Kruzite kao kisa oko Kragujevca da kazete da su glavni problem u CG Srbi, a ne Turci. Prvo blokiraju Botun oko pitanja zivotne sredine sa EU, sad salju sliku u svijet da smo divljaci jer jure Turke po drzavi. Ali ne krivim ja njih za sve ovo, nego ljude koji su glasali URA 2020.
Ja sam mislio da su na forum mudriji ljudi od onih na instagram/fejsbuk dje se sirila islamofobija, ali forumasi pored snimka dje se jasno vidi da su Azerbejdzanci napadnuti su izabrali da ne vjeruju svojim ocima i pokazali svoje pravo lice.
https://www.cdm.me/hronika/policija-...straga-u-toku/
Evo vam posjednji usporeni snimak dje se JASNO vidi kako treci momak iz kafane izlazi sa nozem i nasrce na Azerbejdzance. I vi njih predstavljate kao zrtve? Sram vas bilo.
Da nisu izlazili iz kafane da nasrcu na prolaznike nista od ovoga ne bi bilo.
Ali ovo je samo posluzilo da se pusti duh iz lampe i svojim ocima sam vidio koliko narod mrzi muslimane, bukvalno dje god sam otisao se prica o Turcima posprdno, hvale proteste, pljuju ih. Interesuje ih da ih samo poceraju iz CG, nista drugo. Proziva se Bosnjacka stranka jer ih i oni zuljaju taman isto koliko i Turci.
Ali milo mi je sto su svi muslimani iz CG, bez obzira na naciju, stali na stranu pravde, ne padaju na manipulacije "kako vam oni mogu biti blizi nego mi". Mogu bogami, Srebrenica se nikad nece zaboraviti i ne padamo na lazi. Postoji snimak. Imamo oci.
Ps: moguce da ce nezavisno tuzilastvo da kaze da je onaj izvadio maramicu da mu makne znoj s lica
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Bookmarks