A jada od ovih politickih botova sto dobijaju sendvic iz Beograda i Istanbula.
I odje na forum ima 5,6 nezavisnih clanova Crnogorske drzave a sve ostalo potparoli.
Pojedini se izjasnjavaju kao crnogorci islamske vjereispovjesti a sole im pamet novac iz turske a takodje imamo crnogorce srpke nacionalnosti posoljeni sa beogradskim novcem.
Vecina gradjana pa i ti! Ne razlikuje niti treba da razlikuje turke od kurda, kao dalmatince od hrvata... vidi ih da su tamniji samo po tenu koze
Prekrsen je zakon, pala je krv na ulicu...da je bio tragican ishod da li bi bilo reakcije hodze?
Mogu li ti radikalni bosnjaci da se modernizuju sa vremenom da nisu u centru paznje, da kad se pomisli na turket misli se na tamnijeg niskog covjeka turskog drzavljanstva a kurdskog porijekla od mehmeta osvajaxa.
Bas bi me interesovalo mene licno da se ovo u Rozaje ili Gusinje desilo sta bi bilo?
Bil se iko tamo okupio...

E sad valjao bi sistem da odradi svoje isto protiv in4s i borba.me jer su to huskacki klik bajt mediji ima materijala... a za obicnog gradjanina u moderno doba Turcin je covjek tamnije puti,nizeg rasta koji ima pasos i drzavljanstvo republike Turske.

Ps sinoc je bilo na zabjelo i starovarosana i niko se nije nasao uvrijedjen ali oni nisu radikalno bs krilo

Sent from my SM-A546B using Tapatalk