https://ortofoto2025.gov.me/AppEngin...tskisnimci2025
Evo je objavljen novi OrtFoto snimak.
Meni ovo nesto izgleda siromasno. Prica je bila da ce biti objekti biti oznaceni bojama,ko je legalan,ko nije...
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
Oh wait, da li ovaj tvoj post trebao da bude nešto politički motivisan? Kao Hn je Srpski grad a uvalili nam "naši" onu rabotu kad su došli na vlast? Da nisi ti sad u opoziciju? Batali se ćorava posla i glupe priče, trebalo bi da dijelimo informacije da riješimo lakše ovu legalizaciju, pa vjerujem da imaš drugu temu đe ćeš da ispoljavaš nezadovoljstvo političkim statusom tvoje partije.
Ne prekidaj Zenu Dok Cuti
https://ortofoto2025.gov.me/AppEngin...tskisnimci2025
Evo je objavljen novi OrtFoto snimak.
Meni ovo nesto izgleda siromasno. Prica je bila da ce biti objekti biti oznaceni bojama,ko je legalan,ko nije...
Odje nema nista, barem meni samo nekakvu skicu prikazuje, nista drugoo.
Nema nista,objavili su kao da ce drzavne institucije da imaju pristup 3D podacima.
Stari sajt geoporral je svijet izmslio za ovaj novi sto su objavili.
Last edited by cradoje; 08-11-25 at 21:06.
Meni objekta nema uopšte, a napravljen je ima 7-8 godina.
Na google maps se vidi, na geoportal ga nema.
Izgleda da ovo uopšte nije ni snimljeno no tek treba da snimaju...
Ma ko zna sta je ovo, meni je u HN ispalo da mi je pola kuce u neku drugu parcelu, koja ne postoji u evidenciji na sajtu katastra. Ovo je sprdnja neka. Kuca napravljena 80- tih godina.
Ja na portalu Vijesti pročitah da su rekli da tek u ponedjeljak izlazi detaljan snimak na tom linku
A to su i napisali na portale,ali nzn sto su ga objavljivali ovakvog suvog u subotu
Evo radi snimak. Samo nema 9nog 3D što pominja Slaven.
To valjda samo drzavni organi ce imati uvid.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Proslo snimanje je katastrofalno uradjeno tj preklapanje podataka sa terena, ljudi se sude godinama zbog toga. Ovaj sad ne da ne izgleda bolje, no gore. Objekti bez dozvola svuda okolo, ne ucitava skicu, al i dosta objekata koji su u katastru upisani ko zna kad, isto tako prikazuje. Bacene(u neciji dzep) pare. A 3d je samo sprdnja za medije, to tesko da se moze odraditi za ove potrebe.
Svaku gresku katastra placa korisnik... ili KORISNIK
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Molim vas nemojte nas u to da mijesate-zaposlena u katastru na moju primjedbu da nije komsija pomjerio granicu no je oni pogresno ucrtali, sto se.moze vidjet poredjenjem sa prethodnim upisima.
Idite vi na sud, mi nemamo nista sa tim.
A jedan put koji ide ispod imanja su obrisali i sad vlasnici imaju jedino opciju da se odradi parcelizacija svakog imanja i to da se ponovo prevede na drzavu, naravno o trosku vlasnika. Par stotina eura po parceli.
A kako prepoznajem koji je objekat legalan a koji nelegalan?
Misterija. Valjda nelegalan nije upisan u katastar, pa na ekatastar istog nema u sklopu parcele
Znaci i dalje nemamo nista![]()
Pretpostavljam, ne vidim meni neki dje mozes vidjet te stvari. Mozda i ima.
Jok, ima ih dosta oko mene bez kockice a legalni, ekatastar potvrdjuje. Kuce po 40-50 godina stare.
Ima je u ekatastar. Ali imas tamo zabiljezbu nema dozvolu.
Nemaju godine starosti veze.
Inace snimak je tragicnog kvaliteta. Tacno ce ono postavljanje najlona po zabljaku proc…
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks