Samo trening i zdrava ishrana
Tu es mon hero.
taman smo mislili on preselio, kad ono... covekuuu, nemoj se preforsirat
nothing comes from violence and nothing ever could
Samo trening i zdrava ishrana
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
I turska za uljepsavanje
Udare se zubi i siskice na stranu, bjeste mame
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Zamisli kad od bjeline sijevnu prokletije
Javi samo kako je ta sa stomacnim virusom jer brinemo
Sent from my AC2003 using Tapatalk
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Koji je to zicer, mislim klistir završen...
Toj je neki drugi radio klistir,nije se Tripi potrudio bice... Ne moze se na 3 stolice
Jedino da ne spava kao Vucic
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
A dje, ova ne bi s drugim sanse nema, a zna da nismo par. Takvu privrzenost u zivotu nisam vidio. Kuva mi, titra oko mene, cak i previse pa joj skrecem paznju ali dzabe. Cini mi se cak i da se ozenim, sa mnom bi bila
Neka je, taman mi treba malo odmora i neka od 19, 20 godina. Ali te nece sa mnom
Evo dok ovo pisem stize mi ova poruka
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
![]()
Last edited by Tripleta; 22-10-25 at 10:30.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Da bi se razumio tok radnje, ova nema stomačni?
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
E pogledaj kako je crn na ovu oblacinu
možda bi se tripleta smirio uz pravu ženu. i ostavio svoju burnu prošlost za sobom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
E jes kako ne
Takvi poput njega se ožene nekom 'djevojkom za u kuću' i samo je unesreće. Naprave djecu, a sa strane nastave momačkim životom.
Samo zamislite da imate sestru/kćerku pa vidite bi li joj savjetovali da gradi dom s ovakvim profilom momka.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Aj ti odvrati sestru ako mozes, vecina njih sve zna i drzi ga se svom silom
Pa ono.. njihov izbor, kasnije se svejedno to obije o glavu.
Smiješno je samo što on ne bi da ženi svoju sortu, a uz tu i ide.
Sto napravi kuvano vino![]()
Bez moralisanja na ovoj temi![]()
Mora neko bit realan, a ne tapšat ga po ramenu.
Uostalom, da je neka djevojka otvorila temu ovog karaktera, baš me zanima bi li je smatrali djevojkom za brak
Last edited by Lapis Lazuli; 22-10-25 at 19:32.
Ne smatramo mi da je on za brak. Nego to nije tema
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Cini ti se. Svega sam svjestan i znam sta valja, a sta ne valja. Prosao sam sve u zivotu, razne djevojke da me ne bi mogle zaintrigirat kad se ozenim (najgori su oni sto ne prodju nista u zivotu pa se pomame u braku) jer da bih se ozenio moram tu djevojku voljet. A kad volim, ne varam, dokaz je veza od dvije godine. Plus od mene ne moze dozivjet maltretiranje, ljubomoru, posesivnost jer nisam taj tip jer sam svjestan sebe. Plus nemam nikakvih poroka (no alcohol, no drogs, no kocka, no cigare), zavrsio 2 fakulteta, radim, proputovao pola Azije i Evrope, samostalan, ne placam kiriju, svoje auto imam..Ako je ko materijal za brak, ja sam
mogao sam do sad da se ozenim 10x ali ne zelim da se razvodim jer dobro znam zbog iskustva kojeg imam sa kakvom mogu da opstanem
Zbog toga kazem da ne bi svrljao kad se ozenim, jer to je stres i donosi samo probleme
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Extra, samo bi neke pikanterije da čitaš
Evo me kod Turkinje, kuva mi caj pa mogu da se javim. Pocela je da kosi telefon da ne mogu da vidim s kim pise i smanjila je osvjetljenje na tel iz istog razloga. Znaci, priprema se da ga primi od drugog.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks