Mozda pozlilo ili sigurno preticao
Evo opet
Ili je nekome pozlilo ili je neko preticao na punu
https://www.cdm.me/hronika/jedna-oso...caj-u-prekidu/
Mozda pozlilo ili sigurno preticao
Mnogo divljana ima putevima, a danas se jedan izdvojio od NK prema DG prije Orje luke. Nanizao je 10 auta vožnjom 60kmh i to je poptuno OK. Po šetanju lijevo desno znao sam da je na telefon i takve gledam što prije da preteknem ili puštim od sebe.
Naiđe pravina i krenem da pretičem njega i još jedno auto i dođem paralelno sa njim i poče momak da dodaje gas. Do 100kmh i kad mi se pojavio šleper na kraju krivine sam morao da kočim da se vratim u traku iza njega.
Naredna pravina pretekog kretena koji je opet nastavio da vozi 60kmh ovoga puta nije dodavao gas. Što je sa mozgom??
Moraću da kupim kameru zbog kretena.
Inače danas nadrealna scena. Gužva kod trgovinske škole na raskrsnicu nema se đe šibica stavit. Policijska škoda dolazi do sredine raskrnice i staje u red i blokira ljude koijma se lijevo od njih otvorila traka za pravo.
Last edited by hercules; 07-11-25 at 15:48.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Policija je jedna velika 0, ne znam sto uopste imamo ovo dijeljenje na saobracajce/obicne policajce/komunalnu policiju. Da je nekome stvarno u interesu da ta policija radi svoj posao te klasifikacije bi se ukinule i svi bi radili sve te zadatke, al jbg, to bi znacilo da onda nesto stvarno moraju i da rade a ne da prave vise problema nego sto rjesavaju. I koncept presretaca, pogotovo za CG, mi je neopisivo glup. Isto se primjeti kod policajaca, pogotovo ovih mladjih, kao da ih je sramota da zaustavljaju i rade svoj posao.
U Crnoj Gori u posljednja 24 sata, evidentirane su 24 saobraćajne nezgode, a poginula je jedna osoba.
Iz Operativno-komunikacionog centra Uprave policije saopšteno je da su teže povrijeđene dvije, a lakše osam osoba.
Navodi se da je u Podgorici evidentirano deset saobraćajnih nezgoda, u Nikšiću pet, a u Kotoru i Tivtu po dvije.
U Ulcinju, Herceg Novom, Budvi, Bijelom Polju i Pljevljima registrovana je po jedna saobraćajna nezgoda.
Valjda danas ... nek je bog u pomoc povrijedjenim
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
https://www.vijesti.me/v/782457?utm_..._share_counter
Vozaci ovih kombija i pickup-ova voze kao da su ih ukrali i da bjeze.
Prema tome, šta da ti kažem?
djevojka zbog težine povreda, transportovana na dalji tretman u Klinički centar
Na dalji tretman veli, kao da ide na depilaciju i masazu.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ili se vozačke dijele svakome, ili ovi ne vrednuju život 10 centi. Tako se vozi ulicama. Neka hvala, bolje na trotinet/biciklo i trotoarom vozit'. Ili eventualno Bus/Voz
ja takvima zovem policiju da ih prijavim...
Uredno odustanem od rpeticanja, i usporim dok odu, ali zovem policiju da prijavim - ubice
a kad se rece da ce vozacki biti 1000 vise protesta no PDV da dizu...
a niko se ne buni sto autoskole uce djecu da poloze, a ne da voze...
Prica mi drug, krenuo sa porodicom od Ribarevina prema Beranama, iz suprotnog smjera bijeli mercedes pretice kolonu najmanje 100kmh kao i dva slepera, direktno ide u ovog druga, ovaj se sklonio skroz desno izasao sa puta, dok ovaj sa mercedesom kaze nije ni dodirnuo kocnicu, eto kako se gine. Nekome do zivota svog nije pa bi i tudji da unisti.
U Reževićima poginuo državljanin Uzbekistana (21 godina). Sudario se sa autobusom (u autobusu troje povređenih). Evo i u vijestima
https://www.vijesti.me/v/782734?utm_..._share_counter
Sent from my Motorola 8400
Ove godine su polaganja malo strozija i vise ne traju po 5-10 min (standardno je bilo krug oko gintasa i tjt). Opet, dzabe sto je polaganje sad voznja od 25-30 min kad se uopste ne testira vangradska voznja. Pritom, cijene skocile duplo u poslednjih par godina a broj casova ostao isti, u PG da ja znam najdalje sto ce te autoskola neka povesti je do Zete i nazad, a tu ne mozes nista naucit....
moj prijatelj je instruktor i mogu ti reci za njega da posljednji atom snage i umijeca potrosi da nauci ljude da voze... ali je od rijetkih da se toliko trude
ne izlaze na ulicu prije no nauce poligon (za razliku od nekih koji te prvo povezu krug do Mareze)
u toku gradske obuke ih vodi da se parkiraju po gradu, kroz blokove provlaci i zakrcena mjesta, da im prvi susret sa time ne bude kad sami sjednu u auto
svima kojima treba nudi i da nakon polaganja kad sjednu u svoje auto pomogne ako treba da se snadju
40 casova nije malo, ko ih odradi da valja, ali ih ne rade - to je muka - cesto ih ne odrade ni svih 40 ako ocijene da su dovoljno naucili kandidata da polozi
sto se cijene tice, 40 casova, samo u gorivu, bude 150-200 eura + odrzavanje vozila nije ni malo jeftino + se insistira na novijim vozilima stalno + i on to radi da zaradi, ne iz ljubavi samo![]()
naravno, tu je i trosak auto skole za casove teorijske obuke, polaganja, i njihova zarada
Nije problem kad ih neko nauci da voze... nego kad se opuste vozaci...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
U PG da voziš onako kako uče u školama, poginuo bi treći dan
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Koliko vidim (a bilo je tako i kad sam ja polagao prije 30 godina) časovi u auto školama su optimizovani da te nauče kako da položiš a ne kako da voziš. Tipa "kad vidiš onu fleku od nafte u desni retrovizor, motaj puni lijevi".
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks