Quote Originally Posted by AL no1 View Post
Divan da divnijeg nema na svijet!

Osjeca se da ti izgleda ne prija,ne znam zashto,je li sadashnje stanje uticalo ili je od prije ta netrpeljivost...promijeni mjesto,valjda imash izbora.
Kochoperenje u rangu Mila ili Vucica. Ne prijaju mi raspali i krajnje opasni trotoari, vjecito napustene skele i gradilista, akutna glibavost, psi lutalice, smrad kanalizacije + duvana (Lepa Kata ima neki svoj, posebni smrad). U Lisabon i kloshari mirishu na omeksivac. Od Zije pa do pumpe na Zabjelo i od Gradskog stadiona do tog istog Zabjela to nije grad nego planeta Podgoricana. Vrlo nehumano, habitat iz krajnje nuzde sa korupcijom koja lebdi u vazduhu. Najbolje je kad obnove fasadu na neku od raspalih zgrada pa o tome danima drve. Kao da operesh charape i danima o tome pricash. I onda fasade padne.
Covjek bi pomislio da tu nema nikakve uprave, vlasti, samo anarhija. A onda kada dolazi neki potpredsjednik Amerike ili kada se ustolicava neki Jakov, taman `Milicija` izadje na trasu i rascera kmetove.

PS
Sad ce nedje opet da blokiraju onaj preskupi most sa nepotrebnim pilonom u vezi nekog `meni je to vazno` dogadjaja. E ono su epski saobracajni kolapsi, izbezumljeni narod, nepoznanica kako stici iz jednog naselja u drugo. Tako je to kad si London na Morachi.