Originally Posted by
Stivi
Naseg me taliteta nema nidje , cim krene neki jad odma se nadju likovi koji se dijele na srbe , crnogorce , cetnike , partizane …….
Ljudi ne sprdajte se , zadnjih mjesec dana se cudo cini od turaka/kurda . Prije dva dana su mi druga u sred ulice slobode pokusali odzeparit . U glovo porucis hranu jedu ti , pljuju u hranu , kradu dezert. Drug ima stan na dan izdao je prije neki dan nekom turcinu demolirao mu je pola stana i pobjegao nije ni platio ( policija chuda naravno sve to macku o vrat) . Salijecu zene , djevojke , kradu , dzepare ( iste te zene mogu biti vase majke , sestre , drugarice ) ….
Ovamo dje je mene kancelarija tu je i glovu . Ja vam kazem da tu zdravog nije dolazilo , stalno je vika i dreka . Svadjaju se izmedju sebe , kradu pazare i odu . Vec su se ovi iz ulaza pokupili da ih prijave da se micu odatle .
Bas se pakao radi od njih . Ima i Ukrainaca i Rusa svakakvih al su oni barem dosli sa parama pa sigurno nece maltretorat ljude i dzeparit i svasta cinjet . A ovo kurda sto je doslo to je ona bagra sto nema sto da izgubi ili su procerani od tamo pa dosli odje o jadu da rade (cast izuzecima i ovima sto su sa parama dosli a i to je upitno jer peru pare odje dostina)
E srecna je Madjarska i Poljska koji su odmah stali na kraj migrantima i zatvorili granice
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks