Sta radi Maśa brat
Sud u Budvi: Naplaćeno više od 1,62 miliona eura novčanih kazni
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...novcanih-kazni
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sta radi Maśa brat
Sud u Budvi: Naplaćeno više od 1,62 miliona eura novčanih kazni
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...novcanih-kazni
https://www.pobjeda.me/clanak/jutros...-ulici-slobode
ovo čak ni mugoša nije radio. tolko o tome kako brinu o gradu. i zanimljivo kako sem par ljudi svi ćute na ovo. znači sve može kad rade naši.Jutros je u Ulici slobode u Podgorici prešegana košćela stara više decenija.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Last edited by Gagarin; 19-10-25 at 11:49.
Tko leti, vrijedi...
Amfilohije reagovao na orden.
Tko leti, vrijedi...
Vrhunski trg da nema sicilije to Q ne bi valjalo...
Ne daj boze seljacko radovce da je ostalo tamo
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nikad mi nece biti jasna ta briga o starom drvecu, radije biste da stoji drvo staro i da trotoar okolo puca od korijenja nego da se okine i posadi nesto drugo. I dok je bio Mugi i Vukovic i sad Mujovic makar su ta drveca sadili dje god su ulicu radili, pa ne sumnjam da ce biti isto i sad
ljudi su ovo drvo pośekli jer ih zabolje briga. ne vidjeh da je tija problema bilo. dje je sad lućiano rakčević da se žali? momak je suze prolio kad je pośo platane mica, sad sve okej. ili lućiano zna da će uraši opet u vlast pa neka maknu svaki park, taj velji snsovac će da ćuti.
čak i lažu, ka' i obično. jednako su štetni kao dps.
Sent from my iPhone using TapatalkIz Agencije za izgradnju i razvoj Gradskoj televiziji je saopšteno da je tačno da je planskom dokumentacijom predloženo uklanjanje stabla, ali da će učiniti sve da stablo bude sačuvano.
Last edited by outline; 19-10-25 at 16:12.
mladolik.![]()
pamtim da je mugi imao ideju tunela kroz goricu. a znam da je radi glasova omogućio svakakvima da prave kuće širom pg. pa su sad ti veći 'podgoričani' od svih.
E ono bi bio dobar potez...
to je počelo i prije mugija
She is only here to annoy herself!
ali za njegovo vrijeme doživjelo procvat. samo i isključivo radi vlasti. svi ti su uredno glasali za dps godinama. sad su njihovi najveći protivnici i ljute se kad im se kaže kako nisu podgoričani.
Sto bi rekao Rambo...Kad primitivci uzjasu na vlast....
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Kad će hapšenja?
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Oni imaju zakon o finansiranju a kod nas je to jos u fazi NVO napada...
Ne,titula je Sraropodgoričanin,sve ostalo ne pije vodu,okle mi ovo ne pije vodu sad,nemam pojma
Uglavnom,shetajuci kroz PG,bilo koji dio dana i skoro u 99,9% mjesta,ne mozesh vishe chut Pg naglasak,sve ga neshto oteeeežu,a hodaju po asfaltu kao da treba snijeg da se prti,odakle mi ovo sad snijeg da se prti,nemam pojma![]()
...
Dosli divlji i pocerali pitome
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Popnite se na Goricu po vedrom pa pogledjte kako izgledaju Masline, Zlatica i Zagorič kad stojsery nalože ujutro palete, ugalj isPljevalja, korišteno motorno ulje iz serviZa i slične zdrave materije.
Drvo i pelet luksuz. Raširi veš na balkon blizu takvih naselja pa ga vrati opet na pranje jer upije sav smrad.
Sa Konika im pariraju naseljeni kosovski cigani sa paljenjem najkacerogenijih materijala kako bi izvlačili žicu.
Veći je garež i smrad 3x no kad je KAP najjače radio u socijalizam.
Blagoš nama sa ovim intruderima.
Tko leti, vrijedi...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks