Bronx, odmori malo, mrčio se
Inace sto se tice kineskih i turskih radnji dali su shmeka Podgorici. Uz donirane ruske spomenike. Lijepo je bilo vidjet lampione povodom lunarne Nove godine ispred kineskih prodavnica. A i Kineze uzivo. Zilavi su to ljudi. Kineskih radnji je bilo dosta, jednog dana kao po komandi pokupili su se i otisli. Bila je jedna turska porodica na pjacu, prodavali su kolace. Ali i oni su izgleda otisli jos prije ovog incidenta. Nije lako posa vodit. Sto se posla tice ako Turska uvede sankcije zavrsila sam sa bahacenjem kucnom hemijom.
Last edited by biljaneta; 01-11-25 at 23:05.
Polinezija gospodo.
Bronx, odmori malo, mrčio se
Oko pet časova primijetili smo slabo svjetlo i čuli motor u blizini ostrva Beška, prema Moračniku. Tu smo se zadržali neko vrijeme kako bismo pratili situaciju, a pri svitanju smo se primakli. Oko 5.45 sati primijetio sam plovilo koje većom brzinom ide prema granici, tačnije, prema Koljenu”, piše u izjavi Kukuličića.“Plovilo smo odmah privezali za naše i pristupili službenoj radnji u namjeri da isto dovedemo do službenih prostorija na Vranjinu. Nakon desetak minuta izvadio je nož, zbog čega sam mu se odmah obratio riječima: ‘Ostavi nož’, što je on i uradio. U tom momentu se iz pravca Omerove glavice u našem pravcu, većom brzinom kretalo još jedno plovilo marke ‘yamaha’, zelene boje, u kojem su se nalazila još dva strana državljanina. Jedno od tih lica je počelo da vitla veslom, vjerovatno u namjeri da nas uplaši, ali smo mi nastavili prema Vranjini. Zatim su ova dva lica svojim plovilom krenula u našem pravcu, i tom prilikom su svojim plovilom udarili u naše, u zadnjem lijevom dijelu... Tada sam i povrijeđen”, piše u izjavi Kukuličića datoj policiji, u koju su “Vijesti” imale uvid.
Objašnjeno je da je krivolovac čije plovilo su privezali za svoje tada velikom brzinom krenuo u rikverc, a drugo plovilo istovremeno krenulo da ih udari, zbog čega su morali i da odvežu čamac koji su “zarobili”...
“U namjeri da izbjegnemo sigurno utapanje”.
“Nakon svega su se ova dva plovila većom brzinom uputila u pravcu Albanije”, piše u izjavi Kukuličića...
Eto tako granica ne postoji... a ni plovne jedinice obadvije drzave da ih ne poznajem rekao bi da je zajednicki projekat...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ako bi pošli ove 20% koje smo "nakrkali" doma, imali bi plate iz 2019. sa cijenama iz 2025. I penzije iz 2019, naravno.
I sve ovo u boljem scenariju.
Ozbiljnu analizu treba da napravi vlast u kojoj je 50% i više ljudi sa kupljenim i falsifikovanim diplomama. Vlast koja odnose sa Turskom, drugim najmnogoljudnijim partnerom u NATO sa kojim i ludi Tramp pažljivo postupa, kreira na viber grupi kad ih stisne 100 navijača.
Baš očekuj od takvih ozbiljne analize.
Milo je kriv što smo neradnici. Formira je mentalitet za par decenija. Biće da je Milo kriv što su svi vicevi o Crnogorcima u SFRJ bili o tome kako su lijeni i ne vole da rade. Prije Mila pričalo se širom SFRJ; a i Evrope o crnogorskoj radnoj etici.
Last edited by Gagarin; 02-11-25 at 05:40.
Tko leti, vrijedi...
I treba da se sprda, kad se niko od naroda ziv ne cuje. Svima tece med i mlijeko.
Da ima naroda, ovaj ficfiric, karikatura/prikaza/nakaza, i karakterno nista, ne bi mogao da priviri funkciji. U sustini ne bi mogao ni ulicu da cisti, jer ni to ne bi umio da uradi kako treba, koliko mu je znanje, i obrazovanje. Ova izjava je u rangu one 'sirotinjo napu*i se k-ca'.
Nego, sve ok, gura se dok se bude guralo, kad se dodje na bonove (a to je veoma blizu) onda ce mozda narod da upali tikvu.
Do tad, neka se prica o kojekakvim turcima i sl. A sto je novcanik i frizider prazan, to nije bitno![]()
Davanje državljanstva i dobijanje boravka ili vize nisu ista stvar. Sa boravkom i vizom ne možeš da utičeš na državu niti da glasaš, kao dtžavljanin možeš da je mijenjaš u pravcu u kojem želiš.
Tako da je pitanje državljanstva sto puta veći problem od viza i boravišnih dozvola koje možeš uskratiti kad ti padne na pamet, za razliku od državljanstva.
Međutim, tebi je ovo veći problem, jer ti je davanje državljanstva OK, pošto treba da ga dobiju TVOJI, a vize i boravišne oni koji nisu tvoji.
I na kraju ovi protiv državljanstva su lijegali po ulica, makar nisu palili lokale i auta ovih što su sto puta veći problem.
Tko leti, vrijedi...
Zamolio bih te da prije sledećeg javljanja naučiš da čitaš. Bukvalno sam suprotno od toga pisao.
Čitanje sa razumijevanjem je stvarno važna vještina. Da si je savladala zaključila bi da desnici pripisujem zloupotrebu migracija. Dovoljno bi bilo da si ispratila makar malo dešavanja u ostatku Evrope i bilo bi ti jasno, da ne moram sve da ti crtam.
Realno je da pokušaju. A ako preuzmu vlast 2027. godine realno je i da uspiju, jer im je to bukvalno cilj (uzgred, misliš li da je slučajno da je baš njihovo biračko tijelo onih 20+ procenata koji su protiv ulaska u EU?). Sa trenutne pozicije to ne mogu da izvedu, između ostalog i zbog toga što EU zna šta rade i zašto pa nam za neke stvari gledaju kroz prste (provociranje Hrvatske na primjer). Ugovor o pristupanju se uveliko piše. Ali ako Manda bude novi premijer nakon izbora 2027. godine, onda neće biti pristupanja EU 2028. godine. A oni uveliko rade na tome.
Last edited by VanjaTheMan; 02-11-25 at 13:44.
Look upon my works ye mighty and this pear...
Zato bi glasali tvoje pa te ne žulja.
Dakle, sve je jasno. Kritikuješ milion puta, pa glasaš. Što je sasvim OK i legit.
Mene demografske promjene ne žuljaju. Starimo kao populacija i neki mladi iz drugih zemalja moraju da dodju ovdje da nam ne bi pukla ekonomija.
I da budemo srećni ko nam dolazi, kako smo mogli da prodjemo.
I ako ćeš ovdje da privredjujes sve je OK.
Ako pravis problem, mrš okle si došao.
Ali da glasaš ne može. Tako je u gomilu sredjenih zemalja.
A što tvojima fali glasova da ful uzjašu i prave referendume, a pa to je veći problem.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Gagarin; 02-11-25 at 15:56.
Tko leti, vrijedi...
Tema nije Lexus, nego otvoreno sprdanje, i ruganje narodu CG, od strane visokog funkcionera PES-a.
Dje nalazite ove debile, imbecile, i ovu karakternu nedonoscad. Ima dosta gradjana CG koji jedva sastavljaju kraj sa krajem, da im ne treba ovaj debil da im se ruga, tako sto ce da im filozofira da 'puno bolje podnose inflaciju' (kao da su gradjani CG neka vrsta zamorcica na kojima ce Spajic i PES da eksperimentisu). Da nema PES-a, i katastrofalnih ekonomskih poteza, ne bi ni bilo ovolike inflacije.
Vi is PES-a ste 10 puta gori po narod CG, nego bilo ko prije. A za to treba bas imati 'talenta', ili otvorene namjere da od CG ostane sprzena zemlja kad vi zavrsite sa njom.
I na kraju, ne bi vas coek pozelio ni najgorem neprijatelju, jer bi od njega ostao samo ekonomski kostur, ako i to.
džabe pričaš. momak je obični sendvičar sa dna kace. zaposlili ga nedje i sad ubjedjuje narod da je ovo obećana zemlja. što je najgore, on vjeruje istinski da odje nema siromašnog naroda. no, jedan je trenutno državni sekretar a copy/paste mu je priča.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Www.gov.me
Pokazuje li i vama.
You cannot access this site because the owner has reached their plan limits. Check back later once traffic has gone down.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Platni promet radi nedeljom ali ne i Vlada.
Evo proradio ali, cita se forum.
Sajt Vlade nedostupan
https://www.cdm.me/drustvo/sajt-vlade-nedostupan/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Zasto mislis da cemo mi da asimilujemo strance, a ne oni nas? Viza, boravak i prebivaliste se ne mogu poredit sa drzavljanstvom sada ali za deceniju - dvije mozda ce crnogorska Skupstina pod ko zna kakvim pritiskom u nekim sitnim nocnim satima izglasati i podjelu drzavljanstava za sve one koji su sada odnosno neki period tu + clanovi njihovih porodica. Ide to postepeno, Azijati su velike cekalice. A mi cemo tradicionalno uradit - nista. I onda imas laganu promjenu demografske strukture u stvari i ne tako laganu po nas. Nego ovdje se ne planira ni u narednih 5 dana, a kamoli narednih 25 godina. Rasisticki je posmatrat Azijate kao skupinu kojoj se daje pravo na rad i na nista drugo. Rasisticki i podcjenjivacki. Dok jednog dana ne prevrnu Crnu Goru.
Polinezija gospodo.
Lijepo li je vidjeti normalan razgovor
https://www.cdm.me/svijet/evropa/neo...-po-komsiluku/
E siroma Remi. Ni popishat se ne smije. Maltretiraju ga jer je glasao za Nacionalni front.
Last edited by biljaneta; 02-11-25 at 18:03.
Polinezija gospodo.
https://www.dan.co.me/vijesti/politi...urskom-5322482
Ervinaga na mukicama,bi da prdne ali...da ne usmrdi fotelje...
...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks