Momci, pitanje...
Da li je neko koristio alvadi.me ?
Kakva su vam iskustva?
Ja sam koristio vise puta, isporuke traje mnogo vise nego sto pise tamo. Ovdje se placa carina i PDV ako je vrijednost preko 75 eura.
Prema tome, šta da ti kažem?
Koliko je zamjena lanca na 1.4 vvti Corolla 2005?
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Komplet je izmedju 200 i 300 eura, ruke oko 100.
Za vikend sam prao auto i izgleda kad sam podigao ono zadnji brisač, od tada kao da po malo curka neko ulje ili tečnost iz njega, što bi moglo biti?
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Tecnost za pranje soferke.
Onda je sperma. Neko ti svrsava po staklima.
Ne vjerujem, ostavi ga tako.
Ako se sto nije promijenilo, tablice su se do skoro cekale oko mjesec, jer su tenderi pali pa su nekako iz Ceske kombinovali.
Ima tablica, treba mozda nekih desetak dana. Zavisi kad ovi iz tehnicke stanice predaju. Oni ti kazu predali smo, a predaju za tri dana tek.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Da li uz veliki servis za golf 6 2.0tdi 103kw 2011.godište odraditi i zamjenu zupčastog kaiša uljne pumpe? prešao pravih 250hiljada km
A ako nema.tablica, trazi od mupa potvrdu i vozi. Ja sam tako.mjesec i po, jednom me zaustavili i nikom nista.
Oko 15ak dana se ceka... Za tablice
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
[QUOTE=darko cfc;6218507]Oko 15ak dana se ceka... Za tablice
Ima li neki broj ili nešto dje se može provjeriti jesu li završene jer su gužve u limenku za PG?
Na potvrdu da je urađen tehnički može se voziti 10 dana, poslije tog perioda slijedi kazna jer se mora imati saobraćajna (moj kolega sa posla platio kaznu). Ukoliko ista nije gotova poslije deset dana u policiji izdaju novu potvrdu na koju se može voziti.
Sent from my Motorola 8400
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks