Krece to valjda kroz par dana. Bice zavrsena prije nego zgrada. Nije htio da krene da radi zgradu dok se to nije usvojilo. Tako ja cuh. E sto je istina, Bog zna.
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Kako ista moze da se reklamirakao eksluzivno kad sve oko tebe kuce, nema metar razmaka. Bile legalne ili nelegelne. Takodje, dobro se sa Gorice vidi ova pozicija, tu vec pored iam jedn avelika zgrada. Tako da nista od te ekskluzivnosti.
Sto se tice Green Level-a, i dalje mi nijesu jasni mali i uvuceni balkoni i plus klime na balkonu. N acoskovima su veci stanovi i ocekivano bi bilo da su na coskoviam balkoni jer je tu najljpesi pogled ali nista. Bas neki dan sam to gledala, kako bi dobro sjeli balkoni ka ovom parku.
![]()
Ovo mi liči na Kasarnu.
Ne volim ovakve zgrade nešto. Ne znam, kao košnica...
Požurite, kupite dok ne poraste cijena…
https://www.dan.co.me/vijesti/drustv...radnji-5321971
Ovo nije naivno. Prilikom pisanja ugovora, notari unose da se ne možete upisati kao vlasnik ako je investitor nešto na divljw uradio.
Ostaje vjera da investitoe to neće uradit.
Onda bi mogli da tužite investitora da vam vrati pare.
Oće to…
Tko leti, vrijedi...
Kako stara Slaven-ka,sve vishe lichi na nosoroga.
...
Trosobni stan koji je gledao prijatelj samo u dnevnoj ima klimu, a slike sam vidio svojim ocima, nema klima. Ovo ostalo mi je prenio iz razgovora sa agentom.
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
Ovaj Green LVL projekat je jedno obicno ruglo, i zastidje. Vidi kako su nabili zgrade, tako da ko ima stan koji gleda na unutrasnju stranu, nikad dnevne svjetlosti nece gledati.
I za ovo da coek da 3K EUR/m2, a vazi. O opremljenosti ovih stanova, svaki komentar je suvisan, sirotinjski geto. Dje su sistemi toplotnih pumpi na nivou zgrade, dje je parket, itd. itd. Stavljaju tarket na 3K EUR/m2Stanovi opremljeni kao neki sto su se ne tako davno prodavali po 1000 EUR/m2, cak i gore opremljeni od istih.
Dje su solarni kolektori/bojleri na nivou zgrade, nego pored ovoliko suncanih dana treba coek da koristi struju u PG da bi grijao vodu?
Sve napravljeno da se sto vise ustedi, ucari, iz stijene bi vodu iscijedili, smijesno.
E koliko sam samo puta prosao preko ove livade do skole i nazad dje ce da se radi ovaj Emerald
Ja sam vjerovatno pristrasan jer sam se podigao tu , ali ovaj dio naselja je jedan od ljepsih za zivot i sj bih ovdje kupio stan.
Gorica je na 5min ako hoces posle rucka da prosetas, grad za 20min preko gorice , skola , vrtic i josh trista stvari a na samo 2km od centra.
Jedino nekako da rijese problem saobracaja, mada sa ove lokacije je mozda i lakse zaobilaznicom ic
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Skola odmah, vrtica 5 da bira co’ek. Gorica tu odmah. Novi dom zdravlja. Nova trznica. Meni idealna lokacija. Mirno, tiho. Ljepota.
Jedino ako imas nekog terenca da mozes krsteno proci kroz onu ulicu![]()
Odradili su Nikole Tesle. Sad ide Iva Andrica.
Strašno su je odradili, trajaće dvije godine, možda
Tek iskopi sto se Emeralda tice.
Da sam u mogucnosti sekunda se jednog ne bih razmisljao.
Ispod Ljubovića dje se radi 8 zgrada (2028) m2 2000€
Nova dva sanduka podgoricka...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Šta je ovo, majko mila...ko živi u ove zgradurine?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks