Boli te uvo, makar ces naucit jos 3 jezika, mogu ti nekad valjat
Lagano momci, samo sam napisao da je malo licemjerno organizovati proteste zbog Turaka... dok se za nasu pravoslavnu bracu ta prica nije potezala evo 20 godina.
Eto, da im ja budem advokat, jer bi se neko od forumasa islamske vjeroispovijesti vjerovatno pogresno shvatio
A nema potrebe da pominjemo koliko su jedni a posebno ovi drugi valjali kad im se djedovina prodavala. I sad, ajte kuci
@JigSaw Oooo, iznenadio bi se koliko je tu jos djelatnosti, posebno po primorju, mogao bih se zakleti da minimum 90% firmi ima fine koristi od njih.
Pa izdavanje stanova, ko ima viska nekretnina, a bgm je takvih ne mali broj.. pa zidanje zgrada po naseljima koja su nekad bila sela. A i to para sto trose itekako ima uticaja na nasu krhku ekonomiju.
E sad, vjerovali ili ne, ja bas nemam nikakve koristi od njih i nemam nikakvog razloga da ih branim. Ne odgovara mi sto su dijelom napumpali nekretnine i sl, mozda jos dosta drugih stvari, ali jbg... posto smo rijesili da budemo elitna turisticka destinacija, zemlja stranih investicija i milijardi, moracemo prema strancima da budemo tolernatni.
A naravno, mozemo da im zatvorimo vrata i da zivimo od industrije

Bookmarks