Page 437 of 548 FirstFirst ... 337387427433434435436437438439440441447487537 ... LastLast
Results 10,901 to 10,925 of 13693

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2025]

Thanks Thanks Given 
    1,011
    Thanks Thanks Received 
    4,080
    Thanked in
    2,304 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    Prvi odgovor sistema...bice ih jos

Sent from my SM-A546B using Tapatalk
    Ја вам рекох прије мјесец дана да Турцима, односмо турским држављанима, иду визе.И следећу визну либерализацију ће добити тек кад је добију од Шенгена.
    Само је јако лоше да се мјесто системски, обавеза завршила још почетком године, но се чекало ради повода, да испадне неки карамбол са локалцима, а само се чекао.
    Ружна слика је послата.

Ево су их 45 привели.Гарантујем неки курдски клан.
    Last edited by BAR; 26-10-25 at 21:32.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

2. The Following 3 Users Say Thank You to BAR For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    240
    Thanks Thanks Received 
    1,807
    Thanked in
    910 Posts

Ako su sceli da bjeze da se spasu mogli su pud ambasade nije im daleko a oni se zabarakadirali u centar Zabjela, ono to je pametan potez da ti hiljada zabjelcana skace po glavi dok te policija izbavi
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

kako će sad glovo, ostadoše bez radne snage.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

5. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8,516
    Thanks Thanks Received 
    3,803
    Thanked in
    2,257 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Ја вам рекох прије мјесец дана да Турцима иду визе.И следећу визну либерализацију ће добити тек кад је добију од Шенгена.
    Само је јако лоше да се мјесто системски, обавеза завршила још почетком године, но се чекало да испадне неки карамбол са локалцима, а само се чекао, па да се добије повод, а ружна слика пошаље.
    Ево су их 45 привели.Гарантујем неки курдски клан.
    Ja upoorno govorim Kurdi,i neko je isto spomenuo njih gore prije,i da je Erdogan ne moze sa tom bagrom na kraj izac,koliko je samo explozija od njih bilo po Turskoj.
    ...

Thanks Thanks Given 
    1,011
    Thanks Thanks Received 
    4,080
    Thanked in
    2,304 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Ja upoorno govorim Kurdi,i neko je isto spomenuo njih gore prije,i da je Erdogan ne moze sa tom bagrom na kraj izac,koliko je samo explozija od njih bilo po Turskoj.
    Перици Ђаковићу су се 91. привиђали по Превлаци, а ево их 25. његови довели да се мало шире по ПГ.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

8. The Following 4 Users Say Thank You to BAR For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,658
    Thanks Thanks Received 
    2,610
    Thanked in
    1,180 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Перици Ђаковићу су се 91. привиђали по Превлаци, а ево их 25. његови довели да се мало шире по ПГ.
    Perici i Srboljubu Zdravkovicu

10. The Following User Says Thank You to retype_htc For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    924
    Thanks Thanks Received 
    1,297
    Thanked in
    614 Posts

Naseg me taliteta nema nidje , cim krene neki jad odma se nadju likovi koji se dijele na srbe , crnogorce , cetnike , partizane …….

Ljudi ne sprdajte se , zadnjih mjesec dana se cudo cini od turaka/kurda . Prije dva dana su mi druga u sred ulice slobode pokusali odzeparit . U glovo porucis hranu jedu ti , pljuju u hranu , kradu dezert. Drug ima stan na dan izdao je prije neki dan nekom turcinu demolirao mu je pola stana i pobjegao nije ni platio ( policija chuda naravno sve to macku o vrat) . Salijecu zene , djevojke , kradu , dzepare ( iste te zene mogu biti vase majke , sestre , drugarice ) ….

Ovamo dje je mene kancelarija tu je i glovu . Ja vam kazem da tu zdravog nije dolazilo , stalno je vika i dreka . Svadjaju se izmedju sebe , kradu pazare i odu . Vec su se ovi iz ulaza pokupili da ih prijave da se micu odatle .

Bas se pakao radi od njih . Ima i Ukrainaca i Rusa svakakvih al su oni barem dosli sa parama pa sigurno nece maltretorat ljude i dzeparit i svasta cinjet . A ovo kurda sto je doslo to je ona bagra sto nema sto da izgubi ili su procerani od tamo pa dosli odje o jadu da rade (cast izuzecima i ovima sto su sa parama dosli a i to je upitno jer peru pare odje dostina)

E srecna je Madjarska i Poljska koji su odmah stali na kraj migrantima i zatvorili granice

" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

12. The Following User Says Thank You to Stivi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8,516
    Thanks Thanks Received 
    3,803
    Thanked in
    2,257 Posts

Quote Originally Posted by retype_htc View Post
    Perici i Srboljubu Zdravkovicu

Dodao bih labud Emila.
    ...

14. The Following 2 Users Say Thank You to AL no1 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Nemoj te ljude da nazivas pogrdnim imenima. Ipak su to veliki borci i jedan krajnje ugrozen narod. A za razliku od Erdogana i uglavnom sekularni ljevicari.
    Polinezija gospodo.

Thanks Thanks Given 
    25,777
    Thanks Thanks Received 
    8,304
    Thanked in
    4,071 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Ne znam ko je veća budalica, ovi četnici što bi sve pospremili po kratkom postupku, liše Rusa, ili ova đeca cvijeća što su im svi koji uđu preko granice dobrodošli. Mora se znati ko ulazi u državu, nevezano za državljanstvo, ako se to ne uradi drugi će nam uvoditi pravila.
    Turci naprave problem ti vidiš četnike

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    240
    Thanks Thanks Received 
    1,807
    Thanked in
    910 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Da se zahvalimo Zabjelčanima što su eskalirali ovo, inače znate li kad bi se ovaj šalatan javio sa saopštenjem ? Nikad.

I deportacije trebaju a ne privremeno ukidanje bezviznog režima. Protresati ih sve do jednoga, sve sumnjive poćerat i ubuduće rigorozni sa tim vizama bit a ne se u šupak EU uvlačit stalno. Pa i da ga ne uđemo, mrš

Sent from my SM-S938B using Tapatalk
    Dok zvanicno ne potpise odluku nista mu ne vjerujem lazovcina je to.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

18. The Following 2 Users Say Thank You to goldfinger For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8,516
    Thanks Thanks Received 
    3,803
    Thanked in
    2,257 Posts

Quote Originally Posted by biljaneta View Post
    Nemoj te ljude da nazivas pogrdnim imenima. Ipak su to veliki borci i jedan krajnje ugrozen narod. A za razliku od Erdogana i uglavnom sekularni ljevicari.
    Važi,ali reci to Tripleti,jer ce nekoj Kurdistanki da naplati sve ovo nocas
    ...

20. The Following 2 Users Say Thank You to AL no1 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

Quote Originally Posted by Stivi View Post
    Naseg me taliteta nema nidje , cim krene neki jad odma se nadju likovi koji se dijele na srbe , crnogorce , cetnike , partizane …….

Ljudi ne sprdajte se , zadnjih mjesec dana se cudo cini od turaka/kurda . Prije dva dana su mi druga u sred ulice slobode pokusali odzeparit . U glovo porucis hranu jedu ti , pljuju u hranu , kradu dezert. Drug ima stan na dan izdao je prije neki dan nekom turcinu demolirao mu je pola stana i pobjegao nije ni platio ( policija chuda naravno sve to macku o vrat) . Salijecu zene , djevojke , kradu , dzepare ( iste te zene mogu biti vase majke , sestre , drugarice ) ….

Ovamo dje je mene kancelarija tu je i glovu . Ja vam kazem da tu zdravog nije dolazilo , stalno je vika i dreka . Svadjaju se izmedju sebe , kradu pazare i odu . Vec su se ovi iz ulaza pokupili da ih prijave da se micu odatle .

Bas se pakao radi od njih . Ima i Ukrainaca i Rusa svakakvih al su oni barem dosli sa parama pa sigurno nece maltretorat ljude i dzeparit i svasta cinjet . A ovo kurda sto je doslo to je ona bagra sto nema sto da izgubi ili su procerani od tamo pa dosli odje o jadu da rade (cast izuzecima i ovima sto su sa parama dosli a i to je upitno jer peru pare odje dostina)

E srecna je Madjarska i Poljska koji su odmah stali na kraj migrantima i zatvorili granice

Ovi Rusi i Ukrajinci su skupljali smece po Baru, a i 2022 pomagali ratne izbjeglice bez obzira na pripadnost. Oni su ipak civilizacija za Crnu Goru. Crna Gora ni sa autobusima ne moze da izadje na kraj.
    Polinezija gospodo.

22. The Following 3 Users Say Thank You to biljaneta For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    105
    Thanks Thanks Received 
    156
    Thanked in
    101 Posts

Quote Originally Posted by biljaneta;[URL="tel:6219701"
    6219701[/URL]]Ovi Rusi i Ukrajinci su skupljali smece po Baru, a i 2022 pomagali ratne izbjeglice bez obzira na pripadnost. Oni su ipak civilizacija za Crnu Goru. Crna Gora ni sa autobusima ne moze da izadje na kraj.
    U City kvart su Turci bili iznajmili stan i vlasnik kad ih je zvao da vide oce li da produze nisu se javljali.Kad je dosao na lice mjesta imao je šta da vidi.Od stana su ostali samo zidovi,a on stavio sav nov namjestaj i bijelu tehniku.
    Last edited by Cass; 26-10-25 at 22:04.

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

A bojim se da su se Crnogorci polakomili na ekipu istocno od Bosfora. A jesmo lakomi kao lakomice. Te mi cemo ovo, te mi cemo ono, a izgleda da smo podcijenili `najbolje` sinove Bliskog istoka. Svako ko je ispujtario onoliki put odande dovde mora bit spreman na sve. Ne znam samo kako smo mi to zamisljali, nasom cuvenom pamecu.
    Polinezija gospodo.

25. The Following User Says Thank You to biljaneta For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,710
    Thanks Thanks Received 
    2,336
    Thanked in
    1,088 Posts

Quote Originally Posted by Cass View Post
    U City kvart su Turci bili iznajmili stan i vlasnik kad ih je zvao da vide oce li da produze nisu se javljali.Kad je dosao na lice mjesta imao je šta da vidi.Od stana su ostali samo zidovi,a on stavio sav nov namjestaj i bijelu tehniku.
    Jeste i uticnice i tapete su skinuli, a makse...
    Stay salty.

27. The Following User Says Thank You to guvarana For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    18,871
    Thanks Thanks Received 
    8,789
    Thanked in
    4,261 Posts

Još jedna podjela u Crnoj Gori.Dijelimo se na Kurde,Turke i Alavite

Sent from my 24090RA29G using Tapatalk

29. The Following 3 Users Say Thank You to joni For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    924
    Thanks Thanks Received 
    1,297
    Thanked in
    614 Posts

A bojim se da su se Crnogorci polakomili na ekipu istocno od Bosfora. A jesmo lakomi kao lakomice. Te mi cemo ovo, te mi cemo ono, a izgleda da smo podcijenili `najbolje` sinove Bliskog istoka. Svako ko je ispujtario onoliki put odande dovde mora bit spreman na sve. Ne znam samo kako smo mi to zamisljali, nasom cuvenom pamecu.
    E ne znam pravo da ti kazem ni odakle oni ovdje ? Ja da tragam za nekim boljim zivotom sigurno bih gledao da podjem u neku drzavu sa dobrim standardom i dje se dobro zivi . Kao sto nasi koji idu vani idu u Njemacku , USA i sl. a ne u Tursku …

Mada niih je toliko da ih ima svudje , odavno su o jadu zabavili Njemacku , Holandiju , Belgiju i svudje ih tamo bije glas da su prevaranti i nista roba . Kad kupis kod Turcina auto u Njemacku znas odmah da si kupio kantu

" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

31. The Following 2 Users Say Thank You to Stivi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,710
    Thanks Thanks Received 
    2,336
    Thanked in
    1,088 Posts

E ne znam pravo da ti kazem ni odakle oni ovdje ? Ja da tragam za nekim boljim zivotom sigurno bih gledao da podjem u neku drzavu sa dobrim standardom i dje se dobro zivi . Kao sto nasi koji idu vani idu u Njemacku , USA i sl. a ne u Tursku …

Mada niih je toliko da ih ima svudje , odavno su o jadu zabavili Njemacku , Holandiju , Belgiju i svudje ih tamo bije glas da su prevaranti i nista roba . Kad kupis kod Turcina auto u Njemacku znas odmah da si kupio kantu

Crna Gora je najbliza buducem clanstvu EU. Vode se racunicom da ako izboksuju stalno nastanjenje odje, da ce moci da svrljaju po EU sa CG boravisnim papirima.
    Stay salty.

33. The Following 2 Users Say Thank You to guvarana For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

Uz Jevreje i Kineze neprevazidjeni trgovci. Nije se rodio ko je njih...
    Inace kod njih za prevaru je kriv prevareni, a ne prevarant.
    Polinezija gospodo.

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    kako će sad glovo, ostadoše bez radne snage.

Ko ce sad da razvozi cetnicku gibanicu?!
    Polinezija gospodo.

Thanks Thanks Given 
    3,613
    Thanks Thanks Received 
    6,718
    Thanked in
    4,026 Posts

Znaci moramo biti spremni da se branimo od turaka. OK, neka dodju.
    Prema tome, šta da ti kažem?

37. The Following User Says Thank You to TAKUMI For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,541
    Thanks Thanks Received 
    4,659
    Thanked in
    2,079 Posts

Odavno nisi nesto pametnije napisala...uz svo postovanje...

Oni idu tamo dje mogu svasta da rade...a ovdje to ocigledno mogu, i da kradu i se tuku i da peru pare i da se obracunavaju medju sobom bez posledica, i da ulaze legalno i ilegalno, bez prijave boravka, ...da su kakvi doktori, naucnici, akademski gradjani, ne bi nas zapali.
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    3,541
    Thanks Thanks Received 
    4,659
    Thanked in
    2,079 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/drust...kih-drzavljana

"Pokliči 'Ubij Turčina!' baš kao i uoči agresije na Bosnu i Hercegovinu, orili su se sinoć Zabjelom kao podsjetnik da se fašizam uveliko povampirio i krenuo u novi razorni pir", navodi se u saopštenju Crnogorskog PEN centra koje je dostavila Sanja Orlandić

Mogu li ovi razni centri i NVO da razmisljaju dalje od dnevnopolitickih gluposti? Ili nemaju dovoljno mozdanih celija koje mogu da to shvate?

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...lnu-pripadnost

Oceju se ukljucenje muftije...
    Last edited by mexiko; 26-10-25 at 22:33.
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    104
    Thanks Thanks Received 
    192
    Thanked in
    121 Posts

@remark

Rekoh li ja da se batalite tog Vučićevskog spinovanja? Sve i da jesam pjevao "Ubi Turcina" (što nisam), zar ne bih imao više prava da to pjevam no turčin da ubija?

Uostalom, zašto bi se ne-Turčin, poput ovih iz BS, našao uvrijeđen?

Pogledaj moje prethodne komentare pa mi opet reci da sam četnik. Prestani sa spinovanjem i relativizacijom.

41. The Following User Says Thank You to siux For This Useful Post:

Page 437 of 548 FirstFirst ... 337387427433434435436437438439440441447487537 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)