jedna od većih misterija foruma - ko je forumašica koja se družila sa triplijem?
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Imam teoriju, ali nije za javnost
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
bruka ako je samo jedna.
Realna priča bi bila kod picerije Ćošak.
Pa staneš preko puta i čekaš....
/Ne nikada ovo nismo radili/.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ah, oprostite mi, vjerujem da je Vašim nevinim očima termin koji sam upotrijebila izazvao duboki nemir više nego svi gadluci koje ovdje pročitaste!
Kao i svaki izbor, tako i taj vezan za uživanje govori poprilično o osobi. Ima muškaraca kojima je uživanje da se posvete jednoj ženi koju vole i koja ih voli, i sigurna sam da više blagodeti imaju iz takvog odnosa nego što bi imali rasipajući se na žene koje bi ionako neselektivno bile s bilo kojim koji naleti. No, te muškarce ni ne mogu privuć one lako 'saradljive' , jer nisu neiživljeni, a i cijene sebe dovoljno.
Negooo... da vam ne kvarim 'zabavu' i pikanterije, kulturno vas pozdravljam!
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Sve postene odje obitavaju
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Kazes izbor vezan za uzivanje. Sta treba coek da radi umjesto da uziva u zivotu, sta je poenta zivota nego da se uziva u njemu?
Sta znaci 'one lako saradljive'? To ako neka djevojka hoce da se druzi sa tripletom recimo, ne znaci da je 'lako saradljiva'. Mozda znaci da samo zna sta hoce, i da se ne ustrucava, nema predrasuda, kompleksa.
Dok sa druge strane ima onih koje cekaju 'princa na bijelom konju', lijepog, visokog, pametnog, sarmantnog, bogatog itd. itd. Pa ga nikad ne docekaju, nego ostaraju same, jer takav ne postoji, to je ideal, i proizvod zapadne filmske industrije, koji dovodi do bijele kuge, i depopulacije. Svi imaje neke vrline i mane, ali na tim manama dvoje ljudi moze da radi, zajedno, pa ti ideali u nekim poljima mogu i da se postignu, zajedno.
Sto znaci izivljen, i neizivljen muskarac? Je li tripleta izivljen sto je bio sa vise djevojaka, ili mozda muskarac koji je bio sa jednom, ili nijednom? Opet proizvod zapadne filmske industrije, psiholoska manipulacija, ispiranje mozga, i ugradjivanje kompleksa.
Last edited by techlinkit; 25-10-25 at 10:26.
A što napraviste od teme beaoletamo
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ja, veli, više volim da gledam kako drugi uživaju...
Svaki dan je dobar za upiranje.
Zamolio bih moderatora da samo gospodin cija je tema moze da pise vise od 160 karaktera dok ovi “glasovi razuma” malo skrate jer vrtim po ure dok dodjem do onoga zasto sam usao na temu!
Trile je onaj dobar komsija koji vam nosi kese iz prodavnice, a kad padne mrak presvlaci odijelo…
Mnogo sam vise uzivao u prvim danima akcije kada je imao ogranicena sredstva i vise maste…
Da sam forumasica davao bih mu redovno cisto da ostane u formi i da se muvamo pred svima, a bilo bi i navijam “da li si mogao jos jednom”!
I ja bih mu davao isto tako ali pod uslovom da svaki put donese test iz IJZCG.
...
A vidis da je stalno tamo
Sent from my phone
E ovo mi treba nakon onog stresa oko Turaka
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ove koje se ne osjecaju sigurno,shalji kod mene sinko,9 soba,video nadzor,u dvorishtu psi...sve po PS-u![]()
...
kako će ova platit cijenu što je tripli pun safre.
uz ovo će da ebe.
Uh ne tripuj ga sad oko te zajebancije na usta,da ne ide 10 testova da radi,neka izdushi na ovu s mirom.
...
Koliko neinformisanih i neobrazovanih koji ne razlikuju genitalni herpes od hsv 1
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks