Ja mislim da mora , jer prilikom placanja faceid trazi verifikaciju
Neke unify kontrole pristupa koristim bez otkljucavanja ali placanje telefonom sam vazda sa otkljucavanjem .
Bas cu probati danas moze li bez
Sent from my iPhone using Tapatalk
zasto korisnici iphone-a uvijek otvore wallet prilikom placanja? jel ne moze drugacije da se plati ili svi misle da mora tako?
Ja mislim da mora , jer prilikom placanja faceid trazi verifikaciju
Neke unify kontrole pristupa koristim bez otkljucavanja ali placanje telefonom sam vazda sa otkljucavanjem .
Bas cu probati danas moze li bez
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Dupli tap na desno dugme… izaberes karticu (ili default) i odradis Face ID (ili ukucas passcode).
Neki ne znaju da mogu sa plate i tokom leta - dok je telefon u Airplane modu.
U inostranstvu za placanje prevoza u Walletu se izabere kartica za express tranzit i ne mora Face ID. Cak moze da radi i dok je baterija prazna.
Last edited by Sale; 31-10-25 at 12:18.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Zasto jednostavno kada moze komplikovano… ne mora dva puta da se prisloni do terminala.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
ok, pitam jer sam primjetio da svi imaju neku ceremoniju...nikad nisam koristio ios, a na androidu mi radi tako sto primaknem otkljucan telefon, postoji default kartica za placanje i to je to...
ne mozes koristiti wallet ni na iphone ni na sat ako nema sifra ili faceid, sto je po meni logicno jer bi mogao neko lako da zloupotrijebi tvoj wallet
najaci su mi ovi prankovibukvalno bi moglo ovako da nema sifre
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Garantujem da se brže sve to na apple odradi, nego na androidu dje ne treba “ništa”.
Inace skrenuli ste sa teme pa ako nije problem….
pa pazi ja znam da vama koji koristite android to djeluje komplikovano .... ali na iphone tako dobro radi faceid da bukvalno dva klika na power dugme aktivira wallet u tom trenutnku faceid odradi posao i to je to. A opet si skroz zasticen od zloupotrebe
Meni i dalje djeluje nestvarno da na android ja mogu da uzmem tvoj telefon bez tvog znanja prislonim na pos terminal i platim nesto a da nema neki vidk verifikacije i zastite ???
Kako ništa, pa kada otključaš telefon otključao si ga Pinom ili otiskom prsta.
Zašto bi onda ponovo to radio?
Na Android svaku petu (recimo) transakciju traži dodatni otisak prsta. Ne na svaku.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
iPhone ne moras da otkljucas, primaknes ga i on se sam probudi, pojavljuje se slika kartice, u tom trenutku ga okrenes put sebe i pritisnes dugme 2 puta za confirm. To sve traje oko 1 sec.
Last edited by TAKUMI; 31-10-25 at 15:40.
Prema tome, šta da ti kažem?
Jednostavno je prije svega
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Kako je to na android?
Znaci ako imas tudji telefon, otkljucan, mozes da trgujes do preksjutra? Sigurno, bas.
Ima li security step prilikom autentifikacije?
Ne mogu da ti 100% tvrdim da ukoliko je otkljucan neko vrijeme prilikom placanja moras da potvrdis opet pin otisak i sl.... uglavnom ga otkljucam kad treba da platim, a za tako nesto ne moram ni da ga pogledam...
Isto samo sto ja kliknem 2 puta nakon kontakta sa senzorom i pogledam u ekran.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks