Kome dajete dpf lonac ,otkup bi bio moguc kao i kasnije rentiranje uz registraciju![]()
Kakav san snova od auta
https://www.facebook.com/share/r/1Co71aMoSs/
Koje pakne staviti na novi gle?
Prosle su trajale dva mjeseca …
Ima li gdje u PG kompjuterska provjera amortizera " Treskalica" kako je zovu
Zamijenio sam dvije. Pasji posao.
Ima fora da se zamijeni samo ovaj metalni dio, dihtung i kais, ali ne kod mene.
Last edited by TAKUMI; 09-11-25 at 21:22.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ovaj je 4x radio
Stavio ina pa nije valjala
Opet stavio ina pa nije valjala
Prepakovao fabricku
Na kraju stavio oem
Moguce je da ne radi termostat od Ine zato sto je fabricki Continental, tj. elektronika je Continental pa ECU ne prepoznaje Ininu elektroniku.
https://www.instagram.com/reel/DQKL0...NydG91anJseA==
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Dje kupiti WYNN'S aditiv dizne/gorivo za VW PASSAT B8 2.0TDI 2016god , presao 211k km i da li preporucujete neki drugi tj LIQUI MOLLY ili TUNAP ? Preventivno se sipa.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
069/100-100
Sipah ovaj tunap na zamjenu ulja, cini mj se da je odradio posao. Izadje bas crno ulje, posle toga par hiljada km je ulje izgledalo svjeze, zuto.
Sipajte vi ta sranja pa se glasnite.
To je dobro da se uspe ako nije poznata istorija vozila, pa nemaš pojma ni šta je sipano ni kad je mijenjano.
Ako se mijenja ulje redovno, tj. tu do 10 000km onda nema potrebe
Ja lično sam sipao engine flush u više auta, nikad nisam problema imao.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Redovno mijenjam ulje , na svakih 9-10k km i sipam VW ulje i filtere original. Auto je sa pravom km i komplet servisnom istorijom od kad je kod mene (uzet sa 147k km ). Mislio sam kao sto sam napisao , preventivno da uspem aditiv pred duzi put i iz razloga sto se auto vozi dosta kroz grad.
Fala svima na odgovorima !
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
069/100-100
Ja koristim WURTH, za odrzavanje CR sistema, isto tako nekad kad idem da duzi put uspem njega i gorivo do čepa...
Poslednji put kad otvorih haubu (na golfa 6) nije htjela da se zatvori, tj. da klikne, zakljuca...tek iz nekog 50og puta ostade u pravom polozaju, zatvorena.
Moze li biti da sam tokom pranja nesto isprao pa da wd40 moze pomoci Ili je crkao neki dio tj. brava koja je valjda 50 eura.
Probaj da podmazes bravu s necim...wd40 nije idealan lubrikant za toima drugih sprejeva...I provjeri da ne zapinje sajla nedje(da ostaje blago povucena), pa da zbog toga brava ne hvata...
Ako me sjecanje sluzi,kod vozacevog fara nedje ide sajla, vidjeces malu crnu kutijicu u koju je prespoj sajli (sajla sa brave se tu spaja sa sajlom od rucke iz kabine)
Last edited by Laz; 11-11-25 at 21:39.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks