji sto se tice 'kontinetalne' hrane.
Sad se najedosmo u Dva Elena, Skopje i odlicna je hrana. Bili smo i u Skopski merak, mozda jos bolja. Odnos cijene i kvaliteta raznosi kad vec volite na tu temu, pricamo o Makedoncima, ne o Dubrovniku![]()
+1 od mene za skoprski merak, bio sam tamo krajem septembra, osoblje bas prelaganoo, atmosfera vrh i hrana top
I ja u Skoplje bio za godinu dana sigurno 7/8 puta. Nema mjesta dje sam lose jeo.
Neki pohovani gambori u twins u Novi sa sosovima tačnije slatko kiselim sosom/medom i narendanim đumbirom.Solidna kombinacija uz pivo.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Nemam naviku da slikam jelo.
Ossobuco je bio top!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Pomamili ste me sa trouglastim burecima a ne pamtim kad sam jela.Nije Sonja,nije Dijana ali okey je pekara iako pekare slabo posjećujem.
I esspreso im je dobar.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Opet smarate sa burecima
Burec inatitucija
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks