Results 1 to 25 of 3491

Thread: O motociklu...

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    600
    Thanks Thanks Received 
    496
    Thanked in
    184 Posts

Jeste, isao sam za Grcku u vansice, totalni idiotizam, a jos gore od toga, da nisam imao sta obuti pa ajde, nego sam 20 dana prije toga kupio nove Sidi Adventure 2 i ja odlucim da ipak idem u patike opet kazem, srecom nisam ucio te lekcije na tezi nacin.

Kazu da su najopasnije te prve dvije godine kad coek pocne da vozi motor. Prva - jer ne znas da vozis, druga - jer mislis da znas da vozis. U ovo bi mogli spakovati i te greske oko neadekvatne opreme/oblacenja.

Kad pomenu kisu i “vodonepropusne sposobnosti”, i mene i Dantea je zestoko tukla kisa kroz Francusku, imao sam dvije male bocne i veliku torbu Lone Rider, ni kapi nisu propustile, dok SW Motech tank torba propustila posle 10 minuta, srecom na vrijeme provalio jer su mi tu bili pasos i novcanik, pa sam morao kesu da nabijam na nju. Kosta 200e i navodno waterproof, njemacki, veli, kvalitet. Ja kao stari kompleksas i misljenja da je cijena mjerilo kvaliteta, ali nije to bas uvijek tako, braćo. Pogotovo kad je moto oprema u pitanju.
    "Zivot je Avganistan, vjeciti rat niskog inteziteta"

No Rich Parents

2. The Following User Says Thank You to diVerso For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)

Bookmarks

Bookmarks