Page 465 of 548 FirstFirst ... 365415455461462463464465466467468469475515 ... LastLast
Results 11,601 to 11,625 of 13693

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2025]

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,924
    Thanked in
    1,452 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Samo zamišljam velike građaniste sa foruma kako bi reagovali da je ona nikšićanin ili kako li je nik izjavio da su najveći problem u Crnoj Gori muslimani. Na šta bi to ličilo. E moji momci. E koji ste licemjeri.
    Samo ti zamišljaj scenarije koji te opuštaju. Udri mašti na volju kad nemaš ništa pametno da kažeš o stvarima koje se stvarno događaju.

Lik ladno veli "šta bi bilo kad bi bilo, licemjeri"
    Last edited by VanjaTheMan; 29-10-25 at 23:06.
    Look upon my works ye mighty and this pear...

Thanks Thanks Given 
    1,710
    Thanks Thanks Received 
    2,336
    Thanked in
    1,088 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Kruzite kao kisa oko Kragujevca da kazete da su glavni problem u CG Srbi, a ne Turci. Prvo blokiraju Botun oko pitanja zivotne sredine sa EU, sad salju sliku u svijet da smo divljaci jer jure Turke po drzavi. Ali ne krivim ja njih za sve ovo, nego ljude koji su glasali URA 2020.

Ja sam mislio da su na forum mudriji ljudi od onih na instagram/fejsbuk dje se sirila islamofobija, ali forumasi pored snimka dje se jasno vidi da su Azerbejdzanci napadnuti su izabrali da ne vjeruju svojim ocima i pokazali svoje pravo lice.

https://www.cdm.me/hronika/policija-...straga-u-toku/

Evo vam posjednji usporeni snimak dje se JASNO vidi kako treci momak iz kafane izlazi sa nozem i nasrce na Azerbejdzance. I vi njih predstavljate kao zrtve? Sram vas bilo.
    Da nisu izlazili iz kafane da nasrcu na prolaznike nista od ovoga ne bi bilo.
    Ali ovo je samo posluzilo da se pusti duh iz lampe i svojim ocima sam vidio koliko narod mrzi muslimane, bukvalno dje god sam otisao se prica o Turcima posprdno, hvale proteste, pljuju ih. Interesuje ih da ih samo poceraju iz CG, nista drugo. Proziva se Bosnjacka stranka jer ih i oni zuljaju taman isto koliko i Turci.
    Ali milo mi je sto su svi muslimani iz CG, bez obzira na naciju, stali na stranu pravde, ne padaju na manipulacije "kako vam oni mogu biti blizi nego mi". Mogu bogami, Srebrenica se nikad nece zaboraviti i ne padamo na lazi. Postoji snimak. Imamo oci.

Ps: moguce da ce nezavisno tuzilastvo da kaze da je onaj izvadio maramicu da mu makne znoj s lica

Sent from my SM-A556E using Tapatalk
    Dakle, ko ono rece neki dan da se kod muslimana prvo vjera gleda, pa tek onda nacija - svaka cast, pun pogodak.

Odgovoricu ti u maniru jednog kolege, pa cu ti kazati da je ocigledno za si dobrano zadojen mrznjom prema Srbima i da vjerovatno vuces iz doma i iz okruzenja, tako da nikakvog prava nemas da kukas kako te ne voli grupa ljudi koju ni sam ne volis. Reciprocitet, jel?
    Islamofobija je problem (nekima), a ti si dokaz da antisrpski fanatizam nije nista manji, Ne branis muslimane, nego napadas Srbe, otvoreno i bez srama.

Dalje, Srebrenicu koristis kao neki vid moralnog highgrounda i kao dzoker kad bi trebalo kolektivno ucutkati trobojke, ali dosta vise, pa to je klasicna zloupotreba tragedije, samo najbolje pokazuje koliko nisko si/ste spreman/ni da ides/te.

Ti ne trazis pravdu, ocigledno, nego trazis krivca i to unaprijed odabranog - Srbina. A sto ce biti ako se sazna za 3-4 dana da se onaj lik zvao Adis, Enis, Denis?
    Stay salty.

3. The Following 4 Users Say Thank You to guvarana For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    25,787
    Thanks Thanks Received 
    8,304
    Thanked in
    4,071 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Samo ti zamišljaj scenarije koji te opuštaju. Udri mašti na volju kad nemaš ništa pametno da kažeš o stvarima koje se stvarno događaju.

Lik ladno veli "šta bi bilo kad bi bilo, licemjeri"
    Ne znam što nisi razumio u prethodnom postu. Mislim da sam bio jasan koliko želim sa tobom da se objašnjavam. Čak radije to radim sa ovakvim Tripletom.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,670
    Thanks Thanks Received 
    1,237
    Thanked in
    820 Posts

Ko mi rece Ne mogu vise, dosta mi je ovog foliranja. Danima sam gledao vase likovanje dok su se jurili stanovnici ove drzave samo zato sto su druge vjere i nacije i ocekujete neku zdravu konverzaciju? To vise odje ne stanuje

Last edited by Tripleta; 29-10-25 at 23:13.
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Ne zna se ko više generalizuje... a jadni i jedni i drugi.

Ovo je najvjerovatnije jedan od najopasnijih udara na državu u posljednjih 30 godina.
    Samo se nadam da ćemo se brzo vratiti na pravi i brzi put prema EU, a onda zbogom ćacijevci.

Ne damo pasoše!

Sent from my SM-A556B using Tapatalk
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    33
    Thanked in
    22 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Kruzite kao kisa oko Kragujevca da kazete da su glavni problem u CG Srbi, a ne Turci. Prvo blokiraju Botun oko pitanja zivotne sredine sa EU, sad salju sliku u svijet da smo divljaci jer jure Turke po drzavi. Ali ne krivim ja njih za sve ovo, nego ljude koji su glasali URA 2020.

Ja sam mislio da su na forum mudriji ljudi od onih na instagram/fejsbuk dje se sirila islamofobija, ali forumasi pored snimka dje se jasno vidi da su Azerbejdzanci napadnuti su izabrali da ne vjeruju svojim ocima i pokazali svoje pravo lice.

https://www.cdm.me/hronika/policija-...straga-u-toku/

Evo vam posjednji usporeni snimak dje se JASNO vidi kako treci momak iz kafane izlazi sa nozem i nasrce na Azerbejdzance. I vi njih predstavljate kao zrtve? Sram vas bilo.
    Da nisu izlazili iz kafane da nasrcu na prolaznike nista od ovoga ne bi bilo.
    Ali ovo je samo posluzilo da se pusti duh iz lampe i svojim ocima sam vidio koliko narod mrzi muslimane, bukvalno dje god sam otisao se prica o Turcima posprdno, hvale proteste, pljuju ih. Interesuje ih da ih samo poceraju iz CG, nista drugo. Proziva se Bosnjacka stranka jer ih i oni zuljaju taman isto koliko i Turci.
    Ali milo mi je sto su svi muslimani iz CG, bez obzira na naciju, stali na stranu pravde, ne padaju na manipulacije "kako vam oni mogu biti blizi nego mi". Mogu bogami, Srebrenica se nikad nece zaboraviti i ne padamo na lazi. Postoji snimak. Imamo oci.

Ps: moguce da ce nezavisno tuzilastvo da kaze da je onaj izvadio maramicu da mu makne znoj s lica

Znači glavni problem je cijela trećina države, 33% stanovnika, 205 hiljada ljudi? Najbolje bi bilo sve ih protjerati, zar ne?
    Sve do jedne ure je fakat, a od jedne ure je nefakat.

Thanks Thanks Given 
    1,670
    Thanks Thanks Received 
    1,237
    Thanked in
    820 Posts

Quote Originally Posted by Kidavela View Post
    Znači glavni problem je cijela trećina države, 33% stanovnika, 205 hiljada ljudi? Najbolje bi bilo sve ih protjerati, zar ne?
    Nema vas 33 nego 44%, u CG je glavna odrednica za naciju jezik. Necemo se sluziti metodama od prije neki dan, zivjecemo svi zajedno. Ne ubacajte mi rijeci u usta.

Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    6,110
    Thanks Thanks Received 
    5,763
    Thanked in
    3,327 Posts

Opomena poslata migrantima od lokalne zajednice.
    Spajic ,Saranovic Scepanovic utvrdili pozicije i podrsku medju narodom
    Ne znam sta da kazem dalje ...
    Ko god proziva Spajica taj e protiv EU integracija!

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    7,349
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    Opomena poslata migrantima od lokalne zajednice.
    Spajic ,Saranovic Scepanovic utvrdili pozicije i podrsku medju narodom
    Ne znam sta da kazem dalje ...
    Ko god proziva Spajica taj e protiv EU integracija!

Da li bi volio da te neko opomene tako što ti zapali auto ili lokal?
    Poslata opomena.
    Ko je poslao opomenu? Neke navijačke grupe i huligani.
    Kako je poslata? Paljenjem kola i lokala jedne nacionalne grupe.

Lijepo ti je ovo autovanje.
    Last edited by Gagarin; 30-10-25 at 05:31.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    6,110
    Thanks Thanks Received 
    5,763
    Thanked in
    3,327 Posts

A botovi .botovi ... a sto je ovo prije nezavisnosti ... ako se odvojimo od Srbije umrijecemo od gladi jel se sjecate tih parola? A sad neki drugi botovi bacaju mantru da nas lijeci u Tursku? Da ce ce prestatu lijecenje Jel to dzabe??? Hahahhahahaha
    Koga rus brani,srbija hrani a turcin lijeci....
    Da je vjecna sa botovima i spinovima...

Thanks Thanks Given 
    6,110
    Thanks Thanks Received 
    5,763
    Thanked in
    3,327 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Da li bi volio da te neko opomene tako što ti zapali auto ili lokal?
    Sasvim normalna stvar u bilo koju evropsku zemlju, na sistemu je da odreaguje a na migrantu da se integrise u drustvo. Prva integracija je jezik... ne mozes u francusku prodavat cevape na balkanske jezike

Thanks Thanks Given 
    7,349
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

Sasvim normalna stvar u bilo koju evropsku zemlju, na sistemu je da odreaguje a na migrantu da se integrise u drustvo. Prva integracija je jezik... ne mozes u francusku prodavat cevape na balkanske jezike

Vidim da su tebi "sistem" navijačke grupe i palioci kola.
    Sasvim normalna stvar je paljenje kola i lokala nekome ko ne krši nikakav zakon, ali prodaje ćevape na jezik koji ti se ne sviđa.
    Ako mu nešto nije na našem jeziku, sasvim je OK da se zapali.
    Kad neformalne grupe postanu sistem i odgovaraju u ime sistema, a pali se jednonacionalno, to je definicija fašizma.
    Kad palite Home of Giros, Good Fellas, Burger King, Wine Empire ? Na drugom su jeziku. Samo javite ljudima ako nisu osigurali.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    6,110
    Thanks Thanks Received 
    5,763
    Thanked in
    3,327 Posts

Vidim da su tebi "sistem" navijačke grupe i palioci kola.
    Sasvim normalna stvar je paljenje kola i lokala nekome ko ne krši nikakav zakon, ali prodaje ćevape na jezik koji ti se ne sviđa.
    Ako mu nešto nije na našem jeziku, sasvim je OK da se zapali.
    Kad neformalne grupe postanu sistem i odgovaraju u ime sistema, a pali se jednonacionalno, to je definicija fašizma.
    Kad palite Home of Giros, Good Fellas, Burger King, Wine Empire ? Na drugom su jeziku. Samo javite ljudima ako nisu osigurali.

Oces da kazes da je EU UK USA sistem navijackih grupa?
    Desio se incident, malo je burnije bilo nista van standarda, nista extremnije nego u evropske zemlje cak mnogo manje. To sto ti zelis da predstavis da je ovo bio fasizam aj vidji malo promijeni medij mozda je bilo zeru radikalnije djelovanja ali opet naglasavam Sistem radi, da ne radi ne bi pola ovih usijanih glava lezalo u istrazni. Ne bi normalno bilo da nema istraga i hapsenja e to bi bio fasizam! Kapiras
    Good fellas je otvorio poslovnicu u Italiji i gle cuda zaposlio talijanske radnike...
    Integrise se u eu...

15. The Following User Says Thank You to NetworkMaster For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,349
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

Quote Originally Posted by guvarana View Post
    Ti ne trazis pravdu, ocigledno, nego trazis krivca i to unaprijed odabranog - Srbina. A sto ce biti ako se sazna za 3-4 dana da se onaj lik zvao Adis, Enis, Denis?
    Što će biti ako se sazna da nije bilo 7 uboda nego jedan? A bilo je tako.
    Što ako se sazna da se jedan od Zabjelčana zalijetao sa isukanim nekim predmetom (Tužilaštvo utvđuje šta je isukano, a kod Turčina koji je dalji na snimku odma viđeše nož)? A sad je takvo saopštenje. A ako je isukan nož, jer sumnjam da je isuka džojstik od Sonija ili bananu npr. ?
    Da neće naaaaaaaarod možda malčice promijeniti stav? Da neće možda pomisliti da malo pojedosmo *****?
    Naravno da neće, jer su već zadojeni. I dalje će pričati o sedam uboda.
    Isto kao što je neka ološ na instagram izbacio priču kako su Turci oteli dijete u Deltu i našli ga u WC ošišanog i oblijepljenog selotejpom. Džaba policija demantuje, i na ovaj forum se patetično serinja "čuvajte djecu" kada se priča o Turcima. Što je najbolesnije "čuvajte djecu" onoga dana kada je zbog nemara i nedostatka osoblja umrla zdrava beba u Nikšić za što svakoga i na ovaj forum boli Mugabe. Niko za to da reče "čuvajte djecu od doktora" ili ne daj Bože da se izađe i traži ostavka ministra. Ali je zato ogromna empatija za zabjeloskoga klošara koji se zaletio iz kafane da bije Turke i usedmostručuju se njegove junačke rane.
    Narod je zatrovan i to je tako. I svuda je tako. Vazda li najgore od zapada pokupimo pa izbacimo na kvadrat. Ada nećemo radnu etiku.
    Sjetim se da je nekada bila priča da Cigani kradu djecu, mada niko nije znao za konkretan slučaj. Ali je palilo kod retarda. Nekada davno, pogromi Jevreja su bili takođe jer su, između ostalog, krali djecu, uz izazivanje kuge, suše i sličnih rabota. Kasnije je otkriven uzrok kuge i suše, ali je ostalo da kradu djecu.
    Evo sad kod nas Turci kradu djecu...
    A samo imamo fašizam i rasizam u narod koji ne želimo da vidimo ili jednostavno dijelimo svjetonazore, kao što je OK opomena jednonacionalnim paljenjem kola i lokala za jednog našeg kolegu.
    Tko leti, vrijedi...

17. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,349
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

Oces da kazes da je EU UK USA sistem navijackih grupa?
    Desio se incident, malo je burnije bilo nista van standarda, nista extremnije nego u evropske zemlje cak mnogo manje. To sto ti zelis da predstavis da je ovo bio fasizam aj vidji malo promijeni medij mozda je bilo zeru radikalnije djelovanja ali opet naglasavam Sistem radi, da ne radi ne bi pola ovih usijanih glava lezalo u istrazni. Ne bi normalno bilo da nema istraga i hapsenja e to bi bio fasizam! Kapiras
    Good fellas je otvorio poslovnicu u Italiji i gle cuda zaposlio talijanske radnike...
    Integrise se u eu...

Da se vratimo na početak. Opomena paljenje kola i liokala i skandiranjem "Turci napolje" i "Ubij Turčina"?
    To ti je OK. Migranti su dobili opomenu. To si napisao afirmativno. Malo burnije se reagovalo. Zeru radikalnije djelovanje. Trebalo je samo da pale lokale, ali ne i kola. To je negdje mjera?
    Da dođem da ti zapalim kola ili lokal posle forumske rasprave tebi bi bilo OK. Znate, kolega ima malo krsaći fitilj, jbg...
    Naravno neću, nego kao primjer.
    Last edited by Gagarin; 30-10-25 at 06:12.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    6,110
    Thanks Thanks Received 
    5,763
    Thanked in
    3,327 Posts

Da se vratimo na početak. Opomena paljenje kola i liokala i skandiranjem "Turci napolje" i "Ubij Turčina"?
    To ti je OK. Migranti su dobili opomenu. To si napisao afirmativno. Malo burnije se reagovalo. Zeru radikalnije djelovanje. Trebalo je samo da pale lokale, ali ne i kola. To je negdje mjera?
    Da dođem da ti zapalim kola ili lokal posle forumske rasprave tebi bi bilo OK. Znate, kolega ima malo krsaći fitilj, jbg...
    Naravno neću, nego kao primjer.
    Dodjes u tursku republiku u geto sa kurdima i azerbedzancima... ili u francuski crni geto , izbodes mladica lokalca... pa sta ocekujes da dobijes bajaderu?
    Da se vratimo na pocetak ... incident,lokalni momak povrijedjen moglo je drugacije biti da mu se bore za zivot...reagovanje lokalne zajednice i navijackih grupa(50 ljudi) ugrozavanje bezbjednosti lokalne zajednice, jedna mala mjesna zajednica je stavila u pripravnost svakog moguceg policajca... malo skandiranja sa vise strasti ipak sistem je strastvene uhapsio i pronasao. Pronasao i strance. Dalje sistem radi sad na pronalazenju extremista koji koriste ovu situaciju sto su palili kola i lokale neopravdano i iscenirano da se opravdaju pare iz bg , isto kao sto dobija BS stranka javna tajna pare preko IZ iz Istanbula ... pare se moraju opravdati...
    Ne zelim da vam evropske primjere govorim upoznati ste ali ih necete prihvatiti.
    Sistem radi... politicari utvrdjuju pozicije... blagi sok je sto lokalna mjesna zajednica nije vise za podcjenjivanje....

20. The Following User Says Thank You to NetworkMaster For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,349
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

Čuvajte djecu
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    7,349
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

Dodjes u tursku republiku u geto sa kurdima i azerbedzancima... ili u francuski crni geto , izbodes mladica lokalca... pa sta ocekujes da dobijes bajaderu?
    Da se vratimo na pocetak ... incident,lokalni momak povrijedjen moglo je drugacije biti da mu se bore za zivot...reagovanje lokalne zajednice i navijackih grupa(50 ljudi) ugrozavanje bezbjednosti lokalne zajednice, jedna mala mjesna zajednica je stavila u pripravnost svakog moguceg policajca... malo skandiranja sa vise strasti ipak sistem je strastvene uhapsio i pronasao. Pronasao i strance. Dalje sistem radi sad na pronalazenju extremista koji koriste ovu situaciju sto su palili kola i lokale neopravdano i iscenirano da se opravdaju pare iz bg , isto kao sto dobija BS stranka javna tajna pare preko IZ iz Istanbula ... pare se moraju opravdati...
    Ne zelim da vam evropske primjere govorim upoznati ste ali ih necete prihvatiti.
    Sistem radi... politicari utvrdjuju pozicije... blagi sok je sto lokalna mjesna zajednica nije vise za podcjenjivanje....

Vidim, mila je tebi paljevina. I to ne od juče.
    Nisam znao da se Zabjelo raširilo do Zete i centra Titograda, đe su paljeni lokali i kola. Reakcija mjesne zajednice Zabjelo, paljenje lokala u centar grada.
    Edit: Zabjelo do Bara i Herceg Novog! Do tamo se palilo i reagovala mjesna zajednica
    Last edited by Gagarin; 30-10-25 at 06:41.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    6,110
    Thanks Thanks Received 
    5,763
    Thanked in
    3,327 Posts

Nemas argumenata, razvlacis diskusiju nepotrebno... to su extremisti ili pojedinci vjerovatno po nalogu brdze marka dajka...i i za to ce odgovarati , onaj zeco andjusic isto ce odgovarati... nema mjesta za extremiste odje pravoslavne i muslimanske! Postoje izvjestaji o proxi grupama i celijama i svi se prate i svi ce pasti ...
    Tako ne razvlaci diskusiju nepotrebno

Thanks Thanks Given 
    2,232
    Thanks Thanks Received 
    2,966
    Thanked in
    1,243 Posts

I na samom kraju se dešava Vladino rjesavanje stvarnog problema kao reakcija na ove sve dogadjaje koji nemaju veze sa tim problemom? Nase podjele, ksenofobija, nasilje, bahatost i primitivizam napokon daju dobre rezultate. Što ti je život.
    γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Није спорно, заслужујем инфракцију.
    АЛи, ако је исти аршин за све, онда овдје пола форума више не би могло писати.
    На дневном нивоу Срби се колективно оптужују да су фашисти(Срби фашисти, Боже сачувај), па не знам да ли се и то санкционише.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

26. The Following User Says Thank You to niksicanin 24 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,548
    Thanks Thanks Received 
    5,833
    Thanked in
    2,797 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Није спорно, заслужујем инфракцију.
    АЛи, ако је исти аршин за све, онда овдје пола форума више не би могло писати.
    На дневном нивоу Срби се колективно оптужују да су фашисти(Срби фашисти, Боже сачувај), па не знам да ли се и то санкционише.
    Treba li da citiram tvoj post o Crnogorcima kako su isti etalon _____________________.
    Poštedi me.

Ođe ste svi ugroženi, liše nas Crnogoraca reklo bi se. Biće da od nas ne možete da živite i jedni i drugi i treći. Kako ti onda reče ni račun niste mogli da otvorite.

Isto reklo bi se da nije tako, nego sad već godinama se radi na potiranju svega crnogorskog malo po malo. Malo se neđe neka zastava makne iz Skupštine, neđe neki logo, neđe neka druga zastava okači, neđe neko drži srednji prst podignut dok ide himna, neđe se neko pospradava sa najvećom državnom nagradom, neđe neko izaziva sukobe na proslavu 13 jula, da to je onaj što viče ne bježite majku vam ***** a danas na Zlaticu drži moralne pridike rulji, neđe neko se ne oglasi na dan nezavisnosti i državnosti i tako to.
    I kad vam se to ovako pobroji onda se glasnete a đe si bio dok je DPS ovo ili ono, i spočitavate nam da samo članovi OKG. Bili ili ne glasači istih.

E pa zna što moj dobri niksicanin 24, sitan sam vas ugroženih.
    Vaspitanje mi ne dozvoljava da upotrijebim adekvatnu riječ, pa ide zamjena za nju - prekrdašili ste.

Ako možete normalno da diskutujete izvolite, ako ne nije mi problem da vam pomognem. A izgovor da ste operisani neće puno pomoć.
    Last edited by hercules; 30-10-25 at 08:57.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

28. The Following 6 Users Say Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    483
    Thanks Thanks Received 
    1,299
    Thanked in
    833 Posts

Nazalost, mi smo za sve krivi moj dobri hercules. I ne salim se ni najmanje

30. The Following 2 Users Say Thank You to nicky For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,300
    Thanks Thanks Received 
    441
    Thanked in
    200 Posts

Pokazaće narednih mjesec dana ovo izađi uđi iz Crne Gore pravilo za strance koliko ih se nece vratiti nakon kave u Trebinju ili Skadru. Njih nema u statistici al ima na ulicama.
    I šteta sto to pogađa trenutno samo Turke. Ja bi to svima redom strancima koji su u Crnoj Gori bez privremenog boravka i zaposlenja.

32. The Following User Says Thank You to MLS For This Useful Post:

Dzi

Thanks Thanks Given 
    6,597
    Thanks Thanks Received 
    6,276
    Thanked in
    2,618 Posts

Vele, orkestrirani incident

"To ti je brate laganica, kad ih vidis izletis, izvadis noz kao da prijetis, slucajno ti ispadne, zini kao da si se iznenadio i onda te on ubode par puta, ovi nasi ce ti pritec u pomoc i gadjat flasama, nista ti ne brini, mi dalje preuzimamo"
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

34. The Following User Says Thank You to Antares For This Useful Post:

Page 465 of 548 FirstFirst ... 365415455461462463464465466467468469475515 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)