Ти си рекао да си чуЈо да их има 100.000 плус у ЦГ, а ја ти рекох да то нема везе с везом, и да их ја у том броју видио нисам, (а барем 10-15% би морало бити у Бар), и да су у Бару далеко најбројнији страници Руси, Украјици и Бјелоруси, и да Турака или Курда, нема ни близу као њих, а на ове на што сам налетио говоре црногорски (тачније босански или српски).
Даље рекао сам да им јако брзо иду визе.И ево виза.
Само ови твоји су то требали још почетком године да ураде, али је требало радне снаге и сумњивог капитала да се финансирају Јевропе сад, па су одлагали, све док се Радојко и Мустафа нису покоматили у кварту, а ружна слика послата.
Last edited by BAR; 27-10-25 at 06:27.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Koliko god da ih je, previše ih je.
Dobro je ovo. Dok smo se mi klali izmedju sebe, prosipali nacionalizam i pisali grafite, zarko je prijetio jeftinom radnom snagom, a drugi su je uvezli.
Onamo drze turke kao bijelo roblje, ovamo se prevrne auto s turcima, glovo izgleda prodat, jer naseg uveta nema. mi smo gospoda, za nas su fotelje, ne moze se fizikalisat s pomorandzom i 2 grama danas.
nego, odoh do ovog novog markeza da vidim sta radi onaj meksikanac, mozda i on pljuje ljuto.
nothing comes from violence and nothing ever could
Juče su se čekali čitav dan, ne od sinoć, nego od juče ujutru. Više grupa momaka su patrolirale oko zabjelske Vektre, Splićanke, i okolo u radijusu. Niko se krio nije.
Pretpostavljeno je da ovi janjičari neđe tu u naselje žive, pa su se čekali da se vrate. Da nije policija intervenisala brzo, rastrgli bi ih.
Oko mene dva stana se rentaju Turcima, od juče ujutru nikoga nema, vjerovatno su umreženi svi u grupe pa upozoravaju jedni druge da je vrijeme za paljbu. Biće ih dosta iseljeno po hitnom postupku ovih dana.
Ovo je baš bilo potrebno. Kad država neće da sredi problem, građani će.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
ovolika količina naroda iz Turske je počela sa Vladom abazovića pa sad spajića. njihove Vlade su im dozvolili ulazak bez ikakvog rada i reda. dakle i tvoja partija. eto nakon početka rata, odje su došli Ukri i Rusi pa ovoliko problema ne stvaraju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
U Sloveniju su trojica (namjerno neću napisat koje nacionalnosti) maltretirala nekoga momčića, zvao je oca da ga odbrani i ovi ga ubili na mrtvo od batina. Likovi ranije pravili probleme i nisu bili u zatvor. Ministri pravde i unutrašnjih poslova podnijeli ostavke.
Kod nas 2x u dvije godine masovna ubistva u istom gradu, likovi rane ljude, pa ih onda dokusure na drugo mjesto posle par nedelja ili mjeseci. Ni jednome od ona dva intelektualna abortusa Adžiću i Šaranoviću palo nije na pamet da podnesu ostavku. Makar u DPS stilu Boba Radunovića kad jen jedno dijete umrlo u bolnicu u BP da posle odu na drugu funkciju (mada je na kraju završio u KBC i dobar je u tome što radi).
Jel palo na pamet predsjedniku skupštine da podnese ostavku kad je njegov bratanac i neformalno obezbjeđenje puca na ljude iz službenog vozila skupštine? No se odma krenulo sa mafijaškim mijenjanjem iskaza oštećenih. I gaženjem poslanika po Tužilaštvu što ga je uhapsilo. Bješe li sin predsjednika Skupštine kao maloljetan u tuču nekoga iznabada nožem kad smo noževa?
E zato je Slovenija tamo đe je, a mi smo tamo đe smo.
Usput, da li su iz malenoga Karadaga sa 140 puta manje naaaaaroda od Turske došli u Stambol neki momci i organizovali mafijaška ubistva u njihovom gradu u saradnji sa najvećim tamošnjim narko kartelom.
I mi da nekome onda pričamo o kriminalu. Zajebavate li se?
I najveći problem Crne Gore odjednom su Turci, jer su izboli nožem jednog od petorice momaka koji su izlećeli iz kafića da biju njih trojicu.
Nego, ispisana je gomila postova oko toga pa da ne širimo. Ranije sam napisao da prvi koji pokrene u Crnoj Gori priču protiv stranaca ima da razvali. Naravno, prvi će se dovatiti neki Pipun i Dajko ili neki Pipun&Dajko 2.0. jer neki normalni ljudi su, makar u prošlosti, razmišljali o spledicama svojih riječi i djela za razliku od sadašnje meme civilizacije. I taj "Dajko" postaće superstar. Taman kako zaslužujemo.
Nego @pegasus, kad si bio u Budimpeštu đe nema crnaca i imigranata nisu su ti smetale azijske prostituke u Vaci ulici?Meni, kad sam šetao sa đecom bilo malo nezgodno objašnjavanje...
Tko leti, vrijedi...
A dobro sad Network, ako se nešto od vijesti I preskoči nije strašno
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Vlado Perović malo humora unosi u sve ovo.
vrlo opasna zamjena teza.
https://x.com/ljubofil/status/1982578931325894900
Nije to zamjena teza no SPLAČINA bez ako meni ođe ne promiče neki sarkazam...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Može taj i gore.
Kad bi kod nas sitni TR krimosi bili najveci problem koji dolazi sa te strane svijeta dobro bi bilo.
Jel' svi zmurimo na jedno oko ili velika vecina uopste ne kapira da je CG pikirana od strane vece TR mafije ?
@Gagarin
Jel' se isto tako namjerno pravis da na planeti ne postoji drzava sa vise mafije integrisane u domacu politiku od Turske? Da, cak i vise nego u slucaju CG.
---
Iskreno mi je zao obicnih i normalni TR drzavljana koji ce izvuci deblji kraj radi svega, ali sta je tu je.
A glupo skandiranje definitivno treba osuditi i kazniti na adekvatan nacin, nebitno kojem narodu se skandira.
Last edited by beatnological; 27-10-25 at 07:48.
Kod mene u komšiluk su sve poslovne zakupili, otvorili neke kancelarije, niko nema pojma čime se bave, osim što su skupa kola stalno ispred.
nema sarkazma odje.
realno sve ovo od sinoć se moglo izbjeći. prvo da su odmah uhapsili ove koji su izboli momka. drugo davno je trebalo uvesti vizni režim za državljanine Turske. da ne pričam o tome kako se trebala vršiti redovna provjera dozvola za rad i boravak. nisu problemi zakoni no činjenica da ih niko ne poštuje. nažalost, radi skandiranja grupe momaka ovo je pošlo u nekom drugom pravcu.
i ono mnogo bitnije. premijer države izjavljuje da nema problema sa prijemom migranata iz UKa. ako će oni da nam plate za to.![]()
Momci držite se civilizovane diskusije bez vrijeđanja.
A vi koji očekujete da država nešto uradi, reguliše boravak stranaca, ispita dozvole za rad i boravak i slično - ili ne živite u CG ili nemate dodirnih tačaka sa realnošću.
Mi prostije stvari ne možemo da riješimo. Saobraćaj npr.
Čisto da vam slika bude jasnija. Incident od od preksinoć i ono od sinoć se dešava na nekih 100-200 metara od lokacije gdje živi ministar unutrašnjih poslova.
Sad valjda kapirate koliko je ova država nemoćna da izvede to što vi očekujete kad se onakvi stvari dešavaju u radijusu od 100-200 metara štićene ličnosti.
Sjećate se svi da se niste mogli zaputit u Atinsku ulicu bez zveka i milion provjera policije jer gore žive Momir, Milo i drugari.
MUP je zreo za totalnu reorganizaciju jer se 90% njihovih aktivnosti raspada i puca po šavovima.
Lošim ga je ostavio DPS, nastavio je da bude gori za vrijeme URA a DemoNkrate su ga dokrajčile.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
MUP se upravo postepeno reorganizuje...i to je razlog zasto ekipa iz DPSa sve jace i jace place poslednjih mjeseci.... cekamo jos i sudstvo da krene sa reorganizacijom.
Svidja mi se kako si postavio ovu naraciju....lose za vrijeme DPSa...gore za vrijeme URA a Demokrate ga dokrajcile.... Znaci koliko vec bandita sa znackom je pohapseno i procesuirano (cini mi se vise od 50)....izazivali nacionalnu netrpeljivost po Rozajama, PG i Pljevljima sa tendencijom da se optuzuju Srbi i nova vlast, dilovali kokain sirom svijeta...ugovarali ubistva ili ih precutno odobravali...koliko imamo nerijesenih ubistava kriminalaca, novinara itd....
I onda dodjes sa ovom supljom pricom ovi su gori od DPS... e NE PRIKA, nisu gori, koliko god se trudio da izigravas neutralca i glas razuma na forumu.
Last edited by osvajaci pg; 27-10-25 at 08:40.
jes, sjajan je MUP. kako ih branite, dpsovci da vam pozavide.
Koja država da riješi?Pa ona je ovo i zakuvala vazda smo bili sabirni centar za sve izbjegle iz regiona a i šire kojih nismo umjeli da se ratosiljamo nego su ih gajili ovdje i davali im državljanstva radi glasova a sad ove nove drže radi novca i jeftine radne snage, i sad takva oportunistička vlast da riješi ovo?Kakav god da je bila pozadina skupa sinoć na Zabjelo dobro da se fokus na ovu tematiku na silu prebači toj istoj državi i vlasti , osim što mislim da će Lažojko i ekipa nešto smutiti da ispadne kako su sad nešto uradili dok se ne zaboravi i oladi.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Da se vratimo Ljubu
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...n-ranko-ubovic
I ljubu kovacevicu
nothing comes from violence and nothing ever could
Da ima drzave,reda i zakona,ovakve pridosle skotine ne bi grickalicu nosili u dzep a kamoli nozine.
Sa druge strane,Spajicev potez je totalna histerija i populizam,pokazatelj nezrelosti i odsustva ikakvog obzira,targetiranje citave jedne drzave zbog izolovanog slucaja.
Ovo je razlog za smjenu ministra unutrasnjih poslova -nadleznost za imigracionu politiku,Centar za strance,Centar za azilante, Uprava policije… sve je kod njega u resoru.
Ali ne,mi imamo sinoc mucni igrokaz u suskavcu,medju navijacima kluba koji podrzava jedna politicka partija.
Last edited by Sidewinder; 27-10-25 at 08:56.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
PRIKA, ja nisam rekao da su gori od DPS-a.
Uhapšenih i procesurianih XYZ a osuđenih, osim onih koji su priznali krivicu (Stojanović npr) na današnji dan 0. Oslobođenih? Bgm raste broj.
A DemoNkrate ga dokrajčuju - što vetingom gdje će se u moru vetingom suspendovanih policajaca naći neki koje ćemo iz budžeta isplatiti muke, a ima ih koje je trebalo maknuti to ne sporim, što sujetom i Daning Kruger efektom donosioca odluka.
Last edited by hercules; 27-10-25 at 08:56.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks