Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
Hodza je rekao sto bih i ja,ne smetaju vam ubistva svakih mjesec dana dje je (još jednom) bilo nevinih žrtava.Da smetaju valjda bi se izaslo na ulice do sad,evo traje već godinama. Ali sad kad se desila situacija sa nekim Turcima,odma ubij ubij turčina.
Vec sam rekao da me turci ne interesuju,nisam ni turkofil,izjasnjavam se kao crnogorac islamske vjeroispovjesti i ne dotiče me to sto nas i dalje jedan dio gradjana naziva Turcima.

Sto se skandiranja tiče,moram da pitam posto je licemjerje očigledno,digla se prdnjava oko utakmice hrvatska crna gora zbog skandiranja ubij srbina,a sad kad se skandira ubij turčina nema osuda jel?
Ne skažem da ovo ima veze s nama,niti ja smatram tursku ništa posebno bliskom,osim sto smatram da trebamo imati dobre odnose i sa njima,ali količina mrznje koju vidim po komentarima nocas je ogromna. Svaki pojedinac treba sebe malo da preispita prije nego sto napise takve komentare,ali ako je to nekome normalno šta da se radi.
Jesi li tako isto reagovao za povike na utakmici? Jesu li se vjerski oci javili i tom prilikom, pozvali na smirenje srasti nekom neduhovitom dosjetkom?