kompletna gradska uprava ćuti na fašizam od strane glasača im po pg ulicama. i onda misle da će ovako ispraviti sve stvari.
https://www.portalanalitika.me/clana...turske-zastave
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako imaju dokaze bravo, ako nemaju što je najvjerovatnije jer ovo nije tek tako i lako dokazivo onda je stvarno presmiješno...
Drugo, meni više znače hapšenja velikih riba, ovo su male. Velike ribe su veleizdajnici ove države koji rade protiv države.
E njih kad uhapse to će biti vladavina prava i prava ruka pravde.
Ovo sve je samo magla, ovo je za mene kao kad narkomana uhapse.
Dobro, ali svakodnevnica.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Love, peace and respect.
kompletna gradska uprava ćuti na fašizam od strane glasača im po pg ulicama. i onda misle da će ovako ispraviti sve stvari.
https://www.portalanalitika.me/clana...turske-zastave
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
https://www.reddit.com/r/Slovenia/s/lfbeMSYG1b
I Slovenci se dali u proteste, sa jako sličnim parolama: cigo cigo na verigo, ubij cigana i sl.
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Nadam se da narodne milicije neće zapalit milenijum.
Samo shto je u Sloveniji sasvim drugi povod,a ochigledno nismo uzalud zivjeli zajedno ne tako davno.
...
U Sloveniji su imali situaciju da je na mjesto ubistva policija dolazila dva sata prije događaja, zbog tuče.
Valjda je isti ovaj ubica učestvovao u tuči. Policija došla i otišla, dva sata kasnije došlo do čega je došlo.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
U sloveniju je bilo rafalne pucnjave kalasnjikovi su radili... proguglajte
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
u sloveniji su ostavku dali ministri. kod nas su ljudi sa Cetinja kojima su životu uništeni zbog gubitka članova familija nazivani svakakvim imenima.
ista ova bagra koja je par noći fašistički divljala je znamo kakav stav imala kada su bile tragedije na CT. te prema tome.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Profesor
https://www.cdm.me/politika/nikolaid...o-toga-ne-zna/
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Ko vam je ova?
Šalje mi Tripl Tropi Tropa Tripa na PM (šalim se) sljedeće:
"Moram nešto priznati… U meni ipak ima malo rasizma.
Kažu da ne treba generalizovati narode, ali ja ću priznati:
Ne volim Turke, ne volim crnce, ne volim Portugalce, ni Špance, ni Njemce…
Ali zato njihove žene - sve bih generalizovao!
Uf dobro je... Znači, problem nije u naciji - nego u polu."![]()
Last edited by mneonly; 29-10-25 at 20:58.
Love, peace and respect.
Da, spontano je. Spontano se širio animozitet prema Turcima širenjem lažnih vijesti o kidnapovanju djece po Delti prije par mjeseci. Spontano se sve više i više priča o broju Turaka u Crnoj Gori. Sve je to spontano, sve su slučajnosti u trenutku kada je Brisel donio političku odluku da Crna Gora silom na sramotu ulazi u EU i da se piše ugovor o pristupanju. Ovako nešto se nikad nije dešavalo ni u jednoj državi, posebno ne u autokratskim režimima koji bi da uguše demokratiju i građansku svijest. Mi smo prvi.
Hoćeš li još neku bajku prije spavanja?
Last edited by VanjaTheMan; 29-10-25 at 21:39.
Look upon my works ye mighty and this pear...
čak i chatGPT primjećuje spontanost...
Hronologija plasiranja tvrdnje o „100.000 Turaka u Crnoj Gori“
Ova tema se pojavila krajem oktobra 2025. godine i izazvala veliku pažnju javnosti.
Analizom izvora, jasno je da se radi o netačnoj i politički motivisanoj tvrdnji, koja je potekla iz određenih medijsko-političkih krugova.
---
1. 20. oktobar 2025. — Portal Borba
Prvi put se pojavljuje tvrdnja da u Crnoj Gori boravi oko 100.000 turskih državljana.
Objava na portalu Borba povezuje „turski uticaj“ sa regionalnim političkim temama.
Ovaj tekst je kasnije preuzet od strane više portala bez provjere.
---
2. 20–27. oktobar 2025. — Širenje kroz portale i društvene mreže
Brojka se dijeli na društvenim mrežama, uz senzacionalističke naslove i komentare.
Neki portali koriste tvrdnju za priče o „demografskoj prijetnji“ i „migrantskom talasu“.
Nema nijednog zvaničnog izvora koji potvrđuje te podatke.
3. 26. oktobar 2025. — Izjava Milana Kneževića (DNP)
Lider DNP-a Milan Knežević javno iznosi tvrdnju da u Crnoj Gori ima 110.000 turskih državljana.
Njegova izjava dobija veliki medijski prostor na portalima Borba, Najnovije.me, Alo.rs itd.
Ovo je trenutak kada priča dobija političku dimenziju i masovni domet.
Šta se može zaključiti:
1. Postoji koordinisana dinamika
Priča se pojavila prvo na portalima sa senzacionalističkim sadržajem (Borba).
Zatim ju je pojačao politički akter (Milan Knežević), uvećavajući brojku sa ~100.000 na 110.000.
Brojka se brzo širila na društvenim mrežama i drugim portalima.
➤ Ova sekvenca sugeriše da je priča planirano plasirana i pojačana da postigne medijski efekat.
2. Efekat je bio očigledan
Javnost je bila izložena senzacionalnoj tvrdnji pre nego što je stigao zvanični demanti.
Priča je podigla tenziju i pokrenula raspravu o „stranom faktoru“ i „migrantskoj invaziji“.
➤ Takav efekat često je cilj u smišljenim kampanjama dezinformacija ili političkog agitovanja.
Je li se i ovaj namjerno postavio da ga ubodu 7 puta?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#јефтинаполитика
Брковић и Радевић: Зашто мост Миленијум никада није свијетлио у бојама српске тробојке, ако може у бојама турске заставе?
https://www.in4s.net/brkovic-i-radev...urske-zastave/
Sent from my SM-S906U using Tapatalk
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kruzite kao kisa oko Kragujevca da kazete da su glavni problem u CG Srbi, a ne Turci. Prvo blokiraju Botun oko pitanja zivotne sredine sa EU, sad salju sliku u svijet da smo divljaci jer jure Turke po drzavi. Ali ne krivim ja njih za sve ovo, nego ljude koji su glasali URA 2020.
Ja sam mislio da su na forum mudriji ljudi od onih na instagram/fejsbuk dje se sirila islamofobija, ali forumasi pored snimka dje se jasno vidi da su Azerbejdzanci napadnuti su izabrali da ne vjeruju svojim ocima i pokazali svoje pravo lice.
https://www.cdm.me/hronika/policija-...straga-u-toku/
Evo vam posjednji usporeni snimak dje se JASNO vidi kako treci momak iz kafane izlazi sa nozem i nasrce na Azerbejdzance. I vi njih predstavljate kao zrtve? Sram vas bilo.
Da nisu izlazili iz kafane da nasrcu na prolaznike nista od ovoga ne bi bilo.
Ali ovo je samo posluzilo da se pusti duh iz lampe i svojim ocima sam vidio koliko narod mrzi muslimane, bukvalno dje god sam otisao se prica o Turcima posprdno, hvale proteste, pljuju ih. Interesuje ih da ih samo poceraju iz CG, nista drugo. Proziva se Bosnjacka stranka jer ih i oni zuljaju taman isto koliko i Turci.
Ali milo mi je sto su svi muslimani iz CG, bez obzira na naciju, stali na stranu pravde, ne padaju na manipulacije "kako vam oni mogu biti blizi nego mi". Mogu bogami, Srebrenica se nikad nece zaboraviti i ne padamo na lazi. Postoji snimak. Imamo oci.
Ps: moguce da ce nezavisno tuzilastvo da kaze da je onaj izvadio maramicu da mu makne znoj s lica
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 29-10-25 at 22:45.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
E ne daj bože da su svi muslimani kao ti. Jer si isti kao ovi o kojima pričaš.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Jesi li svjestan da si upravo pokušao da opravdaš pokušaj linčovanja na bazi nacionalne netrpeljivosti?
Još jedno pitanje: da li namjerno širiš lažnu vijest da je uboden sedam puta ili samo nisi sposoban da prepoznaš propagandu? Ili možda ne pratiš razvoj situacije? U tom slučaju bih te zamolio da se uzdržiš od komentarisanja. Mada ne smiješ da kažeš da ne pratiš razvoj situacije jer bi time potvrdno odgovorio na prvo pitanje.
Sve i da su ga izboli sedam puta kao što kažeš, iako je iz KCCG-a stigla informacija o povredama, to nikako ne bi bilo opravdanje za sve što je uslijedilo nakon toga.
Look upon my works ye mighty and this pear...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks