Results 1 to 25 of 13693

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2025]

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

Quote Originally Posted by Stivi View Post
    Naseg me taliteta nema nidje , cim krene neki jad odma se nadju likovi koji se dijele na srbe , crnogorce , cetnike , partizane …….

Ljudi ne sprdajte se , zadnjih mjesec dana se cudo cini od turaka/kurda . Prije dva dana su mi druga u sred ulice slobode pokusali odzeparit . U glovo porucis hranu jedu ti , pljuju u hranu , kradu dezert. Drug ima stan na dan izdao je prije neki dan nekom turcinu demolirao mu je pola stana i pobjegao nije ni platio ( policija chuda naravno sve to macku o vrat) . Salijecu zene , djevojke , kradu , dzepare ( iste te zene mogu biti vase majke , sestre , drugarice ) ….

Ovamo dje je mene kancelarija tu je i glovu . Ja vam kazem da tu zdravog nije dolazilo , stalno je vika i dreka . Svadjaju se izmedju sebe , kradu pazare i odu . Vec su se ovi iz ulaza pokupili da ih prijave da se micu odatle .

Bas se pakao radi od njih . Ima i Ukrainaca i Rusa svakakvih al su oni barem dosli sa parama pa sigurno nece maltretorat ljude i dzeparit i svasta cinjet . A ovo kurda sto je doslo to je ona bagra sto nema sto da izgubi ili su procerani od tamo pa dosli odje o jadu da rade (cast izuzecima i ovima sto su sa parama dosli a i to je upitno jer peru pare odje dostina)

E srecna je Madjarska i Poljska koji su odmah stali na kraj migrantima i zatvorili granice

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ovi Rusi i Ukrajinci su skupljali smece po Baru, a i 2022 pomagali ratne izbjeglice bez obzira na pripadnost. Oni su ipak civilizacija za Crnu Goru. Crna Gora ni sa autobusima ne moze da izadje na kraj.
    Polinezija gospodo.

2. The Following 3 Users Say Thank You to biljaneta For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)