Koju wifi bluetooth tastaturu sa numeričkim dijelom desno i našim slovima preporučujete za mac?
Ako ne nađem ništa povoljnije da mi se dopada i da je dopunjivo i da je u CG, vjerovatno ću naručiti ovu:
https://www.logitech.com/en-eu/shop/p/mx-keys-s
Da li se vama dešava da bluetooth earbuds pucketaju kad otvorite telefon, nešto radite na telefon, otključate ekran.
Imam ove JBL Race TWS, al čak i na s23, pri otključavanje ekrana, zna da se čuje malo pucketanje, muzika pusta, al uz to pucketanje.
Na prošli telefon, xiaomi, mi je to bilo još više učestalije, jer kad ono nešto pokrenem naglo, otključam i otvorim odma app, čuje se to.
Da nije to do interferencije zbog wifija ? Il šta može bit ?
I na desktop PC, kad povežem buds, zna da pucketa. Premda, ove buds imaju 5m daljinu max, pa vrv jer je mala antena.
Koju wifi bluetooth tastaturu sa numeričkim dijelom desno i našim slovima preporučujete za mac?
Ako ne nađem ništa povoljnije da mi se dopada i da je dopunjivo i da je u CG, vjerovatno ću naručiti ovu:
https://www.logitech.com/en-eu/shop/p/mx-keys-s
Last edited by ssaajjkkoo; 14-10-25 at 01:52.
Imam ovakvu, doduse Eng layout i vrlo sam zadovoljan
nema slike ili nema tastature![]()
Imam ja trenutno neku ENG tastaturu, pored držim staru windows tastaturu da čitam đe je koja prečica, mada pola nisu iste... Pa se prebacujem na eng da lakše nađem šta mi treba. A to me izluđuje generalno. I plus se sporo povezuje, ponekada se i ne poveže nego čekam i čekam, palim i gasim da dal je komp prepozna ili da ona pošalje neki signal ili ubode pravi ip, ne znam kako to funkcioniše, ali rijetko kad radi odmah, Jedino na USB kada je povežem, ali mi USB-i trebaju za druge stvari pa moram da je iskopčam često i da se zezam sa blututom i tako... Ova sad mi je nekakva "Trust"
Trust je daleko ispod Logitecha.
Posebno MX serije.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Imam u stan TK ruter i jos jedan ruter na drugu stranu stana. Postao sam umoran od telefona koji nece uvjek sam da se skine sa mreze rutera koji je dalji u tom trenutku, a signal je toliko slab da telefon ne moze da izadje na internet.
Osim toga, najveci problem mi predstavljaju smart wifi uredjaji koji ocitavaju slab signal, zavisno da li su npr otvorena vrata, pa nekad pokazu i da su offline.
Sto je najbolje da bi se ovaj problem rijesio? Htio bih da su mi svi bezicni uredjaji spojeni na jedan ruter ii da je svugdje kroz stan jak signal. Da, dok prolazim kroz stan, kao npr kroz hotel i da mi ne pada jacina bezicnog signala. Da li ekstenderi bustuju bezicni signal a da pri tom imaju i prenose istu ili razliicitu mac adresu?
https://www.tehnomax.me/oprema-za-ra...mesh-wifi.html
To.je to od 150 eura pa do.... 1000
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Moze li ovaj zavrsit posao ili da idem na nesto skuplje. Gdje bi bilo idealno da ih postavim? Da li su sva 3 ista, ili jedan mora biti pored TK rutera?
Zuti sestougaoni markeri prikazuju dje se trenutno nalaze ruteri. Pametni prekidac u kuhinju ima los signal, pametni prekidac koji se nalazi ispod poklopca bojlera u veseraj takodje los signal. Pametni prekidaci u razvodnu kutiju na zidu ispred veseraja los signal.
![]()
Ovo će ti završiti posao.
https://podgor.me/p/tp-link-deco-m4-mesh-wif--1693
I naravno javi se, dajem popust.
Living on the EDGE side
Bolje naruci sa amazona TPLink DecoX75. Ima tri band,jedan radio poseban za wifi komunikaciju od node-a do node-a, da ne koristi jedan radio za protok i emitovanje signala. Bez ako nemas kabal provucen do ovih pozicija....
Sent from outer space using Tapatalk
Nije isti model? E4 i M4 …
U Tehnomax je jedan komad 125e.
U Podgor su 3 komada 185e.
Living on the EDGE side
Last edited by Bugi; 14-11-25 at 20:59.
Piše 3 pack
E4 je 100megabitni uređaj. On je oko 140e u Tehnomax u pakovanju.
M4 je gigabitni
Living on the EDGE side
Sve pohvale za ovaj M4 , u zadnje vrijeme sam postavio 5 ovih setova po 3komada i svaki radi bez greskice . Odusevio me koliko se jednostavno uparuje a domet im je odlcian . Za te pare mislim da je best buy opcija posebno za kucu/stan
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Vidim da je sada neki deal na Amazonu za njih. Dobra cijena.
Inače kada je Full cijena više se isplati ići na Wi-Fi 7. Samo je 100 dolara skuplji, a radiće 10 godina
Living on the EDGE side
Ima li ko da mi preporuci dobar a povoljan monitor sa usb c portom koji podrzava punjenje lap topa?
Idealno bi bilo 27 inca
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ja koristim već nekoliko godina
https://mobilepixels.us/products/due...JISZN3e10qixsH
Living on the EDGE side
Da ne zna ko gdje kod nas imaju UPISIVI 125khz tagovi? Uzeh danas u Okov ali nisu upisivi..
Edit: čuvajte se kartica iz Okova, broj koji fizički na njima piše izgleda nije broj koji se sa njih čita
Last edited by siux; 29-11-25 at 17:08.
Trebalo bi bilo koja.radnja sto prodaje opremu za video nadzor... Podgor,Antenall ,master,TP Elektro, oni u siti kvart dvije radnje zaboravih im ime
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
U kernel je inače pet puta skuplji isti tag nego u Okov.. Isto se na njega ne može upisati
koristim laptop kao kuciste, na njega sam prikljucio monitor 27", mis, tastaturu...stalno je prikljucen na punjac.
nije on los a nije ni ovo losa ideja, pretvaranje desktopa u prenosni i obrnuto.
ima i3 1215u sa 16gb rama dual channel, integrisanu graficku i 512gb m.2 ssd
vidio sam neka asus mini kucista, npu (poput mac mini) ili neko mini kuciste mada i ne mora biti malo. imam prostora
treba mi neko kuciste da ne przim ovaj laptop, ne znam sta da radim.
Ne znam za sto koristis, ali ovi su se dosta dobro pokazali
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks