Ја вам рекох прије мјесец дана да Турцима, односмо турским држављанима, иду визе.И следећу визну либерализацију ће добити тек кад је добију од Шенгена.
Само је јако лоше да се мјесто системски, обавеза завршила још почетком године, но се чекало ради повода, да испадне неки карамбол са локалцима, а само се чекао.
Ружна слика је послата.
Ево су их 45 привели.Гарантујем неки курдски клан.
Last edited by BAR; 26-10-25 at 21:32.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Ako su sceli da bjeze da se spasu mogli su pud ambasade nije im daleko a oni se zabarakadirali u centar Zabjela, ono to je pametan potez da ti hiljada zabjelcana skace po glavi dok te policija izbavi
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
kako će sad glovo, ostadoše bez radne snage.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Naseg me taliteta nema nidje , cim krene neki jad odma se nadju likovi koji se dijele na srbe , crnogorce , cetnike , partizane …….
Ljudi ne sprdajte se , zadnjih mjesec dana se cudo cini od turaka/kurda . Prije dva dana su mi druga u sred ulice slobode pokusali odzeparit . U glovo porucis hranu jedu ti , pljuju u hranu , kradu dezert. Drug ima stan na dan izdao je prije neki dan nekom turcinu demolirao mu je pola stana i pobjegao nije ni platio ( policija chuda naravno sve to macku o vrat) . Salijecu zene , djevojke , kradu , dzepare ( iste te zene mogu biti vase majke , sestre , drugarice ) ….
Ovamo dje je mene kancelarija tu je i glovu . Ja vam kazem da tu zdravog nije dolazilo , stalno je vika i dreka . Svadjaju se izmedju sebe , kradu pazare i odu . Vec su se ovi iz ulaza pokupili da ih prijave da se micu odatle .
Bas se pakao radi od njih . Ima i Ukrainaca i Rusa svakakvih al su oni barem dosli sa parama pa sigurno nece maltretorat ljude i dzeparit i svasta cinjet . A ovo kurda sto je doslo to je ona bagra sto nema sto da izgubi ili su procerani od tamo pa dosli odje o jadu da rade (cast izuzecima i ovima sto su sa parama dosli a i to je upitno jer peru pare odje dostina)
E srecna je Madjarska i Poljska koji su odmah stali na kraj migrantima i zatvorili granice
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
U City kvart su Turci bili iznajmili stan i vlasnik kad ih je zvao da vide oce li da produze nisu se javljali.Kad je dosao na lice mjesta imao je šta da vidi.Od stana su ostali samo zidovi,a on stavio sav nov namjestaj i bijelu tehniku.Originally Posted by biljaneta;[URL="tel:6219701"
Last edited by Cass; 26-10-25 at 22:04.
A bojim se da su se Crnogorci polakomili na ekipu istocno od Bosfora. A jesmo lakomi kao lakomice. Te mi cemo ovo, te mi cemo ono, a izgleda da smo podcijenili `najbolje` sinove Bliskog istoka. Svako ko je ispujtario onoliki put odande dovde mora bit spreman na sve. Ne znam samo kako smo mi to zamisljali, nasom cuvenom pamecu.
Polinezija gospodo.
Još jedna podjela u Crnoj Gori.Dijelimo se na Kurde,Turke i Alavite
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
E ne znam pravo da ti kazem ni odakle oni ovdje ? Ja da tragam za nekim boljim zivotom sigurno bih gledao da podjem u neku drzavu sa dobrim standardom i dje se dobro zivi . Kao sto nasi koji idu vani idu u Njemacku , USA i sl. a ne u Tursku …
Mada niih je toliko da ih ima svudje , odavno su o jadu zabavili Njemacku , Holandiju , Belgiju i svudje ih tamo bije glas da su prevaranti i nista roba . Kad kupis kod Turcina auto u Njemacku znas odmah da si kupio kantu
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Znaci moramo biti spremni da se branimo od turaka. OK, neka dodju.
Prema tome, šta da ti kažem?
Odavno nisi nesto pametnije napisala...uz svo postovanje...
Oni idu tamo dje mogu svasta da rade...a ovdje to ocigledno mogu, i da kradu i se tuku i da peru pare i da se obracunavaju medju sobom bez posledica, i da ulaze legalno i ilegalno, bez prijave boravka, ...da su kakvi doktori, naucnici, akademski gradjani, ne bi nas zapali.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...kih-drzavljana
"Pokliči 'Ubij Turčina!' baš kao i uoči agresije na Bosnu i Hercegovinu, orili su se sinoć Zabjelom kao podsjetnik da se fašizam uveliko povampirio i krenuo u novi razorni pir", navodi se u saopštenju Crnogorskog PEN centra koje je dostavila Sanja Orlandić
Mogu li ovi razni centri i NVO da razmisljaju dalje od dnevnopolitickih gluposti? Ili nemaju dovoljno mozdanih celija koje mogu da to shvate?
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...lnu-pripadnost
Oceju se ukljucenje muftije...
Last edited by mexiko; 26-10-25 at 22:33.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
@remark
Rekoh li ja da se batalite tog Vučićevskog spinovanja? Sve i da jesam pjevao "Ubi Turcina" (što nisam), zar ne bih imao više prava da to pjevam no turčin da ubija?
Uostalom, zašto bi se ne-Turčin, poput ovih iz BS, našao uvrijeđen?
Pogledaj moje prethodne komentare pa mi opet reci da sam četnik. Prestani sa spinovanjem i relativizacijom.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks