Kvalitet aparata za sad djeluje vrhunski. Nemam zamjerki za sad. Radi i na male i na velike kapsule (kompatibilan sa dolce gusto i NS kapsulama), a ima i posudu za ručno stavljanje kafe.
Kako radi: kad je ful puna baterija (usb type-c), može napraviti 3-5 kafa, zavisno od količine vode koju nu uspete ali to u slučaju kad mora da grije vodu, tj ako uspete hladnu vodu, jer ipak grijači vuku jako puno struje. Ali ako uspete ključalu vodu i zadate mu direktno da cijedi kafu, onda (po specifikacijama) može i do 100 kafa da napravi jer onda se ne pale grijači za vodu, samim tim ne vuče puno struje.
Što se tiče same kafe, on cijedi onoliko koliko mu gore uspete vode, dakle potrebno je ili da uspete idealnu količinu vode ili da sami prekinete proces cijeđenja za željenu količinu espresa (kratki, dopola, duži). Kad počne da cijedi, jednostavnim pritiskom na dugme on prekida cijeđenje.
Ima samo jedno dugme - double klik je komanda za grijanje vode + cijeđenje (sam počne ekstrakciju kad se voda zagrije) i long press za direktni ekstrakt kafe.
Ja sam zadovoljan ukusom i kremom espressa, za kamp varijantu u prirodi idealna spravica za ovih 29 eura koliko je mene koštala. Ovi iz Multicoma su ručni, moraš sipati ključalu vodu i ručno pumpati da bi cijedio espreso, a koštaju više nego duplo od ove sa Temua.
Ovo prozirno dolje je poklopac i ujedno improvizovana šolja (inače prevelika za espresso al nije strašno)
![]()

Reply With Quote
Bookmarks