Sviđa mi se razmišljanje. Iz negativnog izvlačiš pozitivne stvari
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Podgorica je sa 6.5e vratila na 5 opet i tamo se uć ne može kakva je gužva, bili prije 10-ak dana, to je haos bio...![]()
I traje samo do 11h.
lanterna, montenegro pizza, uzesmo drug i ja po jednu srednju. tijesto odlično, svega taman nekako, niti previše niti premalo. jedna od boljih koje sam jeo u pg. od ove srednje može čoek da se najede. 10.60e cijena jedne.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
E kakvi bijahu popeci u Lovac. Aoh. Odavno bolje nisam pojeo. Nista druze salate, leb, pomfrit i ta sranja. Daj mi na tanjir ta 3 marcudana da opalim i ende.
Lovac je vazda bio No.1 za popeke. Evo i dalje traje
je li neko probao pecenje u neku pecenjaru popovic u NK ? Trebao bih da kupim 5-6kg pecenja (jagnjetina/prasetina) , pa da vidim da li je neko uzimao vec tamo
Je li bio ko na Montegoat farmu i njihov restoran Zavicaj u Dragovoljice u Nk?
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Punjeni batak u Rio, fenomenalan, baš ne pamtim sočniji batak da sam pojeo, čista desetka. Mada i sve ostalo što smo probali vazda bješe super + dostava leteća, za to posebno bonus poeni![]()
Hvala kolega !
Ima li Rio svoju dostavu?
Sticajem okolnosti u zadnje vrijeme često doručkujem u restoranu hotela Laguna na Zabjelu, ul. Vojslavljevića (ili Put JNA, kako ko voli). Sasvim dobra domaća hrana, obilate porcije i, za podgoričke uslove, neobično povoljne cijene. Vrlo prijatno iznenađenje u onom industrijsko-građevinskom komšiluku.
A sta tek reci za Markez. Ja sam sokiran niskim cijenama za Podgoricu, a porcije solidne. Otvorise ga na Stari preko puta DZ
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
A ja se baš razočarah veličinom porcije u Markez posljednji put ( onamo kod palade sam bila ) svaki put sve manja i manja bude čini mi se.
Je li bio ko u ovu konobu Ceklin, kakvi su utisci?
Kad vidim velike porcije i niske cijene, vecinu tih mjesta zaobilazim, jer moraju spustit kvalitet znacajno da bi to postigli.
Zgodinama vise preferiram kvalitet, u odnosu na kvantitet
A i kuci vise jedem, to je najkvalitetnije.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Tako je, zato bas i pomislih da bi bolje bilo da su podigli cijene, a da su porcije ostale iste, lošija mi je ova druga opcija, iako ne volim ni one ogromne porcije jer mi se zaveže želudac, zlatna neka sredina eto, idealno, hah.
volim povremeno da sjednem u Tapateo u city kvartu naročito petkom popodne - kroketi sa gamborima i krompir u brava sosu, super je za društvo da se naruči više stvari pa da se proba od svega po malo.
Tapateo je bas super mjesto, cesto sjednem tamo
Hrana je preukusna
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Rostilj Somun na Zabjelu meni meso ukusno a cijene pristojne.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks