E ovo je interesatno i veoma osjetljivo
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...s88ci17J8Q_pHQ
Pri ovome sve pada u vodu
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
prije 10tak godina je na ovom forumu pisao kako će ćerat Crnogorce. kad sam mu vadio screenshoot postova nije htio da odgovori. plaćen je od strane dfa da piše po forumu.
mislim da je dostini jasno šta df pravi od države, samo ne možeš ti ubijediti ovakve. ona skupina nečega što je fašistički divljala po PGu par noći su ti glasači dfa. svi do jednoga. sjutra će oni da brane vlast i fotelje andra mandića i ekipe. ču varvari se brinu o državi.najniži sloj ovoga raspaloga društva su navijači.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 01-11-25 at 15:32.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
E ovo je interesatno i veoma osjetljivo
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...s88ci17J8Q_pHQ
Pri ovome sve pada u vodu
U da ima jos nesto za botolinke sa foruma religozne nevhernike
Islamski kulturni centar podgorica koji samo prati druge IKC i IZ iz regiona koliko hejta..... ne mozete vjerovati ni koliko su hejtovali elmu hajrovic ako ko prati boks...
Ima li reisa da osudi hejt ili je sam sebe sokirao))
Шта да ти објасним?
5 пута ти цртам да дф апсолутно никакве везе са овим нема.
Да ли ти стварно мислиш да би изазивали проблеме а у власти су? Невјероватно. Мислим није проблем што мрзиш Србе и Фронт, али молим те немој да очигледне ствари изврћеш и пушташ машти на вољу.
Или питај Забјелчане, можда ти они кажу шта је. И је ли проблем организовати се.
Случајно познајем како функционишу навијачке групе и вјеруј ми пола сата је неки максимум да се изађе на улицу. Поготово у мањим мјестима.
ovako to izgleda kad se nAAAAAAArodni poslanik sprda sa gradjanima. no šta očekivati drugo od trećeg ešalona dpsa koji je vas život sanjao da bude kao njegovi tadašnji idoli.
https://www.portalanalitika.me/clana...ak-i-iz-evrope
“Upravo zbog toga što imaju više novca, građani Crne Gore mogu lakše da podnesu inflaciju nego građani država regije, gdje nije bilo reformi, ili čak i iz Evrope, koje je ta inflacija pritisla više nego što su očekivali”, dodao je Čarapić.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
А твој качење лажних етикета оном ко ти опонира.
Да читаш вијести видио би какав став су заузели поводом ове ситуације, тојест којим коментарима и коментаторима су дали простор.
Да се послужим твојом методом, антисрпски визир ти је тако подешен да ти претеже то што није било тона на видеу а не како је о истом писано.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Nema potrebe da se služiš "mojom" metodom, jer je tvoje pisanje prepoznatljivo po tome da uvijek u neki eufemizam uviješ svaku manifestaciju srpskog nacionalizma, čiji si i sam dio.
https://www.cdm.me/politika/kalkavan...ti-reciprocno/
Kalkavan: Ako Crna Gora ne preispita odluku o vizama, Turska će odgovoriti recipročno
Djeluje nepravedno, turci ni luk jeli ni luk mirisali dobiše vize zbog čina u kojem nisu učestvovali.
Posteno bi bilo i azerbejdžancima ih uvesti.
A turcima zadržati.
Za svaki slučaj.
Što smo imali na kraju:
- Pobole se dvije ekipe stranci vs. Zabjelčani. Zabjelčani izgubili na domaćem terenu. Tako makar kazuje snimak.
- Jelena Jovanović javila policiji i medijima da je jedan Zabjelčanin izboden od Turaka sedam puta. Sve joj ispriča izbodeni "sedmostruki".
- Kreće frka okupljeni Zabjelčani oće da linčuju neke Turke koji su navodno izboli toga "junaka".
- Policija izvodi i hapsi zatočene. Na prepoznavanju u policiji, zabjelske pobegulje svi tvrde da su tu likovi koji su boli noževima. Istinu zborili taman onako pošteno ka što su druga čuvali. Neka što su čkepi no i lažovi.
- Premijer Lažojko pokazuje prateću osobinu svakoga lažova, kukavičluk i instant ukida bezvizni režim Turcima, ne davši ni par dana da pravno legne stvar.
- Pale se turski lokali, Mandićeva paravojska "navijači" u crnom šeta u pratnji policije, da ćera i ubija Turčina. Raspoloženje koje se kreiralo u javnosti bilo je vidljivo i kod glupljih ljudi na forumu. Čuvajte djecu, Turci siluju... Ne smtaju vam crnogorski pedofili i bebe što umiru zdrave u bolnicu, no Turci što đecu kradu. Odobrava se paljevina.
Fašistička dijareja na max.
- Odjednom, puštaju uhapšene, jer imaju dokaz da oni to nisu uradili.Štaviše, nisu se uopšte ubadali državljani Turske nego Azerbejdžana.
Što ćemo sad kad je država pojela ovakvo gowno? Srećom ukidanje bezviznog režima je bilo privremeno i vjerovatno će ga potiho vratit. One kukavice i lažove sa Zabjela vjerovatno niko neće dirat za lažno prijavljivanje i oemtanje istrage što je u realnosti "prepoznavanje" pogrešnih ljudi.
Ostaje pitanje da li je sve ovo organizovala BIA koja svakako kontroliše makar 50% vlasti ili se spontano desilo?
U svakom slučaju vidjeli smo i u javnosti i na forumu za koliko bukne fašizam. I uvijek kroz istoriju, kao i sada, krene tako što beskrupulozni iskoriste strahove glupih za svoje ciljeve.
Na kraju, makar smo vidjeli Mandićevu falangu koja će praviti nasilje ako kojim slučajem on i njegovi ispadnu iz kombinacija za vlast.
Tko leti, vrijedi...
Teško se ovo spontano može desiti.
Napad je jedino što se realno desilo, ostalo je predstava koja je pripremljena odavno.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
PES izbaci DF iz Vlade i na njihovo mjesto ubaci DPS/Hrvata/SD/SDP/Jevrosimu koga vec tamo ima u te poslanicke klupe. Uslov za to je podrska Zapada. Ako imaju podrsku Zapada imace potpuno odrijesene ruke da protiv DF upotrijebe bezbjedonosne snage. Bilo ako bude stvarnog incidenta bilo ako bezbjednjaci budu sami fabrikovali incident usmjeren protiv DF. Jer obije stvari bezbjednjaci mogu da odrade narocito uz podrsku Zapada. Ako PES bude imao podrsku Zapada prvi ce Vucic da pusti DF niz vodu, a mozda ce i saucestvovati u nekoj zavjeri protiv Mande.
Nije mi jasno sto si pozurio sa izbacivanjem DF iz Vlade. Pusti covjece taj DPS da malo odmori, da malo pocine od vladanja. Ne brini, prije ili kasnije vratice ih Zapad u sedlo. To ti je demokratija na baterije.
Last edited by biljaneta; 01-11-25 at 20:49.
Polinezija gospodo.
Rečeno je da se napravi zbrka.
Napravili su je, ali sa obzirom sa je sve offtherecords promašili su ljude. Spontano
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ljude koja ja sretnem jos daleko prije ovog incidenta bili su protiv doseljavanja Rusa(Ukrajinaca), a narocito Turaka odnosno Azijata. Ne zele promijenu demografske slike Crne Gore niti ko zna kakve probleme koji bi sa tim u buducnosti zadesili Crnu Goru. I taj stav je potpuno legitiman pri cemu niti je fastisticki ili ne znam ti kakav. Obicni ljudi vec trpe ozbiljne probleme doduse trenutno samo ekonomske od toga sto se od Crne Gore pravi tudja nafaka i korist. Sta ce biti u narednom periodu mozemo samo da zamislimo. Zvanicno su nakrkali 20% stranaca u Crnu Goru, a niko ne zna nezvanicno koliko ih jos ima. Ne mogu gradjani Crne Gore biti bas toliki zombiji koliko valjda zelis da budu da takve stvari koje sigurno nisu u njihovom interesu ne primjete. Ne vidim zasto se opasnost od migracija pripisuje samo desnici kada je to opasnost za sve nas i kada od takvih migracija koristi ima samo par ljutih tajkuna. Neke stvari su prosto kolektivne jer se ticu kolektiva i ne mogu se kratkovido koristiti u politickim obracunima. Pri tome, cini mi se da dobar dio crnogorskih patriota, nosioca zastava i grbova podrzava jedno ovakvo rastakanje Crne Gore. Znaci ni desnicara nemamo da valja, a ljevicari su se davno izgubili.
Sto se tice uticaja DF. Jel moguce da Manda, Slaven i Daca sa Smokovca ustopavaju Francusku, Njemacku i briselske komesare. Primili bi nas u EU ali Vojvoda Manda poput nekakvog crnogorskog Kromvela sa svojim radikalizovanim trubadurima ne dozvoljava. Previse sam izgleda tupava da to shvatim.
Polinezija gospodo.
Naš pristup mora biti mnogo pametniji i ozbiljniji. Za sada se to svodi na nekakve političke odluke, skretanje pažnje sa teme, analize uspona fašizma i ksenofobije...
Turska je regionalna sila koja ima ozbiljan/strateški pristup. Npr. oni pokrivaju polovinu rente novootvorenim biznisima svojih građana u Crnoj Gori. To je što znam, koliko je toga što ne znam/ne znamo. I druge ozbiljne zemlje vjerovatno imaju neku vrstu strategije. Za razliku od njih, izgleda mi da mi imamo nekakav stihijski pristup svemu tome i više kao reagujemo nego što proaktivno djelujemo.
Nama treba radna snaga i investicije, ali ne po svaku cijenu. Tu nam treba ozbiljna analiza stanja i uvođenje dobro promišljenog strateškog pristupa. Sve ove druge priče nam skreću pažnju sa bitnog. (kad kažem "bitnog", mislim na imigracionu politiku)
Koliko takvih incidenata imas na dnevnoj bazi u Podgorici. Koliko se takvih incidenata zavrsavalo sa smrtnim ishodima. Zbog pogleda, zbog slomljene case, a uglavnom iz bijesa i nepatvorenog zla. Ovdje je vise u pitanju ponasanje Policije mada svako malo imas neke okupljanja za blokade puteva, tunela i slicno. Bio je slucaj u tom dijelu Podgorice da su orali put, cupali kablove zbog imovinskih sporova. Ne branim ja tebi da sve ovo dozivljavas na svoj nacin ali previse ste iznenadjeni i uvredjeni.
Polinezija gospodo.
Konacno jedan post sa kojim se potpuno slazem. Treba nam radnika nazalost jer je rad u CG zahvaljujuci `kolekcionaru satova` i njegovoj ekipi odavno na stubu srama. Ali i radna snaga + investicije mogu da se organizuju bez ovog pakla kroz koji prolazimo.
Uzmi u obzir i da je Turka nastala na `uklonjenim` Jermenima, protjeranim Grcima, pacifikovanim Kurdima. Uz to je veoma nezgodan susjed, dobro je da smo podalje od njih. Koliko tamo u Turskoj ima uslovno receno nasih ljudi odnosno ljudi sa ovih prostora ali to nase mogu da koriste samo u svoja cetiri zida. Zvanicno samo turkofilna imena i prezimena, turski jezik, vojni rok. Asimilacija totale. I da se razumijemo, ja ih apsolutno ne osudjujem zbog toga, sigurno im nije bilo lako da prave drzavu od Evrope do Azije. Ali ne moraju i ovdje da prave neki Sjeverni Kipar. A naredni smo za jedan takav scenario.
Last edited by biljaneta; 01-11-25 at 21:33.
Polinezija gospodo.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks