Ostacu uzdrzan da ne bi bio pogresno svacen![]()
Cekamo Tica sa informacijama.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ostacu uzdrzan da ne bi bio pogresno svacen![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Znaci cesme.
Dobro peskir ka peskir.. vjv neki kinez brendiran
Tako je - peskiri, cetkice i slicno se samo prepakuje...
Sent from my RMX2202 using Tapatalk
But if you never try, you'll never know..
na alibabu je bio free branding ako narucis 1000 setova cetkica
kinezi nista ne prepustaju slucaju
Pitao sam radi li onaj momak i dalje iz BD što dolazi jednom nedeljno u PG.
Naručio sam ono čuveno mlijeko za instrument tablu dodje u bocu od 1.5l ne znam cijenu.
Koristim za kola one mirise od 250ml trusardi/kavali/versaćei mogu vam reći da sam evo 2god. prezadovoljan što muški što preporučenih i ženskih dugotrajni i raznose.
Ali danas kad sam vodio auto na polimerizaciju farova bio jedan miris isto dobavlja ovaj momak iz BD 750ml moraš da ga razblažiš u 20l vodejer ne možeš da opstaneš od njega koliko je jak.
12€
Bjezi tamo, brat otvori jelkicu onu black crystal ili neki parfemski miris ono prejako ubija a ne ti sprejevi![]()
Zivio Rituals.
Koja je fora sa Rituals? Vidim masu auta po inostranstvu sa tim (oglasi) a kod nas đe se kupuje?
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Dje ima da se kupi Rituals kod nas ?
Hotel Boscovich u centar u PG drzi Rituals kozmetiku i proizvode.
[email protected]
ima i instagram Rituals Crna Gora
Od Ritualsa imadoh jednom one mirisne stapice Black Oudh perverzija kako mirise ali i cijena je takva, nesto oko 60€ + dopuna tecnosti je oko 100€
Ima tog brenda u Vibacom, Guvarana znas dje je i cime se bave.
E sad dat 60€ za nesto sto moze da traje nekih 2 mjeseca, zavisi dje stavite miris, toplo, hladno, klima, ventilator sve ga to isusuje naravno.
A sprejevi za auto/namjestaj od istog brenda su nedje 40 eura za pola litre i traje dosta, osim ako necete svako malo prskat da ubijete i sebe i suvozace![]()
dje se moze kupiti sonax plava krpa za odmagljivanje stakala
i dje se mogu izraditi kvalitetne gumene (zimske) patosnice ili bas koje pasuju za golf 6?
eva tepiks na instagram, radi po mjeriOriginally Posted by Zhuangzi;[URL="tel:6212789"
ili kupi oridji/tipske
Najvise sonaxa ima u kastelanu pa vidji kod njih
Hvala, oduševljen sam cijenom, nisam (još ) poludio hahaU Kvantex DG ti mogu nabaviti tipske gumene češkog proizvođača Rigum. Dobre su, ne smrde, pasuju odlično i nemaju onu kretensku šaru automobilske gume.
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Imate li za preporuku neki šampon za obično pranje kola kući sunđerom da ima pjene i mozda neki miris za kola da duže traje da ne moram svakih 10 dana jelkice mijenjat?
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Sonax wash and wax i Rituals miris.
Sonax glanz shampoo bez voska
Bolje pjeni laksi za rad![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks