Nemam ni ja nista protiv postenih radnika iz turske naravno, dosli su ljudi da zarade krvavo hljeb kao u npr. Bemax. Ali ovi besposlicari koje stite razne nvo itekako imam, takvi nikome ne trebaju. Ali pošto smo dio ove fukarske evropejske agende moracemo da se privikavamo. Samo polako
Last edited by Giile; 27-10-25 at 10:02.
Post godine. Prijatelju,drvi li Ado odje godinama da svaka ulica,ili svaka treća ajde,ima makar po jednog narko diler(čića)a? Bez ijednog turčina,kurda,znamo li svi makar jednog našeg koji živi od toga? Dje je država da se time pozabavi sve ove godine? Znamo li svi makar po jednog koji je utajio porez i to ne mali? Dje je država? Kamataše da ne pominjem. Dje je zakon o porijeklu imovine,zašto se ne oduzima nelegalno stečena imovina,dje su ovi tvoji da nam vrate marovica da odsluzi kaznu prije nego mu istekne za godinu dana?
Mnogo je nerijesenih problema,pa je možda neko rijesio da ih “zaboravimo” pa kako ćemo najlakše,da prebacimo temu na turke,koji su vecinom odje na privremenom boravku. Dobro je rekao abazovic za iq ovoga naroda.
Uždili su i neko auto na plac Zeren motors, zna li se ko određuje što se pali i kome, mora se znati neki red?
Pitam se koliko je učinkovito paliti imovinu ljudima koji pokušavaju da rade nešto legalno, zbog kriminalaca koje je puštila država da lagano uđu i rade što im je volja.
Kad vec jezuite vatikanske pominjes I oni su dio svega toga. Pa ubise li onaj par iz poljske u italiju I napravise hamburgere od njih. Ti isti migranti nakon sto su curu grupno silovali. To se zataskalo. Sto sa gej lobijima momce, znam I o njima dosta. Nema potrebe aj polako
Eto vidis, kad si fokusiran pogadjas u centar.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ko je kriv? Država dabome, tržište diktira cijenu, to je oduvjek tako bilo a država je kriva što nam je tržište nakaradno. Ja evo imam nekretninu, kuću koju u suštini uglavnom stranci mogu priuštiti za rentu i znaš li koliko sam šljama odbio (Turci najviše ali je bilo Ukrajinaca, Rusa, 70% sve pakleno sumnjivi likovi), sve smo ih odbijali jer se iz aviona viđelo da bi se kuća koristila za kriminalne aktivnosti (prostitucija uglavnom, droga, skladište, štek, ma ko zna šta sve...), a iako ne živimo tu evo 15 godina, nismo komšiluku htjeli tu kutaru priređivat. Predstavljaju se kao programeri, digitalni nomadi, čak se predstave ka familija i onda ti dođu par momčića da snime lokaciju samo. Tri Turčina su plaćali 20% preko cijene, pola godine unaprijed, jer su ih izgleda svi izreda odbijali. Na kraju naleće familija koju pomenuh gore, kojima je kuća izdata ispod cijene čak (jer je dosta već bila kuća prazna a obaveze neke idu pa eto). Bili tu godinu dana, živi se čuli nisu, prije neki dan se vratiše u Tursku. (prinudno, žena se nešto razboljela a tamo im zdravstveno osiguranje)
Last edited by BiTrAtE; 27-10-25 at 10:19.
E gle ove gluposti. Protest ispred Turske ambasade
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
E vidis da su svi, ne cak ni svi nego da kazemo vecina kao ti ovaj problem ne bi postojao u ovoj mjeri. Ti gledas kome izdajes, 99% gleda samo da izda za sto vise para i to je to. Ali druze nas narod ce prije cak i za iste pare izdat' strancu samcu, nego porodici jer im i djeca smetaju jer trce, prave buku. Opet kazem sve je kako treba da bude. Narod je takav kakav je i nikad se ne moze promijenit'.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Podsjeca li ovo jos nekoga na ponasanje Njemaca prema Jevrejima pred WW2 kad su trazili razlog da ih istrijebe, ili u ovom slucaju istjeraju iz CG?
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Gagarine ajde batali se filozofije, ovo se ne dešava u vakuumu. Zna se odlično gdje treba sa kriminalcima iz Srbije i Turske. Srbija (i ostale zemlje jugoslavije) su kultura jednaka našoj. Turci nisu. Ne foliraju se da i sam ne vidiš razliku šta su naši pravili od evrope 90tih i ovi divljaci sada.
Ne miješajte naše muslimane i Turke.
Ostavite se whatabout-izma.
OGRANIČIMO MIGRANTE, NE ŽELIMO EVROPSKI SCENARIO
Tripleta jesu li jevreji klali Njemce prije toga?
Nisu. Hvala, pozdrav.
Tripi moram da ti odam jednu tajnu
Ti brate nisi Turcin
On topic:
Mnogo je lose ovo skandiranje i paljenje
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Nešto mi sve ovo smrdi
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...ljanina-turske
Ti iz Zerena jedan auto nisu prodali. Samo im mijenjaju mjesta na parking.
država mora da uhapsi ove budaletine koje pale i vrijedjaju, prosto. ovo mogu da podržavaju samo ljudi koji imaju fašističke stavove.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Bogami je radila strasna propaganda da im Jevreji sve uzese, da su bahati, da ih maltretiraju da bi se njemacki narod ustao protiv njih, Gebels je to doktorski odradio jer svi smo vidjeli sto se kasnije desilo. Isto kao sto i kod nas prosrpski politicari pricaju da ima 110.000 Turaka, a realnost je da ih ima 13.000.
Ako turska diplomatija dozvoli ovakvo targetiranje cijelog naroda onda su gori od nas. Prvi potez ako ista u glavi imaju je dizanje carina na 300% na uvoz robe iz Turske ili totalna obustava trgovine jer 70% nasih butika se snadbijeva iz Turske. Povlacenje TIKA-e iz CG. I kad nasi sarlatani vide sta su uradili, onda da se javno izvinU Republici Turskoj.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Radije ću da živim siromašan nego da živim nebezbjedno. Divljaci put kuće.
I ovo tvoje je Gebelsovski, ti i nekoliko tvojih ste stali u odbranu kao da nam Islam smeta, a ne kriminalci i divljaci. Tj. na to i pokušavate temu da okrenete.
Last edited by siux; 27-10-25 at 10:50.
a ne targetiramo mi sve ljude iz Turske. no, dio naroda iz Turske koji je došao u CG, država ih puštila da rade šta 'oće i sad se otimaju medjusobno, napadaju gradjane ove zemlje etc. dakle ne SVE Turke koji žive odje, no dio. to što debili sa po' grama mozga mrze Turke, nije moj problem.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Makar zastavu
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks