brat ima underglow
brat ima underglow
nemoj mi reci da je ispod haube 1.9 tdi
Ja sam imao ove B4 i Pro kit na st-a . Qq zubi su ispadali preko lezecih policajaca . Rupu kad strefis boli duša boli tijeloali je osjecaj u voznji je bio kao karting da vozis kako je drzao ali je i udobnost bila kao na karting
![]()
Ja sam na kraju vratio fabricke amortizere sa samo eibah spirale krace uzeo i bilo je ok
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Kod druga što radi elektroniku, sređujw neki modul iz bembare, ne rase žmigavci, prozori i još svašta nešto... uglavnom šta je uzrok dešavanja?
Kaže loš akumulator!
Duže vrijeme nije mijenjan pa napravio karambol po elektronici u autu.
Rješenje, moduli moraju da se "resetuju" i naravno nova stuja...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Ma kakvi.
Prema tome, šta da ti kažem?
S cim se bavi osoba kojoj je poceo da podrhtava zamajac...
Ne postoji kaze MAF adapter, samo darkside od 400$....ok
malo 3d modelinga, malo 3d fabrika zagoric
U finalnoj verziji ide velocity stack u samu pecurku, da smanji turbulenciju vazduha pred maf
![]()
Last edited by Laz; 17-11-25 at 15:42.
Pa ti odma na sajt tjunovanja isao da proveris![]()
![]()
Nema tebi pomoći
Kud ne uze odma' 335, em jeftinije, em se ne bi mučio toliko
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
I ideeeeeeeee…
covjek voli da radi oko ovoga i da se zanima , ja ga razumijem![]()
sve da je uzeo i 335 , isto bi sve ovo radio![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Jes nego on umije.
Zamisli da je ovo auto kupio neko ko ne zna oko kola.
Pa lakse metar kanapa.
Ja blage veze nemam oko kola, tj. najviše što sam radio je da sijalicu zamijenim, gumu zamijenim, ulje dospem, antifriz i vodu za brisače pa eo deveta godina da vozim N20 2.0T bez ikakvih problema, prešao sam ravno 100k (ja, inače je auto prešlo 136k, uzeo ga od Njemca na 36k). Godišnje redovno održavanje, ulje u motoru mijenjam na 10k, mjenjaču na 30k, mijenjam godišnje sve filtere, ako nešto čujem (ležaj i slično) odem i zamijenim, hebe mi se za preventive i čuda. Problema većih bez, alternator crkao (reparirao ga za 120e), termostat zamijenjen, ležaj i dihtunzi dekla, bilo je još ponešto sigurno ali sitnice čim se ne sjećam. Jedina mu je mana što troši 3-3.5l benzina više no što treba al hebiga, kad nemamo krštenih majstora koji će ući u dubiozu problema, vozim ga tako, ionako ne prelazim neke kilometraže kao što se i vidi.G30 mi se nažalost ne sviđa inače bih išao na B58 540i sigurno za sledeće auto. (G60 ni ne razmatram jer je em preskup em grdan)
Bitrate, za 10 minuta se moze ustaviti je li neki problem ili nije. Samo ocitas fuel trimove i lambde.
Ako to radiš, rado bih zakazao termin, kad ti god odgovara.
Sad se već izbezobrazio
Dje si sjutra oko 10?
Đe rečeš
Bratov G80 M3 Competition troši manje od ovog mog krvnika.
Last edited by BiTrAtE; 19-11-25 at 14:35.
Ako ti je za utjehu.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks