Ima T-Cross i Taigo za 20-21k.
Caddy je institucija, 25K je pištolj, furgon sa 55KW
Sent from my OP13 using Tapatalk
Hahahahahaa ajde zavrsi nam dva komada, mozda bude malo jeftinije![]()
Ima T-Cross i Taigo za 20-21k.
Caddy je institucija, 25K je pištolj, furgon sa 55KW
Stay salty.
Nisam pitao, u JUNK mi je
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Hahhaahhahahaha
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Oni nemaju danas djelove a ne 10 godina nakon prestanka proizvodnje.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ako pridaju u EU onda moraju da se povinuju EU zakonima, u suprotnom će da ih globe žestoko. Ako su se Google, MS i Apple morali povinovati, onda će i kosooka braća.
Naravno, ne kupovati neke lijeve brendove, nego one prisutne na EU tržištu.
Stay salty.
I ti vozis ne tako popularan/cest brend barem kod nas a mozda i okruzenju, pa ne znam je li te to odvratilo od trgovine ?
Super, drago mi je zbog tebe.
Malu privredu ne bih komentarisao.
Zasto? Znaci sve stavljas OEM na auto?
Slabo ti ja radim servise a kad radim odradim da valja
Jetour Zongheng G700, SUV vozilo tvrtke Chery, ušao je u povijest kao prvi automobil te kategorije koji je uspješno prešao 1,2 km široku rijeku, demonstrirajući naprednu amfibijsku tehnologiju
Jetour Zongheng G700, SUV proizveden pod krovom poznatog kineskog proizvođača vozila Chery, postao je prvi SUV u povijesti koji je uspješno prešao rijeku Jangce. Ovaj se pothvat dogodio 16. listopada, s polaskom s trajektnog terminala Wuhuu, gdje se ujedno nalazi i sjedište Cheryja.
Amfibijsko putovanje ukupno je bilo dužine 1.480 metara, odvelo je automobil preko najmoćnije kineske rijeke, a završeno je za (samo) 22 minute. Vozilo je prešlo preko otprilike 1,2 kilometra širine vodene površine, uspješno se noseći sa strujama brzine do 10 km/h. Tijekom prelaska, SUV je održavao stabilan plutajući položaj i kretao se brzinom od oko 7 km/h prije nego što je sigurno stigao na trajektni terminal s druge strane rijeke.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Bugi, da te zamolim u svoje ime (i vjerujem još nekolicine kolega), da nas makar ovdje poštediš kilometarskih copy/paste postova, poput onih sa teme o elektromobilima.
Stay salty.
Imas opciju ignore, ja sigurno imam 20oro...banja.
Naravno, Bugana nije medju njima.
Nije to poenta, umije on cesto konkretno stosta napisati, medjutim topic se prelako razvodni masom marginalno bitnih/relevantnih informacija, novosi i AI clanaka.
Stay salty.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks