Meni kad se jede jaretina uopste nije bitno dje je jedem. Mogu i na haubu od kola.
A kad ne valja hrana ne bi je pojeo pa da je ne znam dje.
Tako da ne znam ni ja sto ce ti prica.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa ti je jedi na haubu
Ja mogu samo za stolom. I u kancelariju kad mi donesu za radnim stolom da jedu.... uf...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ja kad odem kod Pashe prosto moram prozdrati sve ono na parking pored, da me gleda sa ponosom
Ada čuješ...toga ponosa...
Siro hotel tivat.
Odlicna hrana, cijene korektne s obzirom da je hotel 5*.
Odrezak kvalitetan. Porcije nisu prevelike, ali nisu ni male.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Pošto sam par puta pominjala hranu iz munchies na društvenim mrežama, a imam nešto pratilaca za koje nisam sigurna ni zašto su mi tačno došli jer samo nešto pričam, a da ništa ne kažem, nebitno, pisali su mi momci iz lokala da mi kažu da su mi spremili mali znak pažnje jer im je stiglo nešto pratilaca i posjeta nakon tih objava. Mali znak pažnje su bile dvije kese sa hranom i sve je bilo ukusnije od prethodnog, kvalitetno baš, philly cheesesteak još samo ja kući pravim tako dobro, chezzy burger sa majonezom sa tartufima, munchies sendvic ( slican čizstejku ali ima džem od luka ), neki wrap sa burger punjenjem, sve odlično.
E da, i pekara domestico u Baru - najbolje pizza kiflice ikad, jedine gdje je omjer punjenja i tijesta idealan.
Ogladnjeh.
Gdje da vodim nekog ko voli meso u smislu pečenje, ili nzm, popeci? Roštiljijada, pečenjara, pominjao se i neki lovac ovdje? nisam bila ni na jedno od ta tri mjesta, baš nemam predstavu, a ne čitam baš neke pozitivne komentare o roštiljijadi više
Ponekad čitam ocjene na google maps, metnem da se sortiraju od najnižih i smijem se kakvih tu pacijenata ima. Veli u restoranu Pod Volat vegetarijanska ponuda nikakva, donijeli joj kupus.
Naša priča ili Dva Domaćina.
https://nasaprica.me/
https://www.dvadomacina.me/
Lovac za popeke, ili Stefan.
Taj Lovac ću da ovih dana ovjerim (još ne pođoh na popeke tamo, nema ko mi nije rekao da su vrhunski). Ali u Stefan sam bio par puta, prva liga bjehu i tamo, možda i najbolji što sam do sada probao kod nas.
A dje mrtav od jednog popeka kolega ?
Ja 3 oderem i pitam ima li sto slatko.
1. Pecenjara
2. Lovac
3. Stefan
Onaj Stefan je od sjaja do očaja…
Čorba im je nula, hrana kako kad, nekad top nekad jedva da pojedeš… baš lutrija…
Ja nikad ne naručujem, ali brat moj od tetke kad dođe, obavezno...ja to ne volim....nije mi lijepo.
Berlin doner, porucih preko glova, nista gore nisam jeo.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Doner ne bi izio spasa nema
Mada jesma.podolski pojeo nije los bio
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
E ni ja nista grdje ne pojedoh od onoga..
Hrana u Kalamper u Dobre Vode je bruka dobra.
Sent from my SM-A346B using Tapatalk
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks