Inace momci, najlakse je reci "treba organizovati nesto ja cu doci 100%" pa sto onda ne organizujete sami te proteste, evo svi cemo doci. Svi bi nesto mijenjali ali da neko drugi zapocne i organizuje. Al zato kad treba da se izadje na izbore muka guzici, jer da nije ne bi bilo 56% izlaznosti 2023.![]()
tako je. to je mantra usvojena. koja je totalno pogrešna i iskrivljena. da ima države ne bi dozvolila ovoliki broj ovija uopšte. uopšte ih niko ne kontroliše a vrlo brzo su skapirali kako sistem funkcioniše u ovoj raspaloj zemlji.
gradjanina CG koji nije političar/član stranke/kupljen od stranke za sitno/stranca nema ko da štiti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 26-10-25 at 18:07.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Sve to treba pricerat okle je doslo. Podji u Tursku pa nosi noz za pas, pa radi ovo sto oni rade...bacili bi te u neki kazamat i zaboravili na tebe nekoliko godina. Gamad.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ako je oštećeni momak koje je izašao iz kafane,dobio je (neću reci zasluženo jer vadjenje noža nije način)koliko se vidi na snimku to sto je prvi napao,sad ne možemo znati šta se tu desilo ili imaju nešto od ranije,makar ja ne mogu ništa reci preko ovog snimka.
Odje narod odma skoči da osudjuje ove,u odbrani naših gradjana,ali valja prvo utvrditi šta je bila pozadina. A mediji fino to pumpaju.
Znam recimo situaciju sa vozačem autobusa od prije nekih mjesec dana,pričao mi je covjek da je tu zapravo vozač autobusa bio kriv,iako su svi ovog drugog osudili da ga je napao.
Niko od nas ne može podrzavati neko nasilje,kamoli od stranaca,može se desiti sjutra bilo kome od nas,ali ne treba osudjivati unaprijed bilo koga.
Kako ono rekoše, navikavajte se na neku novu CG. Uživajte
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Ado blage veze nemaš šta pričaš. Turci su otišli po noževe, pa se vratili.
A i sramota je što pričaš tako.
Izmjena:
Čitam na vijestima šta piše i ova priča se ne slaže sa Zabjelskom pričom da su se sporečkali, i da su se turci vratili sa noževima.
Last edited by siux; 26-10-25 at 18:23.
Tu se slazem apsolutno, medjutim tu zakazuju nase institucije i mi treba da se borimo da te institucije rade svoj posao kako treba a ne da se neki random momak pravi junakom i herojem
Ako oces legalnim putem (da policija ne ulijece u vas i razbije vam bubrege) evo:
https://m.euprava.me/usluge/detalji_...dServiceId=578
https://www.katalogpropisa.me/propis...-priredbama-2/
Kad to organizujes, napravis fino instagram/facebook stranicu, izreklamiras to svudje kako bi se prosirilo i ko dodje dodje i protestuje, mozes isto da se javis nekim NVO (mada boli njih patka za to, nema kesa u ovom pitanju) i krenes. Ja cim vidim tvoj protest ja cu se potruditi da taj dan budem tu i prisustvujem i dam svoj doprinos ako smatram da se zalazemo za istu stvar.
Interventna iz devedesetih bi bila penicilin za ovakve![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
I tadasnji mangupi ili OIL lica su se bojala te intervetne...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
policije nema da kontroliše divljanje u saobraćaju, kamoli da kontroliše sumnjiva lica.
ovo se vrlo lako može riješiti u par dana. fino provjeriš dozvole za boravak svima. ko nema urednu fino doma po kratkom postupku. pa neka se bune kolko oće.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Izgleda policija nema vremena da radi konkretnije stvari od prevođenja ovih formi na ćirilicu.
@JigSaw
zabjelska je priča da su se sporečkali, pa su se turci vratili sa noževima da se obračunaju.
Last edited by siux; 26-10-25 at 18:30.
Treba privesti Radosava...![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Polakote... pravili su i Rusi i Ukrajinci sranja pa se nijesu protesti organizovali. Samo sto su Turci malo tamnije putii drugacije vjere, da
Pitanje sto je bio povod, cisto sumnjam da su random momka izboli na ulici iz cista mira
Daleko od toga da branim Turke, ogroman broj ovih sto su dosli su prevaranti koji gledaju kako da usicare i zavrnu te za euro, za poslovanje ih izbjegavati u sto sirem luku. Ali ima i normalnih a nijesam primijetio da su do sad bili nesto nasilni.
Drzava mijenja Zakon o strancima, do sad su na ime firme dobijali boravak ali sad ce morati da zaposljavaju tri radnika sto im nece bit isplativo pa ce ici dalje.
A bgm, nije da nijesu punili budzet i to pofino, i oni i ostali stranci, kad bi odjednom nestali iz CG dobro bi to osjetili... tako da treba bit pazljiv sa zeljama
Vise vjerujem snimku nego zabjelskoj prici i njegovoj izjavi, jer po izjavi on njih kao "smiruje" a ne pominje da je on prvi naletio na njih.Opet, ne opravdavam samo nije lijepo da se ovako izvrcu price, dajte kako jeste ili nemojte.
Mislim da 90% ljudi na ovom forumu briga jesu li Turci, Rusi ili Ukrajinci. Jednostavno, sve sto oni donesu mi odje VEC IMAMO, i mafijase i prevarante i lopove i ubice i narkomane, sve sve sve i APSOLUTNO nam kao drustvu ne trebaju oni, budzet su napunili kao uprkno, tj. iz tog budzeta je sve otislo u necije ruke. Od njih su koristi imali samo razni notari, pravnici i advokati koji su im sredjivali boraviste itd itd, zavrsavali za clanove familija, nalazili stanove (preko agencija) i poslove preko agencija za zaposljavanje. Znaci od njih su imali koristi samo ovi domaci koji su isti kao oni. To je jedini razlog zasto bi ih ja sve poslao nazad.
357 đe živiš ti? Ja u zgradi na četiri jezika pišem "Molimo ne ostavljajte smeće po hodnicima". Nema našeg naroda. Sad po vijestima ima oko 13000 turskih državljana u CG, i to pričamo o prijavljenima.
Što se tiče pravljenja sranja:
Dosta imamo svog kriminala, ne interesuje me nacionalnost kriminalaca, dok mogu da se odstrane - ODLIČNO. Za to sam dizao svoj glas a želim da ga dižem i opet.
Ovo su Kurdi,sa njima ni Erdogan nije mogao izaci na kraj.
Uzeo sam kokice, cekam forumaskog advokata![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Fino su ga ovi drugovi iz kafane ispostovali…
f6
What a time to be alive, Turci sa jataganima a ovi što ih Spajke dovodi preferiraju mačete, moraće štitove nosit oni što u pjacu krenu.
Boli te uvo, makar ces naucit jos 3 jezika, mogu ti nekad valjat
Lagano momci, samo sam napisao da je malo licemjerno organizovati proteste zbog Turaka... dok se za nasu pravoslavnu bracu ta prica nije potezala evo 20 godina.
Eto, da im ja budem advokat, jer bi se neko od forumasa islamske vjeroispovijesti vjerovatno pogresno shvatio
A nema potrebe da pominjemo koliko su jedni a posebno ovi drugi valjali kad im se djedovina prodavala. I sad, ajte kuci
@JigSaw Oooo, iznenadio bi se koliko je tu jos djelatnosti, posebno po primorju, mogao bih se zakleti da minimum 90% firmi ima fine koristi od njih.
Pa izdavanje stanova, ko ima viska nekretnina, a bgm je takvih ne mali broj.. pa zidanje zgrada po naseljima koja su nekad bila sela. A i to para sto trose itekako ima uticaja na nasu krhku ekonomiju.
E sad, vjerovali ili ne, ja bas nemam nikakve koristi od njih i nemam nikakvog razloga da ih branim. Ne odgovara mi sto su dijelom napumpali nekretnine i sl, mozda jos dosta drugih stvari, ali jbg... posto smo rijesili da budemo elitna turisticka destinacija, zemlja stranih investicija i milijardi, moracemo prema strancima da budemo tolernatni.
A naravno, mozemo da im zatvorimo vrata i da zivimo od industrije
Last edited by 357; 26-10-25 at 20:07.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks