Svako li danas ima izlaz na internet.
I Novljani se upisali da malo cipelare slabijeg...
https://www.cdm.me/hronika/izbio-poz...-herceg-novom/
Tko leti, vrijedi...
Kako su fašisti jutros, koga ćemo da ćeramo iz CG danas.
Posle 33 godine i unistavanja lokala pljevaljskih muslimana...opet u CG Kristallnacht...
Zanimljivo je da su crnogorski cetnicki gmizavci vjerovatno po prvi put vikali "turskim Turcima"...a ne "domacim" - "Ubij Turcina"...
Cudno je nekako zvucalo.
Cujes isto ono sto si slusao i ranije ali...oni vicu jednima od njih (tj. "uvoznim")...a uvo ti cuje da vicu i jednima i drugima...Oni vicu "ubij Şahin Ekmekçi"...a uvo ti cuje "ubij Şahin Ekmekçi, posle njega likvidiraj Damira Husica"...(imaginarna imena)...
Zanimljivo, okupili su se da protestuju protiv Turaka...na dan kad su otkrivali spomenik antihristu i bezbozniku u Kolasinu - kome su i samom unazad 28 godina - vikali "Turcine"...
Sto bi rekao jedan nekadasnji crnogorski politicar i profesor univerziteta - "Kad neko vlada nekim prostorom 500 godina...onda on vise nije okupator"
Sta jos reci...posljednjih nekoliko godina sam cesto govorio da ne znam je li gore da drzavom vlada kleptomansko-kleptokratska mafija kojoj je drzava privatni posjed...ili su gori naci-fasisti (koji su sad na vlasti)
S ove distance uvijek je neuporedivo logicnije i humanije izabrat da tobom vladaju Lucky Luciano i Carlo Gambino...nego Musolini i Hitler...
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Kako se brzo obrnuste momci sa Turaka da nađe građane nazivate fašistima, nacistima I svakakvim imenima. A taman vam i treba 100 hiljada Turaka ođe. Ajde da se krivi vlast koja I jeste kriva za sve ovo ali ovo što radite i pričate za svoje je dno. A da bi jednog trenutka ne pogledate dublje na stvar. Što vas čini istim kao što su i oni.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Dalaj Lama se ne glaska, čudi me to, što li se pritajio, o čemu li razmišlja
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
https://www.vijesti.me/kolumne/78085...-da-se-koljemo
Crnogorski građani su zauzvrat dobili nazad dobro plaćene poslove dostavljača hrane, a domaća ekonomija odbranjena je od tuđinskih trange-frange prodavnica. Visoke kirije sada ćemo naplaćivati samo sunarodnicima, a đedovinu koju nismo uspjeli da prodamo Rusima i Turcima moraćemo da nudimo za domaći prljavi novac. Po Crnoj Gori neće ratovati turski kriminalci već samo autohtoni klanovi čije ćemo upucane vojnike nalaziti po lokalnim putevima. A ako već neko mora da nas bije na parkinzima neka to, kao i do sada, bude domaća nakoksana mladost.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Može li moderator da ima posao, da odspava 5-6 sati, da odmori ili mora 24/7 da prati što ko piskara i sankcioniše svakakve bljuvotinje koje pišete?
Oprostite meni grešnom, ali bgm ne mogu 24/7 bit na forum.
Eto tako.
On topic.
Obrisano je 70+ postova.
Podijelio sam infrkacije zaslužnima. Ako ima neko da mu nije stigla infrakcija neka se javi da mu to završim.
A sad nastavite sa diskusijom i to:
1. Bez podbadanja,
2. Podjebavanja,
3. Izvrćanja teksta i nadimaka
4. Bez kvalifikacija je li neko CG musliman, jesu li narodne patrole fašisti i slično
5. Bez kukanja kad se sami prospete u neki post i vrijeđanja drugog forumaša kad vam apostrofira isto.
6. Bez razvlačenja diskusije i ponavljanja istih postova sa kozmetičkim doradama.
Pisanje na forumu nije pravo, nego privilegija. Razmislite o tome prije nego uprete ta pucad na tastaturu.
Imate jednu mnogo bitniju temu od ove o kojoj pišete evo 10 strana a koju većina nije ni konstatovala a mislim da je ta ipak bitnija. Ali i to govori u kakvom je stanju društvo, i kolektivna svijest.
P.S. Za dežurne bacače fora - svaki pokušaj humorističkih dosjetki na ovaj post biće adekvatno nagrađen.
Last edited by hercules; 29-10-25 at 08:43.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Jesam se izlupao za genetiku i priznajem to. Nesam skolovala za to nit me previse interesovala ta tema. Ali za sve ono prije toga sto sam rekao potpisujem i tvrdim. A kao dokaz saljem ikonografiju u prilogu. 3 prsta, zastave koje koriste samo Srbi iz CG. Tacno se vidi kome najvise smetaju. Jednostavno zivim odje, druzim se s njima (ne sa ovakvima, nego sa normalnim Srbima) i znam kako disu. Ne treba biti previse inteligentan da bi se skapirale neke stvari
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 29-10-25 at 08:58.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ja ću uvjek da budam najglasniji na moje (ovo ,,moje'' mislim na svaku individu koja ima CG pasoš), gore sam pokušao da objasnim gdje je sve država kiksala, zašto nema detaljnije provjere ljudi kojima se odobrava boravak,... Ovo nije prvi put da se ovako ponašamo (množina zbog toga što su moji) i ovakvo ponošanje je svojstveno ama baš svakom društvu na planeti, ali je pitanje kako će institucije (i da li ih ima) da reaguju.
Skoro 15% stanovništva (ne mislim na popis koji je, usput budi rečeno, očajno odrađen, već na zvanične brojke policije) u Crnoj Gori su stranci, u ovoj temi smo to obrađivali https://forum.cdm.me/showthread.php?...51#post5958151
Samo je bilo pitanje trenutka kad će ovako nešto da se desi. Mislim i na ovo što je momak izboden i na bunt. Jer kad je Podgorica u pitanju, nezadovoljstvo traje već neko vrijeme. Sa razlogom. Preplavili su ulice Podgorice. Pisali smo o tome i ođe. I svima je jasno da je vlast ta koja je kriva. A rulja kao rulja, ne može se od nje očekivati da baca cvijeće. Ali nazivati sve fašistima I nacistima jer im više nije bezbjedno da pušte dijete da ide samo do škole, pa iz toga proizilazi i svakakav bunt, je DNO. I samo pokazujem koliko smo jadni. I veći Turci od Turaka.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Pa vlasti je super da se održavaju protesti tamo neki maloljetnici privode zapali se po koja radnja da se skrene pažanja sa činjenica da su oni glavni krivici jer su bili nesposobni da razdvoje kukolj od žita, u ovom slučaju migrante sa kriminalnim dosijeima i migrante koji su u potrazi za boljim životom.A narod neka se palinja za i protiv ovima u vlasti super za par dana će se smiriti i zaboraviti, neko na većem položaju će Lažojku zavrnuti uši i onda će sve da se nastavi kao po starom samo okolnim putevima
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Zinula guza na parice, a i morao se puniti budžet, za mickeya i kompaniju na vlasti ne važi "bolje spriječiti no liječiti", nego daj bre te pare, gori pod nogama
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Da se primjetiti da se crnogorska strana foruma kao i javnosti brzo prebacila da brani turke i prebaci kao da ovo osudjuju i da protestuju samo srbi a ne ljudi nezavisno od etnicke pripadnosti. Niko normalan ne osporava da je protest od sinoc gubljenje vremena i da su izasli likovi sa viskom energije da se malo izive. Medjutim, turke, kurde, azerbejdzance i sve ostale koji su dosli odje da rade sve i svasta (jer su vidjeli da im se moze) apsolutno boli racku za vasu etnicku pripadnost i tako ce sjutra biti izboden/silovan/napadnut/opljackan bilo ko od vas.
Tako da je ovo svakako bio momenat, da udruzeno ljudi, na pravi gradjanski nacin zajedno izadju i iskazu nezadovoljstvo radom vlade. Mozda da je protest organizovao neko iole normalan, a ne navijaci i lokalni penali bi protest prosao nekim drugim tonom.
Pamet u glavu i pazite djecu jer vam je drugi paziti nece sigurno
Zašto je danas manje bezbjedno da dijete ode samo u školu no prije pet godina?
Zbog Turaka? Jedino ako si povjerova u onu bkjuvotinu o otimanju u Deltu koju je policija demantovala.
“I samo pokazuje koliko smo jadni. I veći Turci od Turaka”.
Rekao bih da ti Turci djeluju kao neka mjera za jadnost.
I ako nisu imaj u vidu da je Turska svjetlosnim godinama ispred nas u medicini, tehnologijama, globalni igrač u dronovima i vojnoj opremi, ozbiljna regionalna sila.
A naš tehnološki izbačaj je boca piva.
I dako dođe narod da guzicu osoli na ljeto da imamo sto da jedemo zimi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
https://www.portalanalitika.me/clana...i-jedan-turske
ovo je 75%
kod nas su dolazili dobrim dijelom i Turci koji rade u IT i slično koji su ateisti i ne zanima ih nikakva islamizacija i obnova osmanskog carstva, a ni oni koji se bave kriminalom nisu baš neki vjernici
uostalom, Crnogoraca u Istanbulu ima možda 0,01% a izgleda da počine jedno 10% krivičnih djela, pa Turci nisu krenuli da pale naše lokale tamo
https://www.standard.co.me/hronika/i...a-visokoj-nozi
da se razumijemo i ja bih da se njihov broj smanji za 80% tj. za otpilike one od kojih nemamo nikakve koristi samo štetu, ali taj problem je napravila naša vlast koju su glasali naši građani, a ne oni
She is only here to annoy herself!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks