Takav mi je neki period u zivotu naisao da imam osjecaj da mogu da budem s kojom pozelim. Ali da je 22+, ove od 19 do 22 godine me ne ebu ni 1%. Ne znam sto je to, valjda sam previse mator za njih. Bukvalno me ne vide, a tako bih zelio nesto freško.
Ali umara ovo kad imas tri djevojke. Svaka oce da se gledamo ako ne svaki dan, onda svaki drugi. A ostale sam stavio sa strane jer ne mogu da stizem. Nekad moram dvije u jednom danu da ispostujem, da ne bi posumnjale da imam drugu. Jer ako odbijes vidjanje, smislis neki izgovor, one znaju da to nije istina i odmah traze drugog. Taman nadjem djevojku za kucu, pametnu, vrijednu, lijepu ali je previse maskulin. Onda naidje druga njeznija i ja se zalijepim za ovu njezniju iako je kurava jer mi vise odgovara kad je zenstvena.
Danas dobih slobodan dan pa ugrabih vremena da javim kakva je situacija. Prva dobila stomacni virus, sa drugom sam se gledao sinoc, a treca mi je rekla da je nedostupna veceras (vjerovatno ide s drugim). Taman da odmorim, podjem u teretanu i odgledam Inter u LS na miru.

A neka to, nego iz dosade poceh da pisem drugima na instagram i fb i oce vecina, samo ja nemam vremena za vidjanje pa izbjegavam. Udate isto haos cine, salju nude pics. Ili su one postale previse dostupne. I dobra stvar je sto ne pada. Hvala Bogu, samo da podrzi. Ali najgore od svega sto nema nista za zenidbu, ostah sam.

Evo par slagera za bracu.

Sent from my SM-A556E using Tapatalk