Ja kad sam trgovao auto, iskustvo iz CG.
Kaže vlasnik odrzavan je u ovlašćeni.
Ja zvah druga koji tamo radi, kaže koje su tablice, on u komp pogledao, kaže da održavan je kod nas,prije 2 mjeseca je odrađen veliki servis.
Ja ni upalio auto nisam, dao čovjeku pare i to je to.
Evo ima 8 godina kako se služimo tim autom. Mimo standardnih servisa ništa uložili nismo.
Gume ne računam. Eto može da se ubode i dobro auto.
Dijagnostika može itekako da uputi na neke stvari.. obično za dpf se lagano vidi preko dijagnostike koliko je zacementiran.. evo iz ličnog iskustva prije dvije godine kad sam kupio auto (passat b8) nisam provjerio na dijagnostiku ništa, na instrument tablu nije bilo ništa naravno, auto perfektno radi, ide brutalno, sve normalno bilo bez ikakvih problemova, sjutra dan da upalim auto vergla vergla 5 sekundi da sastavi.. bregasta u problemu trošak 1hiljadarka eura, na dijagnostici naravno zaključana greška u vezi bregaste..
Kako nasi carinici dodju do iznosa od 5300e za carinjenje i pdv vozila x0.26 na Audi A6 2011-2014 3.0 koji je placen 12000e u njemackoj,kako doci do te veze na carini
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Tako sto su to najvece fukare.
Prema tome, šta da ti kažem?
cuveni mitski katalog za carinjenje raznih stvari koji se svakodnevno apdejtuje najnovijim i najtacnijim podacima
a crnogorski carinici gledaju da li je boja jupol bijela, metalik ili sa bisernim efektom.
Fakat faktura što treba biti siromašnija, tipa Audi A6 3.0tdi i kraj.
Bez kvatro, bez sline, bez ultra i svega i svačega što znaju da stave.
Gledao u poresku na komp, razlikuje se vrijednost polovnih spram motora,opreme itd. Ako si fin sa njima,nijesu nervozni ili se jos poznajete, platices porez za pistolj, a ako auto ima oznaka nekih za opremu, ovo sto kolega kaze je realno.
Gleda se koja je bila cijena novog, pa spram godina umanjuje vrijednost.
a dje se gleda koja je vrijednost bila novog, u cg ili u de?
U CG naravno, u njemačkim saobraćajnim(i u ostalim zemljama je skoro pa isto) ne piše nista sem marka, model, snaga motora i slicno
Ali zato na fakturi znaju da nakite svu moguću opremu što je suludo.
I onda ovi naši kad počnu da ga kopaju po katologu jer ima prevedenu fakturu pa ga nadje 80000€ bio nov.
Last edited by METZ; 09-11-25 at 21:05.
A sta ako se ta specifikacija uopste nije prodavala, nije bilo dostupno da se kupi sa tim motorom, tom opremom
Onda nasumicno izabere neki za koji misli da je najslicniji?
Koliko cesto apdejtuju te kataloge jbt
Kakve komplikacije, zasto ne bas po racunu firme iz njemacke
Zato sto sam ja recimo kupio auto na alcopu u fr, a uvoznik je bacio fakturu i prilozio neku iz Njemacke sa nizom cijenom. Redovno se radi.
Ne može nikako biti da nije bio sa tim motorom, dokumentaciju za carinjenje prati potvrda proizvodjača iliti COC ili kako kako ga ko zove i tu pišu opet osnovne stvari, ali j.ebeno ne navoditi ništa u fakturi osim marka, tip i eto u slučaju gore navedenog 3.0tdi
Ništa Sline, 4x4, Revolution kod Mazde, Tekna kod Nisana i tako dalje kod ostalih marki.
A to je već teže muljanje jer on mora izaći iz EU sa pravom fakturom, znači na izlaz iz HR izlazi sa pravom fakturom a u CG ulazi sa falš fakturom.
Ovo uzimam u obzir da sa Alcope trebaju-moraju ovjeriti dokumenta na izlaz iz EU zbog povrata PDV-a
Lično ne bih nikada to uradio.
A dje nema povrata e tu svašta rade ovi naši uvoznici.
Last edited by METZ; 09-11-25 at 22:03.
Povrat samo za 6 godina ili mladja, ove bilo starije od toga
Sva auta koja se vode na pravna lica(firme, banke, lizing kuce) može da se odradi povrat ukoliko je prodavac onakav kakav treba da bude, nije bitno koliko je auto staro.
Imaš ih dosta obično manjih prodavaca, što neće da se cimaju ili po nešto muljaju, jer onda budu na meti ispekcija, provjera itd
Last edited by METZ; 09-11-25 at 22:24.
Na Alcopu pise da ne moze, iskljucivo auta mladja od 6 a na teretna si oslobodjen jednog poreza.
Nisam znao to za Alcopu, u Njemačku može 100% pišem iz ličnog iskustva, ja sam kupio auto staro 8godina(putničko, vlasnik pravno lice) i vratili su mi puni iznos njihovog pdv-a.
Edit:
Da budem do detalja precizan prodavac(auto kuca) koja mi je prodala auto ga je otkupila od pravnog lica i prodala meni, da ga je otkupila od privatnog lica povrata PDV-a nemaaa ni na staro godinu ni staro 15godina![]()
Last edited by METZ; 09-11-25 at 23:11.
Vjerovatno je već odgovoreno na ovo pitanje, pa oprostite što ga ponavljam... Kakva je situacija s motociklima, da li bih npr. mogao da uvezem jednu Hondu Dominator iz 1995?![]()
Ne može, od 01.07.2024. kad su izglasali novi zakon, auta moraju biti EUR5, a motori EUR4....
Mora postojati nacin da se uveze oldtimer
Ja sam bas u potrqzi za nekim jeep CJ iz 70ih, nemojte mi rec da se uvest ne moze
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks