Page 430 of 548 FirstFirst ... 330380420426427428429430431432433434440480530 ... LastLast
Results 10,726 to 10,750 of 13693

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2025]

Thanks Thanks Given 
    1,663
    Thanks Thanks Received 
    2,633
    Thanked in
    1,190 Posts

Hoce kako ne. Diglo bi se sve zivo da se to uradi, kako su oni ugrozeni.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

znaš li kolko bi mene to zanimalo? ako znate da škrabate nekakve budalaštine ajmo fino da krečite. no, jbg u državi dje je lik na forumu objašnjavao kako neko nije mogao imati bankovni račun jer je Srbin ili dje ljudi neće da glasaju za sudiju US jer nije Bošnjak ne možeš puno očekivati.

ali zato ovi novi postavljaju rekorde. ovo brani crnožuti.

https://x.com/Bojana_Jok/status/1981318174621553065

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    18,965
    Thanks Thanks Received 
    8,841
    Thanked in
    4,293 Posts

Quote Originally Posted by retype_htc View Post
    Hoce kako ne. Diglo bi se sve zivo da se to uradi, kako su oni ugrozeni.

Niko nema pravo da pretpostavlja da li bi ili ne bi bili ugroženi zbog krečenja,dok oni sami to ne kažu.Ja sam baš optimista i mislim da bi i stanari i opština bili zadovoljni(s obzirom na manjak radne snage na molerskim poslovima) pa bi možda i skupili i platili dijelom to krečenje a i kosovari bi bili zadovoljni jer bi se vratili sa utakmice sa dnevnicama.
    Ne gledajte sve crno.Ako su mogli neki da se upoznaju na saučešća i uđu u brak posle toga,može se i iz ovog incidenta izaći tako da su svi srećni i zadovoljni

Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
    Last edited by joni; 23-10-25 at 20:34.

Thanks Thanks Given 
    18,965
    Thanks Thanks Received 
    8,841
    Thanked in
    4,293 Posts

Evo sad izađe snimak grafita.Po meni nije provokacija to što su ispisivali, za kosovarsku istoriju, bitnu godinu...1878-mu.Niko im ne može oduzeti taj istorijski trenutak i tu godinu, kad su posle viševjekovne borbe za slobodu izvojevali i diplomatsku bitku i bili priznati kao samostalna država.
    Ovo im je istoričar Edi Rama predočio i objasnio.
    Ako javno priznaju da je UČK skraćenica od U Čkupi Kurchevu...i to bi im oprostio.

Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
    Last edited by joni; 23-10-25 at 20:50.

Thanks Thanks Given 
    7,369
    Thanks Thanks Received 
    4,780
    Thanked in
    2,447 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    Crnogorski mimer Radosav Vrbica saopštio je da je proveo šest sati u Centru bezbjednosti, čekajući odluku tužioca povodom prijave koju je protiv njega podnijela voditeljka RTV Podgorica Sanja Kovačević.

Kako je naveo, prijava je podnijeta zbog objave na Instagramu, u kojoj je, na ironičan način, komentarisao njen stil vođenja emisija.

„Zbog storija u kojem sam napisao da bi bila dobra za govore na sahranama — jer svakog gosta, ma ko bio, dočekuje uz hvalospjeve i komplimente. (Za one koji nijesu razumjeli: ljudi koji govore na sahranama obično govore sve najbolje o pokojniku)“,

Znaci 6 sati je covjek proveo sa inspektorima objasnjavajuci sta je htio da kaze a oni su 6 sati vijecali da li prekrsajnu ili krivicnu prijavu? Da li joj je ugrozio bezbjednost i zivot? Ili je ovo ka kad se rece da su sportski novinari idealni da drze govore po sahrana?
    Sigurno nisu drzali URA mimere koji se sprdaju javno jer URA je iza njih...
    Cudo 6 sati je neka voditeljica uzela vremena nekome inspektoru koji je trebao da se bori protiv kriminala...a on 6 sati uzima izjavu...

Sent from my SM-A546B using Tapatalk
    Ako ništa drugo, makar može da se priča i piše što oćeš od kad nam osvježivači slobodu udijeliše 30. avgusta (nije trajekt)
    Tko leti, vrijedi...

6. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    489
    Thanks Thanks Received 
    1,333
    Thanked in
    846 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    tako je. čoek u ovom trenutku vlada CG uzduž i poprijeko. jedini bitniji grad u ovoj državi koji nije totalno pod njegovom šapom jeste Budva. ostali svaki. pg i nk kao najbitniji. u pg se sve df pita. na nivou države svako bitno preduzeće je njihovo. kad mandić uvede cg u eu onda idu jake stvari. mijenjanje Ustava u skoro svim tačkama, mijenjanje zakona o državljanstvu (ide ubacanje desetina iljada glasača dfa). u jednom momentu će dobri manda i referendum o ponovnom ujedinjenju sa Srbijom kroz priču progurat. na sve to eu će da ćuti. Srbija pod snsom će biti maca za CG pod dfom. onda će odje na forumu da se slušaju kuknjave kad ih budu po uzoru na sns mlatili dfovi batinaši ako neko ustane na protest. a ja ću da se smijem.
    Rekao bih da malo bombasticno iznosis neke teze. I koja god partija da je na vlasti trenutno nista se posebno za buducnost Cg ne bi promijenilo. Politicko trziste je takvo trenutno, nema niko da povuce, svi su pasivni, iskorisceni, anemicni. Manda jase momentum ali nece vjecno. Ne zaboravi mentalitet, koji je klasicni interesni. Prije mislim da ce izabrati i biti prvi u Cg ako udjemo u EU, nego da ce biti i dalje podguzna muva Vucica(kojeg koristi jer nema drugi nacin i nema sto drugo da ponudi) i kociti ulazak. Cak mi je potpuno nevjerovatno da bi izabrao ovo drugo. Ali eto, vidjecemo. Mislim da ce mnogi da ublaze nacionalizam, jer ipak predstavljaju ovu drzavu, stvaraju konekcije, osjecaju mozda konacno da je i njihova. Na narodu je da kaznjava olovkom i da koristi prava koja mu pripadaju. Al da lezi i ceka da se samo nesto mijenja ne ide. Sve i da provuce kroz pricu referendum, to su klasicni politicki poeni. Prosto, nepromjenjivost starih praksi, i sijanje starih sjemena ne moze im donijeti dobre plodove na duze staze. Zaboravljas da je ovo narod kojemu je bitno samo danas, a za sjutra nema dobacaj.

kad udjemo u eu ide masovno bježanje normalnog naroda iz ove zemlje, a dolazK iljade avganistanaca, iranaca, egipćana, alžiraca & ostalih. država sad ne umije i ne zna da kontroliše nelegalni ulazak migranata a ne kad svi budu navrli odje jer eu. onda kad jake države eu odluče da 'svoje' migrante pošalju malo kod nas.

da ne pričam o ostalim aspektima, jer gradjanima nema ko da objasni šta sve donosi eu. i dobro i loše. mada kako da im objasni kad spoljnu politiku vodi košarkaški trener.
    Ako ne umijemo da se izborimo za sebe ne zasluzujemo bolje. Ne vidim trenutno nijedan logicni korak ili koaliciju a da nije Eu. Iako i ona ima hiljadu problema. Zato, ocekuj najgore a nadaj se najboljem.

8. The Following User Says Thank You to nicky For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,074
    Thanks Thanks Received 
    1,443
    Thanked in
    724 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Идеја је да се новим чланицима ограничи могућност да блокирају остале државе.И то је океј посебно за Србију и за Албанију.

Не продржвам улазак у ЕУ у којој не би имали право гласа, односно не би добили јасно назначен план како да то право стекнемо након одређеног времена, а који би зависио од нас.

Типа добићете право гласа одмах.Океј.
    Добићете право гласа за 10 година кад испуните јасно прописане услове.Океј.

Добићете право гласа кад се све чланице ЕУ договоре око прегласавања и квалификованих већина, што се неће десити без неког великог зијана у свијету.Није океј и не подржавам такав улазак.

Лично мислим са ће ЦГ ући по редовној процедури, и да ћемо бити посљедња земља која ће тако ући у ЕУ.
    Primice nas vjerovatno i oni ce odluciti o tome a zbog svog sopstvenog nekog interesa i teritorije i eventualno resursa radne snage u kompleksnim zanimanjima koje posjedujemo tipa spremacica, keramicar i usluge i trgovina.
    A da neki nas politicki predstavnik ima pravo glasa bilo dje van Crne Gore, to je mozda ako se gleda iz perspektive nekoga sa strane veoma diskutabilno, nisu bas uspjeli nista specijalno ozbiljnije da implementiraju ovdje pa nije realno ovekivati da bi doprinijeli rjesavanju nekog spoljnopolitickog pitanja. Mozda bi mogli imati stav i misljenje recimo o tome da li je neka vocka zrela za pojesti da li dizne u motorima mozda previse cesto crkavaju ali EU vjerovatno vec ima neke ljude koji to mogu analizirati prije nekog naseg opunomocenika zvanicnog.

10. The Following 6 Users Say Thank You to Shaneman For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Default Iz raznih medija [Edicija 2025]

Quote Originally Posted by nicky View Post
    Prije mislim da ce izabrati i biti prvi u Cg ako udjemo u EU, nego da ce biti i dalje podguzna muva Vucica(kojeg koristi jer nema drugi nacin i nema sto drugo da ponudi) i kociti ulazak. Cak mi je potpuno nevjerovatno da bi izabrao ovo drugo.
    zavisi od razvoja situacije u Srbiji dosta. df sve svoje pobjede na izborima odje duguje samo i isključivo snsu. previše je sns uložio u df odje da bi tek tako manda radio šta 'oće. naravno, postoji i strana priče - kad i ako manda ośeti da je režimu sns stigao kraj lagano će on i ekipa njegova stranu promijeniti i približiti se novima. ali šanse da df bira eu prije potčinjavanja vlasti u Srbiji je 1%. nema te situacije u kojoj je bilo šta dobro za ovu državu za tu grupu izdajnika preče od izdaje i prodavanja svega snsu.

Ali eto, vidjecemo. Mislim da ce mnogi da ublaze nacionalizam, jer ipak predstavljaju ovu drzavu, stvaraju konekcije, osjecaju mozda konacno da je i njihova.
    oni su nacionalizam i sijanje vjerske mržnje digli na veći nivo. jedan jedini član dfa kao i jedan jedini glasač njihov ne osjećaju ovu državom njihovom. tako nešto kod njih ne postoji. ali zato svaki član te partije i svaki glasač uredno mrze istu kao i Crnogorce & manjine. ali to niko neće da prizna.

12. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,894
    Thanks Thanks Received 
    1,400
    Thanked in
    511 Posts

Sjećam se kad smo 2007. sjeđeli na nekoj proslavi tadašnje EAR, neki Njemci i par naših i zaključili da CG ulazi u EU najkasnije 2012. Kad ono međutim, 2025. Dajko narodni heroj.

14. The Following User Says Thank You to Tica For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    245
    Thanks Thanks Received 
    691
    Thanked in
    339 Posts

https://rtcg.me/upload//media/2025/9...04832/kapa.mp4
    Veli ova iz Unije poslodavaca...drzava ne moze nista konkretno da uradi da olaksa gradjanima oko visine podstanarskih renti i cijene kvadrata stana, nego da treba sacekati da to uradi "zakon ponude i potraznje"...

Svaka cast, bas empaticna, humana i socijalno kasapnicka prica...

Slusao sam nedje nekog lika ili je isto bio iz Unije poslodavaca ili iz...Privredne komore...veli lik najbukvalnije - cijene hrane moraju da budu tolike, mozda su i povoljne kad se uzme u obzir to to to i to...cijelu emisiju se vrcase oko te price bez trena nekakvog osjecaja hipokrizije...
    ...
    Treba vise tih unija poslodavaca i privrednih komora...
    Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja

Thanks Thanks Given 
    4,272
    Thanks Thanks Received 
    8,239
    Thanked in
    3,137 Posts

Drzavi da nema masovnog betotniranja i turizma, bili bi kao kosovo i bosna.

Ja bih da mi PDV podignemo dogodine na 25%, pa onda one tamo na 27%, da stignemo madjare i hrvate.

Mora se punit budzet od necega.

Sent from my SM-A566B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Drzavi da nema masovnog betotniranja i turizma, bili bi kao kosovo i bosna.

Ja bih da mi PDV podignemo dogodine na 25%, pa onda one tamo na 27%, da stignemo madjare i hrvate.

Mora se punit budzet od necega.

Sent from my SM-A566B using Tapatalk
    Је ли ко правио процјену, угрубо наравно, колико би се могло намакнути да се ови станови опорезују? Хиљаде празних станова, власнике заболе ћуна.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    489
    Thanks Thanks Received 
    1,333
    Thanked in
    846 Posts

oni su nacionalizam i sijanje vjerske mržnje digli na veći nivo. jedan jedini član dfa kao i jedan jedini glasač njihov ne osjećaju ovu državom njihovom. tako nešto kod njih ne postoji. ali zato svaki član te partije i svaki glasač uredno mrze istu kao i Crnogorce & manjine. ali to niko neće da prizna.

Zna se iz koje kuhinje to ide. I meni smetaju te stvari kad vidim. Porazno je kad vidim da drzava nema snagu. Cesto sam u kontaktu sa ljudima iz tih krugova i nemali broj puta sam pricao otvoreno sa njima. Trudio sam se da razumijem odakle ide svo to nezadovoljstvo, inat i sl. Ima dosta faktora. Jos mrznje, popovanja, osudjivanja ne rjesavaju problem. Posten i iskren razgovor, primjer djelom pomazu u rjesavanju. Ako mogu da porazgovaram s nekim ko ne priznaje CG, ili mu je CG samo Ct i nahije, slika se u sajkacu, pa se dodje do toga da su ljudi manipulisani, da se zivjelo zajedno bez problema, da se nabroje svakoj ideologiji dobre i lose stvari, da se ukaze na licemjernost svake strane. Pa ako je raspolozenje na nivou i priznaju zlocini i sl..
    Vidji nevezano za predznak, imao bih toliko ruznog da kazem kad vidim sto sam sve slusao i gledao i to na mjestima dje se najmanje ocekuje i kad bih se samo tim vodio precrn bih bio i ne bih vidio prostor za bolje. A zivot svakodnevno demantuje

19. The Following 3 Users Say Thank You to nicky For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Zna se iz koje kuhinje to ide. I meni smetaju te stvari kad vidim. Porazno je kad vidim da drzava nema snagu. Cesto sam u kontaktu sa ljudima iz tih krugova i nemali broj puta sam pricao otvoreno sa njima. Trudio sam se da razumijem odakle ide svo to nezadovoljstvo, inat i sl. Ima dosta faktora. Jos mrznje, popovanja, osudjivanja ne rjesavaju problem. Posten i iskren razgovor, primjer djelom pomazu u rjesavanju. Ako mogu da porazgovaram s nekim ko ne priznaje CG, ili mu je CG samo Ct i nahije, slika se u sajkacu, pa se dodje do toga da su ljudi manipulisani, da se zivjelo zajedno bez problema, da se nabroje svakoj ideologiji dobre i lose stvari, da se ukaze na licemjernost svake strane. Pa ako je raspolozenje na nivou i priznaju zlocini i sl..
    Vidji nevezano za predznak, imao bih toliko ruznog da kazem kad vidim sto sam sve slusao i gledao i to na mjestima dje se najmanje ocekuje i kad bih se samo tim vodio precrn bih bio i ne bih vidio prostor za bolje. A zivot svakodnevno demantuje
    treba razdvojiti dvije stvari. prva svi znamo šta bg radi, pogotovo u periodu od kad imaju punu kontrolu nad zbivanjima odje. dakle od momenta kada je abazović postao premijer. druga stvar je bitnija a na nju ne utiče sns. glasačko tijelo dfa baštini vrijednosti koje su svojstvene ideologoji ratka mladića. maśa kovačević priča tačno ono što svaki glasač dfa misli. tu nikakvog pomirenja iz njihove perspektive nema. oni znaju da su vlast sada, maśa im je pokazao da su IZNAD zakona i tek će da rade svašta. a ja ću da se smijem jer bijah u pravu. isto ka' što sa svake druge bande imaš ljudi koji razmišljaju kao maśini sledbenici. i ima ih puno, mnogo više no što iko hoće/želi da prizna. i sve takve na gomilu eo punih pet godina pali isključivo vlast na čelu sa dfom. i nemaju namjeru da stanu, no će kako budu radili svašta samo dizati brzinu vjerske mržnje.

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...icu-4-novembra

Ima li slucajno krivicar na forumu da mi kao laiku objasni kako bratanic 'se tereti za teško djelo protiv opšte sigurnosti, laku tjelesnu povredu, kao i za neovlašćeno držanje oružja i eksplozivnih materija' a u istoj toj optuznici navodi '...a zatim ispalio više hitaca iz vatrenog oružja. Tom prilikom je, kako se navodi, Perović ranjen'?

Ako ne pitam previse,naravno.

22. The Following User Says Thank You to umart For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    787
    Thanks Thanks Received 
    289
    Thanked in
    216 Posts

Sve sjajno I bajno

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

zavisi od razvoja situacije u Srbiji dosta. df sve svoje pobjede na izborima odje duguje samo i isključivo snsu. previše je sns uložio u df odje da bi tek tako manda radio šta 'oće. naravno, postoji i strana priče - kad i ako manda ośeti da je režimu sns stigao kraj lagano će on i ekipa njegova stranu promijeniti i približiti se novima. ali šanse da df bira eu prije potčinjavanja vlasti u Srbiji je 1%. nema te situacije u kojoj je bilo šta dobro za ovu državu za tu grupu izdajnika preče od izdaje i prodavanja svega snsu.

Zato ste svi voljeli Jugoslaviju pa je zavrsila kako je zavrsila. Kad bi malo smanjili eksponiranje sopstvenih emocija. Mrzi, voli, tandara, mandara. Svako oce svoj dio, bukvalno ka i vazda. Kako kaze Manda kada pogleda na montenegrinski dio Parlamenta - zbog mene nijedna majka nije zakukala.
    Polinezija gospodo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/drust...ionalnog-parka
    Ваљда нема дана да из ОКГ ДПС не помињу Весну Братић.
    Ево само на овој позицији је ОКГ ДПС оштетио државу 5 пута више него што оптужују Братићку.

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

pa ništa onda. ne treba da odgovara ni vesna bratić, ni ovaj bratanić tvog šefa, niko od novih. samo jer je dps lopinja.

Thanks Thanks Given 
    6,155
    Thanks Thanks Received 
    5,790
    Thanked in
    3,348 Posts

Oce predśednika da nam prokunu jer je izjavio da je Amfilohije Crnogorac pu pu pu
    Vala Jakove na pravom si putu...imas podrsku!!!

Sto bi neki rekli "ugrozeni srbi" na aparate

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    https://www.vijesti.me/vijesti/drust...ionalnog-parka
    Ваљда нема дана да из ОКГ ДПС не помињу Весну Братић.
    Ево само на овој позицији је ОКГ ДПС оштетио државу 5 пута више него што оптужују Братићку.
    Braticeva. Ne podsjecaj.

Thanks Thanks Given 
    6,952
    Thanks Thanks Received 
    680
    Thanked in
    397 Posts

Quote Originally Posted by umart View Post
    https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...icu-4-novembra

Ima li slucajno krivicar na forumu da mi kao laiku objasni kako bratanic 'se tereti za teško djelo protiv opšte sigurnosti, laku tjelesnu povredu, kao i za neovlašćeno držanje oružja i eksplozivnih materija' a u istoj toj optuznici navodi '...a zatim ispalio više hitaca iz vatrenog oružja. Tom prilikom je, kako se navodi, Perović ranjen'?

Ako ne pitam previse,naravno.
    Tesko djelo protiv opste sigurnosti podrazumjeva tesku povredu ili smrt. Laka je vjerovatno nanesena drugom liku.

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    7,369
    Thanks Thanks Received 
    4,780
    Thanked in
    2,447 Posts

Tek sad vidim detalje i meni je ovo super.
    Amfi je dobio Orden crnogorske velike zvijezde. Cio život je pljuva petokraku, i onda mu je ovaj moron Jadov zakači posthumno.

https://www.vijesti.me/vijesti/drust...elike-zvijezde

Prelijepo...
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    7,369
    Thanks Thanks Received 
    4,780
    Thanked in
    2,447 Posts

Quote Originally Posted by Platinum View Post
    https://rtcg.me/upload//media/2025/9...04832/kapa.mp4
    Veli ova iz Unije poslodavaca...drzava ne moze nista konkretno da uradi da olaksa gradjanima oko visine podstanarskih renti i cijene kvadrata stana, nego da treba sacekati da to uradi "zakon ponude i potraznje"...

Svaka cast, bas empaticna, humana i socijalno kasapnicka prica...

Slusao sam nedje nekog lika ili je isto bio iz Unije poslodavaca ili iz...Privredne komore...veli lik najbukvalnije - cijene hrane moraju da budu tolike, mozda su i povoljne kad se uzme u obzir to to to i to...cijelu emisiju se vrcase oko te price bez trena nekakvog osjecaja hipokrizije...
    ...
    Treba vise tih unija poslodavaca i privrednih komora...
    Država ne može da odredi cijenu po kojoj će vlasnik stana da ga izda zakupcu. Mislim, može, ali tada ode sve u sivu zonu gdje je zakupac stana još manje zaštićen i plaća komad skuplje u kešu nego što država propisuje. E, da, i u kiriju na crno se ukalkuliše potencijalna kazna koju je propisala državca. Pa bude dobro skupo.
    Može da subvencioniše kirije koju plaćaju, ali će se na tržištu kirije podići za iznos koliko su subvencije.
    To vam je tržište, poznato kao obrni, okreni, guzica ti je nazad.
    Kirije su visoke samo iz jednog razloga. Ima tražnje po sadašnjoj cijeni. Jbg... posledica 100K stranaca sa dozvolom boravka. A bez njih više ne možemo, jer da odu pukla bi ekonomija. Navukli se na 1000+ plate na državni posa koji se sastoji od blejanja u Bokešku.
    Što ne vidite da se neđe ubačite?
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    6,155
    Thanks Thanks Received 
    5,790
    Thanked in
    3,348 Posts

Komso diler opijata kupio bmw... proda mercedes...njega je poguro ovaj veting...

Page 430 of 548 FirstFirst ... 330380420426427428429430431432433434440480530 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)