Govorim o skorijim periodima. Niko nije branio Crnogorce kada je vajni hotelijer najavljivao Filipince jer nece nase ljude da plati. Niko nije odbranio jednog poljoprivrednika od uvoznickog lobija. Niko nije zabranio prodaju nekretnina manje vrijednosti od pola miliona eura strancima. Sve je to debelo ugrozilo crnogorski narod.
Sto se ljudi sa sjevera tice nemoj ti da svojatas te ljude i da ih pretvaras u Bosnjake ili sto li vec. Te aktivnosti su im i najvece probleme napravili.
E čuš veli nemoj
Ja tu ništa niti hoću niti neću to su činjenice.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Tripi tropa tralala? A to je doktor.
Love, peace and respect.
Dok se ovđe o Dajkoviću polemiše, njemu rejting raste. Tako da šta god pričali, on je jedna ameba generalno, ali to je nebitno. Bitno je da on ima paruljina.
Kako ne znaci porijeklo?
Identifikuju se velis na razne nacine? Sad ja da se identifikujem kao tajlandjanin znaci da sam tajlandjanin?
Znaci ako je nekome cukundjed bio albanac ovaj sad moze da se identifikuje kao srbin i to je to?
Ma sta ja pricam, cus cukundjed, 2011 kad je bio popis neki moji frendovi su bili crnogorci a sad kad je bio zadnji popis srbi. I kad ih pitam, samo se smijeskaju. To mi nikada nece biti jasno.
E da, u SAD ljudi se identifikuju kao macke, biljke, majmuni, psi...to sve govori o tim ljudima.
Last edited by TAKUMI; 29-10-25 at 17:03.
Prema tome, šta da ti kažem?
pohvale za policiju, tako se to radi. sad malo u spuž da leži.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...ljanina-turske
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ajmo da sumiramo utiske nedelje ili je ranoo...
Policija opravdala.
Zabjelcani testirali policiju sa je digla sve intervetne od pljevalja do ulcinja u pg.
Pohapseno gomilu prestupnika,palikuca,turaka azera azijata kangala...
Cuo se Glas Zabjela tj lokalne zajednice da mjesne zajednice nisu za podcjenjivanje.
Spajic opravdao,Milatovic takodje , Tomovic i Dragicevic jedino od tih aktivista realno pricali iako bih iskritikovao odmah.
Crna Gora uvela vizu i vjerovatno ce novi zakon o strancima brzo.
Saranovic izasao na lice terena opravdao ispostovao ljude i smirio situaciju.
Lik prije Saranovica na snima zasluzio otkaz momentalni ili sa cuva ambasadu jer ne umije da prica sa masom nego se svadja sto ste im izdali stanove alooo taj je zavrsio trenersku skolu u travnik.
Stranci migranti svake nacije primili poruku da u Crnoj Gori moraju da budu kulturni mirni bez incidenata i bahacenja ,da se moraju integrisati, uciti jezik ...
U ocima EK uspjesno resena situacija sto je najbitnije.
Dalje ...
Los standard gradjana je okidac ... vlast je shvatila da je na staklene noge ako se nesto ne rijesi.
BS dobio donaciju
Prosrpski lgbt vucicevi okitili se tudjim perjem
Botovi: uzas ... uzas ... nemam rijeci pogotovo intelektualci sto su izgubili sponzorstva .
Zaboravise se kolektor i korumpirani medjiji
Ranka niko ne spominje a ni rankovog notara.
Sve u svemu nije losa nedelja ...
Uglavnom poslata je poruka da stranci moraju da se integrisu jezikom i ponasanjem u drustvo... dosta njih vec jeste ali ovi novi sa vizama ce dobro razmisliti za ponasanje kao u USA...
E da gradjanski i nvo sektor podbacio!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
"Rukopis onih koji su trideset godina činili u Crnoj Gori nepočinstva i krivična djela"
Vojinović: Tenzije u Podgorici vještački produkovane
https://www.cdm.me/politika/vojinovi...i-produkovane/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Tek posle treceg dana reis pita za zdravlje mladica tj Islamska Zajednica... na vakat
Ako je za kontru MCP nije ni pitala
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ало Демократе, ДПС-ов рукопис и ово?
https://www.facebook.com/share/p/1DQ2Ck3jtX/
ДАЉЕ РУКЕ ОД ЧЕСТИТИХ И ХРАБРИХ ПОДГОРИЧКИХ МОМАКА!
Шокиран сам у ком правцу се одвија ситуација у Црној Гори након великог злочина у ком су турски држављани седам пута уболи ножем момка из Подгорице.
Умјесто да се цијела Црна Гора уједини, да се изврши заједнички притисак на институције да заштите своје грађане, дошли смо до лудачке замјене теза! Одједном више нијесу криви турски држављани који носе са собом ловачке ножеве, него је крив избодени младић, његово друштво, а онда и сви ми које је тај напад потресао.
А онда су дежурни србомрсци пошли корак даље: нису криви они који су дозволили да хиљаде Турака без икаквих безбједносних провјера уђу у нашу земљу, већ су криви подгорички навијачи, Александар Вучић и српски народ у Црној Гори!
Значи, ми смо „ксенофобни шовинисти“ јер смо забринути и јер бранимо нашу дјецу од нових потенцијалних напада, а ови нападачи су дивни узорни младићи који су носили ловачке ножеве, ваљда у жељи да пробају лубеницу на некој тезги на Забјелу.
И зашто да и ово не кажем! Посебно су ми несхватљиви црногорски муслимани и Бошњаци који су хорски јурнули да бране турске нападаче и да вријеђају све нас који смо изашли на синоћњи протест, ваљда желећи да нам кажу да су им Турци браћа, а ми вјековни непријатељи.
Замислите ту перфидну замјену теза, посебно имајући у виду да црногорске Бошњаке и муслимане апсолутно нико није ни споменуо, а камоли вријеђао овим поводом, као што нико није вријеђао ни турски народ уопште, већ искључиво силеџије са ножевима.
Сјашите више! Нико нормалан неће оправдати насиље, паљење локала и аутомобила поштеним турским држављанима, нити то смије да се ради. Али нећемо ни да ћутимо на оне криминалце који мисле да су заштићени као бијели медведи само зато што су гости у нашој земљи и јер имају новац!
И на крају, пошто сви нападају подгоричке навијаче, те добре и поштене момке, као да су њихове ријечи опасније од ножева – желим да им упутим апсолутну подршку. Више вјерујем да ћете ви заштитити наш град, него ови којима је то посао.
БОГ ВАС ЧУВАО!
Sent from my SM-S906U using Tapatalk
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Uhapsite Dajka, radi protiv države.
Lukavo je ovo.
Pipun kao smiruje nakon što je zapalio narod, a sad ovaj palinja i dalje.
Hapsite izdajnike.
Last edited by mneonly; 29-10-25 at 18:24.
Love, peace and respect.
Ranku nisu mogli da nakače nishta pa ajmo pranje para...a on milijarde ima i bash je naivan sjedio je svo vrijeme u PG chekajuci da se sad smrzava u Spuž?
Sprdachina,i najjace,naplatiće ovo.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...a-i-kovacevica
...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks