Zato sto ko god radi je zauzet. To ce neko ko radi za sat, dva sam na mjesalicu(racunam da je 10cm debelo, osalovano, spremno, ako nije to je neka druga prica).
Imao sam ja mjesalicu, no je dadoh komsiji i osta kod njega. Pokvarila se. A dao bih nekom 70-100€, ja ne znam sto nece niko da uzme dnevnicu za 4-5 sati posla. Ne vjerujem da ima preko toga
U stvari, nije da nece, no ja nemam kontakte. Pitah jednoga ali me izlaga na brzinu. Sjutra cu preko komsije koji se bavi slicnim poslom(on ima svog posla preko glave) da dodjem do drugih
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 31-10-25 at 22:00.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Zato sto ko god radi je zauzet. To ce neko ko radi za sat, dva sam na mjesalicu(racunam da je 10cm debelo, osalovano, spremno, ako nije to je neka druga prica).
Nadjoh jednog covjeka sto se u sve razumije. On donio mjesalicu, pomocnike, nista nisam radio i naplatio 100€. Nek su mu proste jer sam produzio stazu. Oko 7 kvadrata
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Kako se kreće postavljanje laminata po m˛.sa lajsnama i podlogom naravno?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Nije ispod 5 sigurno...al da vidimo
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by NetworkMaster; 11-11-25 at 11:18.
Bome davno je po ~7e bilo...
I lajsne 1-3 eura po metru duznom, u zavisnosti da li se lijepe, zakivaju ili sarafe
sto se tarketa tice, bio je 15+ ko i parketi nekad, ne znam sad
Za laminat? Uuuu masala sucur
Na magnetnu mozes po prioritetu za 5-6 dana, kod dobrog majstora to nema![]()
Tuda je to ostalo. Zavisi od grada i konkurencije.
Npr, HN je nagrdjen sa cijenama svega, ALI fala Bogu visoka cijena ne garantuje kvalitet, cast pojedinima, sve sami fuseri. Ja sam na kraju sve sto sam mogao sam radio.
Keramika ide 20do25e m˛
Laminat je meni coek prosle zime trazio 10, uradih ovo sam na kraju, nije tesko zaista
Treba sad da betoniram put, ruke za radnike 10e + cijena betona
Zidanje kamenom na debljinu 40cm, 50eur m˛
Ovo je sto se sad mogu sjetiti
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
komsija je prosle godine radio jedno barem 10.000m2 zida oko imanja (i vise garant) ... cijena je bila 27e/m2 za jedno lice bez fugovanja
ako se fuguje majstori su mi rekli da je 22e po licu ako se fuguje (znaci 44 tad) - reko neka sam cu![]()
Znate one ukrasne letvice za zid i panele. Sad mi jedan advokat rece ugradnja 30eura po kvadratu... sam u sebi nemas okle platiti...
Dugo vremena se pitam šta sam ono učio škole za koji q.....
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
E kad vidim kakvih ima sa "školama" pitam se kako je ovo moglo da završi. Kako ovo živi i funkcioniše. Koliko je inženjera nesposobnih za išta u životu prošlo kroz firmu majko mila.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ja sam do sad postavio oko 300 kdvadrata laminta...sto meni, sto na selo, sto nekim prijateljima... Evo desetak godina, a mozda i vise..ne mrda. Ko iole ima ikakvoga smisla za nekakvu rabotu, to moze sam.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
bome kad vidim koliko kredita imam, dok vecina zanatlija ima vise no ja, a sve kesirano tacno se pitam koliko je bilo pametno slusat majku kad je vikala "uci sine, da ne radis fizicke poslove"
to je posebna tema
naivno
vise bi ti cijenili da si im uzeo pare garant
tako je, ali ko nema ili nece da rizikuje se isprsi 150e za dan posla![]()
Opsivanje dimnjaka 150 eura... placeno na zlaticu . Skup pocincani lim
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks