Quote Originally Posted by Gagarin View Post
U Sloveniju su trojica (namjerno neću napisat koje nacionalnosti) maltretirala nekoga momčića, zvao je oca da ga odbrani i ovi ga ubili na mrtvo od batina. Likovi ranije pravili probleme i nisu bili u zatvor. Ministri pravde i unutrašnjih poslova podnijeli ostavke.
Kod nas 2x u dvije godine masovna ubistva u istom gradu, likovi rane ljude, pa ih onda dokusure na drugo mjesto posle par nedelja ili mjeseci. Ni jednome od ona dva intelektualna abortusa Adžiću i Šaranoviću palo nije na pamet da podnesu ostavku. Makar u DPS stilu Boba Radunovića kad jen jedno dijete umrlo u bolnicu u BP da posle odu na drugu funkciju (mada je na kraju završio u KBC i dobar je u tome što radi).
Jel palo na pamet predsjedniku skupštine da podnese ostavku kad je njegov bratanac i neformalno obezbjeđenje puca na ljude iz službenog vozila skupštine? No se odma krenulo sa mafijaškim mijenjanjem iskaza oštećenih. I gaženjem poslanika po Tužilaštvu što ga je uhapsilo. Bješe li sin predsjednika Skupštine kao maloljetan u tuču nekoga iznabada nožem kad smo noževa?
E zato je Slovenija tamo đe je, a mi smo tamo đe smo.
Usput, da li su iz malenoga Karadaga sa 140 puta manje naaaaaroda od Turske došli u Stambol neki momci i organizovali mafijaška ubistva u njihovom gradu u saradnji sa najvećim tamošnjim narko kartelom.
I mi da nekome onda pričamo o kriminalu. Zajebavate li se?
I najveći problem Crne Gore odjednom su Turci, jer su izboli nožem jednog od petorice momaka koji su izlećeli iz kafića da biju njih trojicu.
Nego, ispisana je gomila postova oko toga pa da ne širimo. Ranije sam napisao da prvi koji pokrene u Crnoj Gori priču protiv stranaca ima da razvali. Naravno, prvi će se dovatiti neki Pipun i Dajko ili neki Pipun&Dajko 2.0. jer neki normalni ljudi su, makar u prošlosti, razmišljali o spledicama svojih riječi i djela za razliku od sadašnje meme civilizacije. I taj "Dajko" postaće superstar. Taman kako zaslužujemo.
Nego @pegasus, kad si bio u Budimpeštu đe nema crnaca i imigranata nisu su ti smetale azijske prostituke u Vaci ulici?Meni, kad sam šetao sa đecom bilo malo nezgodno objašnjavanje...
Da da sto spomenu slovence evo oce da ih lincuju slovenci...neka rasna mrznja sad ka romima...
Salju se specijalni timovi sa pravnom pomoci,intervetne.... nisu slovenci naivni nimalo ... to si zaboravio da spomenes

Sent from my SM-A546B using Tapatalk